Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Komets" sagrauj "Generals"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Komets" sagrauj "Generals"
Maksims Širokovs

Latvijas hokejistu Sergeja Durdina un Maksima Širokova pārstāvētā Fortveinas "Komets" šīsnakts Starptautiskās Hokeja Līgas spēlē ar 9:1 sagrāvā Fintas "Generals".

Spēles pirmajā trešdaļā fortveinieši guva vien vienus vārtus, turklāt mazākumā, taču jau otrajā periodā "Komets" pārākums bija acīmredzams - gūdami trīs bezatbildes vārtus fortveinieši ielika stabilu pamatu uzvarai.
Trešajā trešdaļā "Komets" turpināja palielināt savu pārsvaru - viņi guva piecus vārtus, taču šajā periodā arī "Generals" spēja gūt prestiža golu un spēle beidzās ar graujošu rezultātu - 9:1.

Jāpiebilst, ka vakar šo abu komandu spēlē ar 9:3 pārāki bija Flintas "Generals" komanda.

Maksims Širokovs šajā spēlē izcēlās ar rezultatīvu piespēli komandas astoto vārtu guvumā, kā arī ar pozitīvu lietderības koeficientu: +3.
Sergejs Durdins ar rezultativitāti neicēlas, vienreiz meta pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu: +2.

Nākamā spēle Fortveinas "Komets" vienībai ir paredzēta vecā gada vakarā (31. decembrī), kad viņi tiksies ar Blūmingtonas "Prairie Thunder".

Izmantotie resursi:
www.ihl-hockey.com