Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Pieredzējušais Saulietis pastiprina Igaunijas čempionātā spēlējošo ''Kurbadu''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Pieredzējušais Saulietis pastiprina Igaunijas čempionātā spēlējošo ''Kurbadu''
Kaspars Saulietis. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Pieredzējušais latviešu uzbrucējs Kaspars Saulietis pastiprinājis Igaunijas hokeja meistarsacīkstēs spēlējošo Latvijas komandu ''Kurbads''.

35 gadus vecais Kaspars Saulietis aizvadītajā sezonā piedalījās trīs spēlēs Latvijas čempionātā, pārstāvēdams ''Olimp''. Šosezon līdz šim uzbrucējs bijis bez kluba, bet nu pievienojies Igaunijas čempionātā spēlējošajai Latvijas komandai ''Kurbads''.

Karjeras laikā Saulietis spēlējis arī Ziemeļamerikas junioru līgās, Somijā, Ukrainā, Slovākijā, Čehijā, Baltkrievijā, Krievijā, Rīgas ''Dinamo'' un ''Mogo'' komandās.

''Kurbads'' Igaunijā 17 mačos svinējis tikai uzvaras un ir līgas līdervienība. Nākamo spēli Latvijas klubs aizvadīs 3. februārī, viesojoties pie ''Valk 494''.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/HKKurbads/...

  +1 [+] [-]

, 2023-01-30 20:52, pirms gada
Virslīgā Kurbads iesaistītos cīņā par bronzu noteikti.

     [+] [-]

, 2023-01-30 21:47, pirms gada
Easton77 rakstīja: Virslīgā Kurbads iesaistītos cīņā par bronzu noteikti.
tikai bronzu???

  +2 [+] [-]

, 2023-01-30 22:20, pirms gada
protams, ka tikai bronzu - Mogo un Jelgavas pirmais sastāvs pārbrauktu pāri kā kkādam JAHLam

  -1 [+] [-]

, 2023-01-30 22:34, pirms gada
Uviss rakstīja: protams, ka tikai bronzu - Mogo un Jelgavas pirmais sastāvs pārbrauktu pāri kā kkādam JAHLam
nu, nu - Čaalpa, Zembergs, M.Vītoliņš, M.Lipsbergs, Jekimovs, Hartmanis un vēl daži, ir kas krietni vairāk par "kkādu JAHLu" kā Tu saki

     [+] [-]

, 2023-01-30 22:41, pirms gada
Abrags rakstīja: nu, nu - Čaalpa, Zembergs, M.Vītoliņš, M.Lipsbergs, Jekimovs, Hartmanis un vēl daži, ir kas krietni vairāk par "kkādu JAHLu" kā Tu saki
liecies mierā, vienu Jekimovu varbūt arī gribētu Mogo vai Zemgale. Pārējie nekad nekas vairāk par kārtīgiem klaviernesējiem nav bijuši un pasēs arī ieskaties. Bronza ir tas ko viņi ar labu veiksmes devu varētu sasniegt

  +1 [+] [-]

, 2023-01-30 22:53, pirms gada
Nu par bronzu tiešām būtu jāpacīnās.

  +2 [+] [-]

, 2023-01-30 22:54, pirms gada
Tagad Prizma labi ieskrējusies, pat ar tiem Kurbadam neklātos viegli.

     [+] [-]

, 2023-01-30 23:01, pirms gada
Uviss rakstīja: liecies mierā, vienu Jekimovu varbūt arī gribētu Mogo vai Zemgale. Pārējie nekad nekas vairāk par kārtīgiem klaviernesējiem nav bijuši un pasēs arī ieskaties. Bronza ir tas ko viņi ar labu veiksmes devu varētu sasniegt
nu, šobrīd to pārbaudīt nevaram, taču tādu pašu "klaviernesēju" pilni ir gan Mogo, gan Zemgale

  +2 [+] [-]

, 2023-01-30 23:06, pirms gada
Abrags rakstīja: nu, šobrīd to pārbaudīt nevaram, taču tādu pašu "klaviernesēju" pilni ir gan Mogo, gan Zemgale
jā, tikai Zemgales gadījumā stipri jaunāki/talantīgāki un spēlē Somijas otrajā līgā nevis Igaunijā. Mogo gadījumā tas pats tikai spēlējot VL. Kurbads kādreiz bija interesanta komanda, bet uzsvars uz "kādreiz"

  -2 [+] [-]

, 2023-01-30 23:12, pirms gada
Uviss rakstīja: jā, tikai Zemgales gadījumā stipri jaunāki/talantīgāki un spēlē Somijas otrajā līgā nevis Igaunijā. Mogo gadījumā tas pats tikai spēlējot VL. Kurbads kādreiz bija interesanta komanda, bet uzsvars uz "kādreiz"
Zemgales gadījumā viņi tai Somijā d.irš visiem pēc kārtas, savukārt, Kurbads 100% visas spēles ir vinnējis.

