Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Ovečkins un Kovaļčuks absolvē augstskolu

Juris Miņins
Juris Miņins

Ovečkins un Kovaļčuks absolvē augstskolu
Aleksandrs Ovečkins
Foto: AP

Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) un Krievijas Nacionālās hokeja izlases zvaidznes Aleksandrs Ovečkins un Iļja Kovaļčuks ir absolvējuši augstskolu.

Abi hokejisti absolvēja Krievijas fizkultūras, sporta un tūrisma universitāti. Tagad viņi būs ne tikai profesionāli sportisti, bet arī diplomēti speciālisti un, beidzot karjeru, viņi varēs turpināt darboties hokeja "lauciņā", strādājot par treneriem.

Iļja Kovaļčuks, diemžēl, uz svinīgo pasākumu nevarēja ierasties, taču Aleksandrs Ovečkins pēc "vāciņiem" uz savu universitāti ieradās pats presonīgi.

Atgādināsim, ka abi hokejisti bija Krievijas Nacionālās hokeja izlases sastāvā un Kanādā notikušajā Pasaules čempionātā izcīnīja zelta medaļas, bet Iļja Kovaļčuks kļuva par mača pirmo zvaigzni, jo no sākuma izlīdzināja rezultātu, bet vēlāk, pagarinājumā, arī iemeta izšķirošo golu.

Savukārt Aleksandrs Ovečkins aizvadīja veiksmīgu sezonu Nacionālajā Hokeja Līgā (NHL), kur kļuva par rezultatīvāko spēlētāju, bet viņa pārstāvētā komanda Vašingtonas "Capitals" iekļuva izslēgšanas spēļu turnīrā. Tāpat Ovečkins ieguva divas līgas vērtīgākā spēlētāja balvas - Hārta balvu kā vērtīgākais spēlētājs hokeja ekspertu vērtējumā un Lestera B. Pīrsona balvu kā labākais spēlētājs līgas spēlētāju vērtējumā, bet Krievijā viņam tika piešķirta Valērija Harlamova balva kā labākajam NHL spēlētājam no Krievijas.

Izmantotie resursī
championat.ru

  +2 [+] [-]

, 2008-06-30 18:13, pirms 16 gadiem
vecie blēži bastotāji

  +5 [+] [-]

, 2008-06-30 18:35, pirms 16 gadiem
malači Viņi vispār paši zina, ka pabeiguši Universitāti?

  +1 [+] [-]

, 2008-06-30 18:36, pirms 16 gadiem
archy0 rakstīja: malači Viņi vispār paši zina, ka pabeiguši Universitāti?


Nu ja jau Ovi pats ieradās uz svinīgo pasākumu, tad zina gan...
Un nevajag domāt, ka viņi "pa blatam" absolvēja, jo visās līdzšinējās vasaras intervijās abi žēlojās, ka baigi grūti mācīties, bet vajag...

     [+] [-]

, 2008-06-30 20:10, pirms 16 gadiem
Malaci.... Apsveicu !

     [+] [-]

, 2008-07-01 17:31, pirms 16 gadiem
jaasveic vien buus xD

     [+] [-]

, 2008-07-01 19:39, pirms 16 gadiem
būs ne tikai izcili spēlētāji, bet vēlāk arī treneri...
Interesanti, kāds tajā universitātē līmenis, varbūt arī mūsu hokejistiem, kuri drīz beigs spēlēt, jāpaskatās uz to pusi?