Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Intervija ar Jāni Spruktu

Intervija ar Jāni Spruktu
Jānis Sprukts

Latvijas hokeja izlases spēlētājs Jānis Sprukts par hokeju, autogrāfiem uz ķermeņa un spēlēšanu Lielbritānijas hokeja līgā.

- Kā jūties pēc veiksmīgi aizvadītā pasaules čempionāta hokejā Šveicē?

- Jūtos labi, jo komanda paveica lielu darbu. Galvenais iemesls bija tas, ka visi kopā bijām gatavi spēlēt no pirmās līdz pēdējai minūtei. Kad padari labu darbu, ir patīkama sajūta. Es pats atbraucu uz sagatavošanos tikai pašās beigās, nebijām ilgu laiku bijuši kopā, bet pārbaudes spēlēs visiem sakrājās niknumiņš, un tas beigās nostrādāja pozitīvi.

- Esam uzvarējuši zviedrus, krievus, arī amerikāņus. Kad mums beidzot pa zobam būs arī Kanādas izlase?

- Tas ir interesants jautājums, jo ir daudz lietu, kas mums jāuzlabo. Varētu sākt ar to, ka mums spēlētāju ir tik, cik ir - un tur neko nevar pielikt vai atņemt. No katra gada mums izaug tikai divi trīs spēlētāji, kas attīstās kaut kur tālāk un mēģina sevi pilnveidot, bet pārējie lēnām sevi izsmeļ, spēlējot Latvijas čempionātā. Viņiem nav pieredzes, ko gūt no ārzemēm vai augstāka līmeņa hokejā. Katru gadu izsitas viens vai divi spēlētāji, bet no iepriekšējiem gadiem divi beidz spēlēt. Cilvēku skaits nemainās, mainās tikai paaudze. Var teikt, ka tagad it kā ir jaunā paaudze, bet reāli tie ir daži spēlētāji. Un kandidātu loks mums ir vien 45 spēlētāji. Tāpēc, ja prasa, kad mēs pieveiksim Kanādu vai Ameriku… Viņiem izvēle ir no simtiem spēlētāju. Bet es domāju, ka tas laiks pienāks, tāpat kā pienāca laiks 2000. gadā Krievijai, šogad - Zviedrijai. Pašiem tam jānotic.

- Un kā ar Rīgas „Dinamo”?

- Es cenšos no tā nodalīties, cik vien iespējams, jo tas ir mana aģenta darbs. Es labāk daru savu darbu - spēlēju hokeju un trenējos, bet pārējā puse paliek aģentam.

Pilnu interviju lasiet:
tvnet.lv: TVNET Vīriešiem : Personības

     [+] [-]

, 2009-06-29 13:39, pirms 15 gadiem
veca intervija, kura notika jau mēnesi atpakaļ žurnālā KLUBS. vai pat vairāk nekā mēnesi atpakaļ.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-29 13:48, pirms 15 gadiem
wtf? kapeec liec rakstu ja veel kkur jaaiet citaa lapaa to pabeigt lasiit?

  +7 [+] [-]

, 2009-06-29 13:49, pirms 15 gadiem
drīzāk jau laikam ka FHM, nevis Klubā...

  +2 [+] [-]

, 2009-06-29 13:57, pirms 15 gadiem
empire rakstīja: drīzāk jau laikam ka FHM, nevis Klubā...
jā pareizi, sajaucu. vēl Babkina bija uz vāka

     [+] [-]

, 2009-06-29 14:30, pirms 15 gadiem
man jau ar liekas, ka veca intervija
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-06-29 17:01, pirms 15 gadiem
Forest's rakstīja: to nu gan atceries
To nevar aizmirst