  +1 [+] [-]

, 2023-01-30 23:18, pirms gada
Abrags rakstīja: Zemgales gadījumā viņi tai Somijā d.irš visiem pēc kārtas, savukārt, Kurbads 100% visas spēles ir vinnējis.
es arī varētu piekaut visu bērnudārzu, bet droši dabūtu pa muti kādā augstskolā

     [+] [-]

, 2023-01-30 23:31, pirms gada
Uviss rakstīja: es arī varētu piekaut visu bērnudārzu, bet droši dabūtu pa muti kādā augstskolā
nu, nu - Tavs salīdzinājums ir diezgan nevietā... bet Taviem vārdiem izsakoties, Kurbads to b/d sen jau ir pārauguši, savukārt, Zemgalei līdz augstskolai vēl ļoti tāls ceļš ejams

  +1 [+] [-]

, 2023-01-30 23:39, pirms gada
Abrags rakstīja: nu, nu - Tavs salīdzinājums ir diezgan nevietā... bet Taviem vārdiem izsakoties, Kurbads to b/d sen jau ir pārauguši, savukārt, Zemgalei līdz augstskolai vēl ļoti tāls ceļš ejams
mans salīdzinājums ir tas, ka Zemgale aug, bet Kurbads palicis spēlējoties smilškastē. Nu būs viņi tie Igaunijas čempioni, un? Kaut viens to titulu uztvers par kaut cik nozīmīgu vai tas palīdzēs kaut vienu spēlētāju pabīdīt augstāk vai tālāk? Nu tā pie sevis objektīvi padomā.

     [+] [-]

, 2023-01-30 23:42, pirms gada
Cik tas Abrags tomēr ir debils!

     [+] [-]

, 2023-01-30 23:50, pirms gada
Uviss rakstīja: mans salīdzinājums ir tas, ka Zemgale aug, bet Kurbads palicis spēlējoties smilškastē. Nu būs viņi tie Igaunijas čempioni, un? Kaut viens to titulu uztvers par kaut cik nozīmīgu vai tas palīdzēs kaut vienu spēlētāju pabīdīt augstāk vai tālāk? Nu tā pie sevis objektīvi padomā.
un kur tad viņi aug? Pēc sezonas atkal paņems jaunos gurķus - esošie varēs iet stiprināt OHL un Alpu līgas rindas, tāda ir komandas koncepcija.
A par Kurbadu - komandas vilcēji jau ir veterāni, kuriem īsti nav jābīdas augstāk - viņiem nav starpība spēlēt OHL vai Kurbadā, izšķiroša ir samaksa. Savukārt, jaunajiem jau pēc spējām - kam būs ambīcijas un raksturs, tas tiks tālāk.

  +2 [+] [-]

, 2023-01-30 23:55, pirms gada
Abrags rakstīja: nu, nu - Tavs salīdzinājums ir diezgan nevietā... bet Taviem vārdiem izsakoties, Kurbads to b/d sen jau ir pārauguši, savukārt, Zemgalei līdz augstskolai vēl ļoti tāls ceļš ejams
Par Igauniju daudz pasaka kaut vai tas, ka pērnajā sezonā sastāvā ļoti labi varēja ielēkt 5 gadus nespēlējušais Adamovičs, Bīriņš, kas pērn bija viens no Kurbada līderiem, Zemgalē nu galīgi neizcēlās uz šī gada pliekanā OHL fona, vai Zembergs, kas OHL īsti nekad nav bijis līderis - Estos spēlē ar līdera punktu grafiku, Hartmanis 35 gados kļuvis par "gandrīz 2 punkti spēlē" džeku. Nebūtu tik kategorisks, ka Kurbadam nebūtu cerību tikt finālā, taču Zemgale un Mogo noteikti uz papīra ir jaudīgāki.

     [+] [-]

, 2023-01-31 00:00, pirms gada
Geralt of Rivia rakstīja: Par Igauniju daudz pasaka kaut vai tas, ka pērnajā sezonā sastāvā ļoti labi varēja ielēkt 5 gadus nespēlējušais Adamovičs, Bīriņš, kas pērn bija viens no Kurbada līderiem, Zemgalē nu galīgi neizcēlās uz šī gada pliekanā OHL fona, vai Zembergs, kas OHL īsti nekad nav bijis līderis - Estos spēlē ar līdera punktu grafiku, Hartmanis 35 gados kļuvis par "gandrīz 2 punkti spēlē" džeku. Nebūtu tik kategorisks, ka Kurbadam nebūtu cerību tikt finālā, taču Zemgale un Mogo noteikti uz papīra ir jaudīgāki.
kā jau pamanīji diskusija sākās par manu šo komentāru: tikai bronzu??? - respektīvim es neku nepagalvoju, ka Kurbads būtu čempioni, taču par finālu varētu pacīnīties visai nopietni

