Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Rangers" Jāgram piedāvā sešus miljonus

Juris Miņins
Juris Miņins

"Rangers" Jāgram piedāvā sešus miljonus
Jaromirs Jagrs
Foto: AP

Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) kluba Ņujorkas "Rangers" vadība savai lielākajai zvaigznei Jaromiram Jāgram ir piedāvājusi jaunu līgumu, kura rezultātā čehs var nopelnīt sešus miljonus dolāru.

Ņujorkas "Rangers" Jaromiram Jāgram piedāvā sešus miljonus vērtu vienas sezonas līgumu, lai gan iepriekš bija parādījusies informācija, ka Jāgrs vēlas divu gadu līgumu.

Šis piedāvājums ir izskanējis īsi pēc tam kā presē parādijās informācija, ka Jāgru savās rindās vēlas redzēt jaunizveidotās Kontinentālās Hokeja Līgas (KHL) komanda Omskas "Avangard", kuras sastāvā Jaromirs spēlēja NHL lokauta laikā, un ir gatava piedāvāt čehu hokejistam triju gadu līgumu par $35 miljoniem.

Aizvadītajā sezonā Jaromirs Jāgrs bija "Rangers" vienības rezultatīvākais spēlētājs gan regulārajā sezonā, gan izslēgšanas spēlēs. Regulārajā sezonā Jaro guva 25 vārtus, izdarīja 56 rezultatīvas piespēles, nopelnīja 58 soda minūtes un sezonu pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu - plus astoņi.
Savukārt izslēgšanas spēlēs Jāgrs aizvadīja 10 cīņas, kurās guva 15 (5+10) punktus. Tāpat viņa kontā 12 soda minūtes un pozitīvs lietderības koeficients - plus trīs.

Saistītie raksti:
Jāgram piedāvā trīs gadu līgumu par 35 miljoniem

Izmantotie resursi:
championat.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-30 16:06, pirms 16 gadiem
Labaak par to naudu ko piedavaa Omska, panjem 3 speleetaajus labus, vai pat veselu mainju!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-30 16:42, pirms 16 gadiem
Nu Omska reāli čuvakam 2X vairāk piedāvā.... un uz 3 gadiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-06-30 17:15, pirms 16 gadiem
Reaktors rakstīja: Man vienīgajam šķiet, ka Omska apzināti pārmaksā? Nebrīnīšos, ja caur federāciju atmazgā naudu.


Es domāju, ka liela daļa KHL/RSL klubu saimnieku tādā veidā (caur klubu) atmazgā naudu... un pie reizes "pamērās ar krāniņiem" ar citiem klubu īpašniekiem!

     [+] [-]

, 2008-06-30 21:41, pirms 16 gadiem
AndTHis rakstīja: ha ha saliidzinot ar OMSKU shitie neko jeedziigu nevar piedaavaat...

It kaa vinjiem vajadzeetu Jaagram maksaat tikpat, cik maksaatu Omska.