Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Rolstons aizmainīts uz Tampabeju

Juris Miņins
Juris Miņins

Rolstons aizmainīts uz Tampabeju
Braiens Rolstons
Foto: AP

Bijušias Nacionālas Hokeja Līgas (NHL) vienības Minesotas "Wild" spēlētājs Braiens Rolstons no savas līdzšinējās komandas ir aizmainīts uz "pārbūves" procesā esošo Tampabejas "Lightning" komandu.

Par Braienu Rolstonu no Tampabejas "Lightning" vienības Minesotas "Wild" komanda saņems nākotnes drafta izvēles tiesības 2009. vai 2010. gadā. Tas būs atkarīgs no tā vai "Bolts" spēs noslēgt līgumu ar Rolstonu vai nē.

Šis ir jau otrais darījums, kurā "Lightnings" iegūst brīvos aģentus, kas komandai dod ekskluzīvas tiesības nolīgt viņus pirms oficiāli tiek atvērts brīvo aģentu tirgus.
Atgādināsim, ka nesen uz saulainās Floridas pilsētu Tampu pārcēlās Raiens Melouns, kurš jau noslēdza līgumu ar "zibeņiem" un veterāns Gerijs Robertss, kurš gan savu līgumu vēl gaida.

"Kā jau es teicu iepriekš, "Lightning" šajā sezonā aktīvi darbosies jaunu spēlētāju piesaistē", sacīja komandas īpašnieks Orens Kouls, "mēs ticam, ka tieši šādi darījumi palīdzēs aizvadīt veiksmīgu nākošo sezonu."

Braiens Rolstons pagājušajā sezonā aizvadīja 81 spēli, guva 31 vārtus, atdeva 28 rezultatīvas piespēles, nopelnīja 53 soda minūtes un regulāro čempionātu pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu - mīnus viens.
Savukārt izslēgšanas spēļu turnīrā, jeb "play-off", Rolstons, ar sešās spēlēs gūtajiem sešiem punktiem, bija komandas rezultatīvākais spēlētājs.

Izmantotie resursi:
thehockeynews.com

     [+] [-]

, 2008-06-30 16:36, pirms 16 gadiem
Iespaidīga aktivitāte.

     [+] [-]

, 2008-06-30 20:37, pirms 16 gadiem
Rolstons, manuprāt, ir pagaidām vērtīgākais starpsezonas ieguvums Tampai. Cerams, ka komandai izdosies noslēgt ar viņu līgumu, jo šādas klases spēlētāji no gaisa nekrīt. ';

     [+] [-]

, 2008-06-30 21:46, pirms 16 gadiem
quick rakstīja: Iespaidīga aktivitāte.

Jaa, taa neko saakushi.

     [+] [-]

, 2008-07-01 08:59, pirms 16 gadiem
LitteL rakstīja: Rolstons, manuprāt, ir pagaidām vērtīgākais starpsezonas ieguvums Tampai. Cerams, ka komandai izdosies noslēgt ar viņu līgumu, jo šādas klases spēlētāji no gaisa nekrīt.



negribu sagraut ilūzijas, bet Braiens jau paziņoja, ka nekādu līgumu ar Tampu neparakstīs, jo vēlas palikt Minesotā.

     [+] [-]

, 2008-07-01 10:31, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: negribu sagraut ilūzijas, bet Braiens jau paziņoja, ka nekādu līgumu ar Tampu neparakstīs, jo vēlas palikt Minesotā.

Ko vairs var vēlēties? Viņš tak jau ir aizmainīts prom no Minesotas! Var teikt, ka Wild pretī dabūjuši nav vispār neko. Dīvains darījums lai neteiktu vairāk.. Nu un kas, ja Tampa nepanāk vienošanos ar viņu?

     [+] [-]

, 2008-07-01 11:15, pirms 16 gadiem
Rolstona slepšots jau vien ir tā vērts,lai skatītos uz šo hokejistu !

     [+] [-]

, 2008-07-01 14:35, pirms 16 gadiem
b1tch rakstīja: Ko vairs var vēlēties? Viņš tak jau ir aizmainīts prom no Minesotas! Var teikt, ka Wild pretī dabūjuši nav vispār neko. Dīvains darījums lai neteiktu vairāk.. Nu un kas, ja Tampa nepanāk vienošanos ar viņu?


Ja tu domā, ka NHL maiņas notiek, jo kāds kādam nepatīk, tad varu pateikt, ka gluži tā vis nav... "Wild" aizmainīja Braienu, jo labi zināja, ka viņš atgriezīsies atpakaļ un viņi, pie tam vēl, dabūs drafta izvēli + varēs ar Rolstonu noslēgt jaunu līgumu, iespējams, uz sev izdevīgākiem nosacījumiem.

     [+] [-]

, 2008-07-01 15:56, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Ja tu domā, ka NHL maiņas notiek, jo kāds kādam nepatīk, tad varu pateikt, ka gluži tā vis nav... "Wild" aizmainīja Braienu, jo labi zināja, ka viņš atgriezīsies atpakaļ un viņi, pie tam vēl, dabūs drafta izvēli + varēs ar Rolstonu noslēgt jaunu līgumu, iespējams, uz sev izdevīgākiem nosacījumiem.

Ā, nu tā jau pavisam cita štelle. Taču interesanti ko tad Tampa vispār piekrita šādai maiņai, ja jau varēja nojaust, ka Rolstons tāpat neparakstīsies? Zaudēja tikai drafta izvēli un viss