  +2 [+] [-]

, 2023-01-31 00:07, pirms gada
Abrags rakstīja: kā jau pamanīji diskusija sākās par manu šo komentāru: tikai bronzu??? - respektīvim es neku nepagalvoju, ka Kurbads būtu čempioni, taču par finālu varētu pacīnīties visai nopietni
Lai uzvarētu Mogo - Kurbada jaunajiem būtu jāspēj noskriet Mogo vecos. Stabilo, uzticamo vērtību Mogo ir vairāk, kā Kurbadā. Ozoliņš, Rēdlihs, Želubovskis, Maslovskis, Lejnieks,Demiters vārtos Ančs un līderiem labi palīdz arījaunie - Zīle, Krūms utt. Līdz ar to šaubos, ka nokostu Mogo.
Zemgalei otrādi - Kurbada vecajiem draudētu, tas dēļ, kā drusku citā sastāvā pakāsa titulu Prizmai jau labu laiku atpakaļ - vecie vienā brīdī neizturētu. Zemgales pat otrais sastāvs solīdi spēlē ar šī gada otro ešalonu. Pirmais, tagad, kad ir saspēlējies, ja vien aiz muguras nav nedēļa Somijā brauc pāri visiem izņemot Mogo. Tur Kurbadam pietrūktu jauda, ja sērija ievilktos.

Tā kā kapiņš būtu, bet diez vai ļoti nopietns. Liktu uz to, ka pirmās divas sērijas spēles vienalga ar kuru no abiem būtu līdžīgas, iespējams, kurbads arī1 paņemtu un tālāk ar katru maču rezultāts augtu par labu otrai komandai.

     [+] [-]

, 2023-01-31 00:31, pirms gada
Kāpēc Kurbadam Saulietis vajadzīgs,ja komanda bez zaudējumiem spēlē????!!!!!Gatavo sastāvu nākamai sezonai lai LV spēlētu?!

  -2 [+] [-]

, 2023-01-31 09:22, pirms gada
😂 atraduši par ko strīdēties. Ja LV labākais klubs ir stabili Somijas otrās līgas pēdējā vietā, tas norāda uz Latvijas hokeja līmeni, jeb nelīmeni. Neviens no Latvijaa klubos spēlējošiem hokejistiem nekur tālāk par Ungārijas līgu netiks. Paskatījos pāris Zemgales spēles...kolhozs.

  +1 [+] [-]

, 2023-01-31 09:49, pirms gada
gircc rakstīja: 😂 atraduši par ko strīdēties. Ja LV labākais klubs ir stabili Somijas otrās līgas pēdējā vietā, tas norāda uz Latvijas hokeja līmeni, jeb nelīmeni. Neviens no Latvijaa klubos spēlējošiem hokejistiem nekur tālāk par Ungārijas līgu netiks. Paskatījos pāris Zemgales spēles...kolhozs.
paldies, tagad viss skaidrs. Sportacentrs jau sen bija pelnījis kārtīgu LV hokeja ekspertu

     [+] [-]

, 2023-01-31 11:32, pirms gada
Abrags rakstīja: tikai bronzu???
Jā, bronzu.
Atpazīstami uzvārdi tur ir, bet viņiem visiem nākuši klāt gadi un viņi netrenējas tikpat, cik komandas jaunie spēlētāji. Igaunijai ar to pietiek, bet Mogo vai Zemgalei tur būs par īsu.

  +1 [+] [-]

, 2023-01-31 11:40, pirms gada
Esmu bijis klātienē apskatīt to EST čempionātu un redzētais bija diezgan vājš pasākums. Daži Latvijas amatieru mači ir interesantāki.

  +1 [+] [-]

, 2023-01-31 12:07, pirms gada
zzk rakstīja: Esmu bijis klātienē apskatīt to EST čempionātu un redzētais bija diezgan vājš pasākums. Daži Latvijas amatieru mači ir interesantāki.
Latvijas hokejs ir nomainījis prioritātes, vairs nav svarīgs čempja spēks, galvenais lai pie iespējas spēles ir starptautiskas- tā nu esam izšķīduši pa Baltiju un Somiju

     [+] [-]

, 2023-01-31 16:35, pirms gada
zzk rakstīja: Esmu bijis klātienē apskatīt to EST čempionātu un redzētais bija diezgan vājš pasākums. Daži Latvijas amatieru mači ir interesantāki.
Kura gada jaunieši vēl tur mums spēlē? 16 gadu veci vai kas tāds? Bērnu līmeņa čempis. Kurbads vēl pamanās arī tur pa kādai spēlei zaudēt. Kā protests LHF šis der, bet tāda naudas izmešana. Likās, ka Pikāns ir gudrāks tajās aizkulišu spēlēs.