Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Skudram uzvara pār Rīgas konkurenti, Biļalovam sausā spēle, Berjlundam 1+1

Skudram uzvara pār Rīgas konkurenti, Biļalovam sausā spēle, Berjlundam 1+1
Timurs Biļalovs. Foto: Yegor Aleyev/TASS/Scanpix

Devīto zaudējumu pēc kārtas Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) piedzīvoja Minskas "Dinamo", kas izbraukumā ar 1:4 kapitulēja Čeļabinskas "Traktor" priekšā. Tikmēr Rīgas "Dinamo" iepriekš nevajadzīgais zviedru uzbrucējs Jakubs Berjlunds ar vārtiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Ņižņekamskas "Neftekhimik" septīto panākumu pēc kārtas.

Dienas agrākajā spēlē vārtsarga Vasīlija Demčenko 39 atvairītie metieni, divi otro spēli sezonā aizvadījušā Envera Ļisina vārtu guvumi, kā arī Fjodora Malihina vārti un rezultatīva piespēle kaldināja Pētera Skudras vadītās Čeļabinskas "Traktor" uzvaru ar 4:1 pār Minskas "Dinamo". Baltkrievijas komandai šis bija devītais zaudējums pēc kārtas. Zaudējumu sērijas pārtraukšanai šoreiz nelīdzēja arī milzīgais pārākums metienos - 40:23.

"Traktor" pēc gūtās uzvaras ar 26 spēlēs izcīnītiem 22 punktiem izbēgusi no pēdējās vietas Austrumos, tagad 12. vietu ieņemot Jekaterinburgas "Avtomobilist" vienībai, kas sezonu iesāka ar deviņām uzvarām pēc kārtas. Savukārt minskieši ar 22 spēlēs sakrātiem 17 punktiem joprojām ir priekšpēdējā Rietumos, par punktu apsteidzot Rīgas "Dinamo".

Vēl vienu lielisku atspēlēšanos paveikusi Ņižņekamskas "Neftekhimik", kas pamatlaika pēdējās astoņās minūtēs atspēlējās no 1:3 deficīta un pēcspēles metienu sērijā ar 4:3 pārspēja Habarovskas "Amur" vienību. Jakubs Berjlunds bija tas, kurš 73 sekundes līdz finālsirēnai panāca 3:3. Zviedram līdzšinējās četrās spēlēs "Neftekhimik" rindās divi vārti un viena rezultatīva piespēle. Tatarstānas klubs pēc septiņām uzvarām pēc kārtas ar 27 punktiem pacēlies uz sesto vietu Austrumu konferencē. "Amur" ar nopelnītajiem 22 punktiem ir desmitā.

Divreiz minimālu pārsvaru no savām rokām šovakar izlaida Rietumos ar 32 punktiem trešajā vietā esošā Podoļskas "Vityaz", kas pēcspēles metienu sērijā ar 2:3 atzina Sanktpēterburgas SKA pārākumu. Armijnieki atgriezās Rietumu konferences vicelīderes pozīcijā. Papildus punktu nesošo bullīti sestajā metienu kārtā realizēja Vladimirs Tkačovs.

Visbeidzot trešo panākumu pēc kārtas guva ar 37 punktiem Austrumu konferences tronī esošā Kazaņas "Ak Bars", kas savā laukumā ar 2:0 pieveica ar 25 punktiem astoto vietu Austrumos ieņemošo Vladivostokas "Admiral". Uzvaras vārtus otrā perioda 13. minūtē guva kanādietis Patrīss Kormjē. Savukārt otro sauso spēli pēc kārtas un ceturto kopumā šajā sezonā ar 26 atvairītiem metieniem nodrošināja pagājušās sezonas Rīgas "Dinamo" vārtsargs Timurs Biļalovs.

KHL spēļu rezultāti 30. oktobrī

KomandasRez.
Traktor - Dinamo Mn4:1
Neftekhimik - Amur4:3 PM
Ak Bars - Admiral2:0
Vityaz - SKA2:3 PM

, 2019-10-30 21:44, pirms 4 gadiem
Ankipān, Tu esi vieplis! Atlaida vienu no, kurš varēja mest iekšā un vākt punktus.
Mirklis pēc Floridas "Panthers" ceturtā vārtu guvuma. Foto: Chris O'Meara/AP/Scanpix

"Panthers" un "Hurricanes" izbraukumos krietni pietuvojas konferences pusfinālam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa pirmās kārtas sērijās 3-0 panākušas Floridas "Panthers" un Karolīnas "Hurricanes" vienības, kuras izbraukumā pieveica attiecīgi Tampabejas "Lightning" un Ņujorkas "Islanders".
Cīrihes "Lions" hokejisti pēc vārtu guvuma. Foto: Pius Koller/Imago Images/Scanpix
7

Balceram savainojums, Cīrihe turpina uzvarēt mājās un izvirzās soli no titula

Šveices Nacionālās līgas fināla pirmajās piecās kaujās uzvarējušas mājinieces, Cīrihes "Lions" komandai ar 3:0 pārspējot Lozannas vienību un sērijā panākot 3-2.
Mirklis pēc "Skellefteå" vārtu guvuma. Foto: Niclas Jönsson/Bildbyrån

Ābols rezultatīvs otrajā finālspēlē pēc kārtas, "Rögle" divreiz atspēlējas, taču zaudē

Zviedrijas Hokeja līgas (SHL) finālsērijā atkal priekšgalā (2-1) izvirzījusies Mārtiņa Dzierkala komanda "Skellefteå", izbraukumā ar 3:2 pieveicot Rodrigo Ābola vienību Engelholmas "Rögle".