Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Metallurg" pārspēj "Gomeļ"

Juris Miņins
Juris Miņins

Šīvakara Baltkrievijas hokeja Ekstralīgas kārtējā spēlē atkārtoti tikās divas Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas - Žlobinas "Metallurg" un Gomeļas "Gomeļ", visai spraigā cīņā ar 3:2 pārāki izrādījās Žlobinas hokejisti.

Šī bija abu komandu otrā spēle pēc kārtas un atgādināsim, ka iepriekšējā cīņā, kura izvērtās ļoti spraiga, ar 5:2 pārāki izrādījās Gomeļas hokejisti.

Šovakar abu komandu vārtus sargāja Latvijas vārtsargi - "Gomeļ" savus vārtus uzticēja Sergejam Naumovam, bet "Metallurg" pēdējo līniju sargāja Edgars Masaļskis.
Jau pirmā perioda otrajā minūtē noraidījumu nopelnīja "Gomeļ" komanda un šo izdevību atklāt spēles rezultātu "Tērauda vilki" arī veiksmīgi izmantoja, jo pēc Mārtiņa Cipuļa un Andreja Baško piespēlēm, vārtus guva Konstantīns Durnovs. Trešdaļas turpinājumā "Gomeļ" komanda tika pie vēl četrām soda minūtēm, bet "Metallurg" nopelnīja vien vienu mazo sodu, taču līdz pirmajam pārtraukumam rezultāts nemainījās. Otrā trešdaļa pagāja visai mierīgi, jo neviena no komandām vārtus nespēja gūt, taču katra nopelnīja pa četrām soda minūtēm, no kurām divas, "Gomeļ" komandas kontā, "ieskaitīja" Lauris Dārziņš.

Trešā trešdaļa sākās ar kārtējo noraidījumu, kurš, kā vēlāk izrādījās, netika izmantots, taču neilgi pēc tā "Gomeļ" hokejisti prata atspēlēties, kad Edgaru Masaļski pārspēja Jevģeņijs Krivomazs. Perioda turpinājumā risinājās tāda pati sīva cīņa kā iepriekš, taču vārti netika gūti.
Tā kā abas komandas nevarēja noskaidrot stiprāko pamatlaikā, sekoja papildlaiks, taču arī tajā komandas nevarēja noskaidrot šīs spēles uzvarētāju, tāpēc nācās izpildīt pēcspēles metienu sērija, kurā veiksmīgāki izrādījās žlobinieši - izšķirošo golu iemeta Mārtiņš Cipulis.

Vienīgais no Latvijas hokejistiem, kurš izcēlās ar rezultativitāti, bija Mārtiņš Cipulis, pārējie - "pa nullēm", vien Lauris Dārziņš realizēja savu izgājienu pēcspēles metienu sērijā.

Izmantotie resursi:
www.hockey.by

     [+] [-]

, 2007-11-29 21:20, pirms 17 gadiem
Kā būtu ja arī basketbola ziņās par Biedriņu rakstītu - pirmās ceturdaļas 3 minūtē Biedriņš guva divus punktus, pēc tam izcīnija bumbu, tālāk realizēja vienu soda metienu, atkal bumbu izcīnija.
Un lasītājs jau nav slinks - viņš var pats saskaitīt.
Šī ziņa no satura viedokļa ir vēl sliktāka nekā iepriekšējā!

     [+] [-]

, 2007-11-29 21:24, pirms 17 gadiem
Latvijā eksistē izvēles brīvība - ja nepatīk, nelasi šo portālu. Ar varu nespiež.
Manuprāt, ir tikai jāpriecājas, ka ir tāds normāls džeks, kas uzraksta ko vairāk nekā tikai plikus rezultātus...

  -1 [+] [-]

, 2007-11-29 21:24, pirms 17 gadiem
no kurām divas, "Gomeļ" komandas kontā, "ieskaitīja" Lauris Dārziņš.
Ko redkolēģija saka par to? Vai domā, ka tas ir iespraudums?

     [+] [-]

, 2007-11-29 21:25, pirms 17 gadiem
esmu pārliecināts, ka šis portāls ir labākais.

  +3 [+] [-]

, 2007-11-29 21:28, pirms 17 gadiem
Straka,

izrādās es neesmu vienīgais, kas kaitina a.god. Miņina k-gu...
bet par ziņas pasniegša veidu 100% piekrītu Strakam

  +1 [+] [-]

, 2007-11-29 21:29, pirms 17 gadiem
Da labi, nav ko piekasīties. Citos portālos vispār valda totāla ziņu nabadzība...

  +1 [+] [-]

, 2007-11-29 21:31, pirms 17 gadiem
Nu šoreiz pārmaiņas pēc piekritīšu Strakam

Cipulis 0+1

raksta beigās būtu pārskatāmāk

     [+] [-]

, 2007-11-29 21:32, pirms 17 gadiem
Abrag, un tāda sajūta, ka Juris Miņins vēl ieriebj speiāli,
šoreiz tiešām pašam jaškaita (toreiz vajadzēja lasīt).

     [+] [-]

, 2007-11-29 21:34, pirms 17 gadiem
Kāds var pateikt - vai bullīšos iemestie vārti tiek ieskaitīti kopējā statistikā?
Vārdu sakot, vai šodien Dārziņa un Cipuļa pēc spēles soda metieni tik ieskaitīti?

     [+] [-]

, 2007-11-29 21:40, pirms 17 gadiem
nē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2007-11-29 21:52, pirms 17 gadiem
Iesaku J.Miņina kungam beigās rakstīt katra spēlētāja statstiku piem.:
M.Cipulis (Mettalurg, 1+1)
L.Dārziņš (Gomeļ, 1+0).
Pārējie Latvijas hokejisti neieguva nevienu punktu.

Iesaku tā tāpēc, ka dažreiz kkā sajūk galva.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-29 23:06, pirms 17 gadiem
Reedlihs arii meta bulliiti, kaa pirmais no metalurga....
un vispaar apakshaa dereetu statistiku, bet taa kaa es jau hockey.by zinu visu notikumu seciibu, parasti sheit izlasu pavirshi un taapeec atljaushos rakstiishanas stilu un veidu sheit nekomenteet, lai gan paraadaas jau arii izcilas peerles

  -1 [+] [-]

, 2007-11-30 09:18, pirms 17 gadiem
Straka un pārējie!
Opozīcija vienmēr ir bijis labākais stāvoklis sabiedrībā, taču to izvēlas tie, kas paši neko tolkam izdarīt nevar, bet arī citiem ļaut negrib. Secinājumus izdariet paši!
Kas attiecas uz statistiku un tās noformējumu, tad no redakcija nekāda rīkojuma nebija un pašiniciatīva šeit netiek atbalstīta. Tas ka Straka ar hrjaku kko sarunājuši (savā starpā!!!), nenozīmē, ka pārējiem tas ir zināms un pieņemams. Tad jau jebkurš lietotājs var sākt "jāt" portāla administrāciju jo viņam, redz, nepatīk, ka piem. Biedriņa uzbvārds rakstos nav pasvītrots ar divām viļņainām svītrām (katru savā krāsā)...
Vairāk es šajās tukšajās sarunās neiesaistīšos! Ja redakcijā kopīgi tiks nolemts, ka tā jādara, tad O.K., nav problēmu, bet pagaidām nekas tāds nav!

  +2 [+] [-]

, 2007-11-30 09:56, pirms 17 gadiem
=Straka=
Tev kauns ir ? Tu jau kuro reizi kashkji meklee uz liidzenas vietas...Nenjem ljaunaa,bet shoreiz izklausaas peec maza beerna chiiksteeshanas un nikjiem...Man nau nekaadu pretenziju izlasiit rakstu (vienu no 4-5 pa visu dienu) un pasham ieliist taas komandas maajas lapaa un ieluureeties statistiku...Peec Tevis teiktaa tad peec katra raksta veel arii par aizsargiem jaaraksta - tik un tik blokjeeti metieni,minuutes uz ledus,vairaakumaa,mazaakumaa...Ok,to var savaakt par vienu Ozo NHLaa,bet ja komandaa ir 4-5 muusu speeleetaaji...Esi reaals,tieshaam - nepatiik nelasi,es gribu es lasu...
Slēpts komentārs: Straka

     [+] [-]

, 2007-11-30 14:11, pirms 17 gadiem
= JP =

vēljoprojām pie krītu Strakam par 100% - domāju, ka īstenībā arī eSportam tajā vaidzētu nopietnāk ieklausīties - savā ziņā meš tomēr visi kopā par to portālu veidojam... un tāpēc šeit ir forums, lai katrs varētu izteikt savu viedokli.

= Juris Miņins =

Kas attiecas uz statistiku un tās noformējumu, tad no redakcija nekāda rīkojuma nebija un pašiniciatīva šeit netiek atbalstīta.
Opā!!! sāk izskatīties, ka te valda tāda reakcijas diktatūra! aļo, jūs godājamā redakcija - laikam nāksies vēlreiz jums atgādināt, ka raxti tiek veidoti, lai to lasītu lasītāji nevis redakcija par tiem tīksminātos! Padomā par to!

  +1 [+] [-]

, 2007-11-30 16:18, pirms 17 gadiem
smiekliigi, ka nejmaties kaa mazie beerni, lai gan taisniiba shajaa gadiijumaa ir abaam puseem
p.s. jau laiciigi paldies par miinusiem...