Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Boumens: ''Bikova vadībā Krievijai Vankūverā klāsies labi''

Boumens: ''Bikova vadībā Krievijai Vankūverā klāsies labi''
Skotijs Boumens
Foto: AP

Leģendārais Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba ''Detroit Red Wings'' treneris Skotijs Boumens, kurš pašreiz strādā par konsultantu Čikāgas klubā ''Blackhawks'', paziņojis, ka klubs plāno pagarināt līgumu ar Nikolaju Habibuļinu, kā arī novērtējis Krievijas izlases spēku nākošā gada Olimpiskajās spēlēs.

Vai Nikolajs Habibuļins paliks Čikāgā?
Domāju, ka jā. Mēs joprojām vēlamies viņu redzēt komandas rindās, it īpaši pēc lieliskā snieguma play-off izcīņā (''Blackhawks'' iekļuva Rietumu konferences finālā, kur sērijā ar 1:4 piekāpās ''Detroit Red Wings'' – R.Z.). Domāju, ka nākošajā sezonā Habibuļins varētu piedalīties apmēram 40-50 spēlēs, bet pārējos mačos spēlētu Kristobals Uē. Ļoti ceru, ka mēs spēsim vienoties ar viņa aģentu.

Kāds Jūsuprāt būs hokeja turnīrs Vankūverā?
Pēdējos divos čempionātos triumfēja Krievija, taču nevajag skatīties tikai uz zvaigznēm un skaļiem vārdiem, kuri spēlē Krievijas izlasē. Spēles likteni ļoti bieži izšķir otrās un trešās maiņas spēlētāji. Esmu pārliecināts, ka Bikova vadībā Krievijai klāsies labi, bet viņu sīvākie konkurenti būs kanādieši un zviedri.

Kuri Krievijas spēlētāji varētu tikt uzņemti NHL Slavas zālē? 2009. gadā neviens netika...
Jūs dodat mājienu Mogiļnija virzienā? Ceru, ka viņš nav apvainojies, ka viņa vietā tika izvēlēti tādi meistari kā Stīvs Aizermans, Brets Hals, Braiens Līčs un Luks Robitails. Domāju, ka nākošais galvenais kandidāts ir Pāvels Burē. Viņš bija ļoti talantīgs un ar izcilu meistarību apveltīts hokejists, kuram savainojumu dēļ diemžēl neizdevās izcīnīt Stenlija kausu. Taču tas nav svarīgi. Galvenais, ka Burē tiks uzņemts Slavas zālē. Vēl es labprāt tur redzētu Sergeju Makārovu. Man ļoti patika kā viņš spēlēs PSRS izlasē, bet vēlāk atbrauca pie mums uz NHL un tika pie labākā jaunā spēlētāja balvas (Kaldera balva – R.Z.). Tāpat atceros arī Aleksandru Firsovu. Viņš bija lielisks spēlētājs. Kad es pirmo reizi viņu ieraudzīju, tad ļoti pārdzīvoju, ka viņu nevarēju paņemt savā komandā. Ziemeļamerikā viņš būtu liela zvaigzne.

Izmantotie resursi:
allhockey.ru

  +5 [+] [-]

, 2009-06-29 21:18, pirms 15 gadiem
Gaidam Vankuverā milžu cīņas
Slēpts komentārs: dekstors

     [+] [-]

, 2009-06-29 22:59, pirms 15 gadiem
dekstors rakstīja: Es domāju, ka Vankūverā neviens nespēs konkurēt ar Kanādu.
zviedri, krievi 100% turēs līdz + somi, čehi, hmm laba kompānija
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-06-30 00:40, pirms 15 gadiem
dryy rakstīja: ovechkins, maklins, sjomins, fjodorovs, abi markovi, nabokovs, varlamovs, kozlovs utt.. + KHL

zviedri arii neatpaliks
Datsjuks, Kovalchuks

     [+] [-]

, 2009-06-30 07:29, pirms 15 gadiem
Es par Zviedriem

     [+] [-]

, 2009-06-30 08:03, pirms 15 gadiem
flipsider rakstīja: Datsjuks, Kovalchuks
Datsjuks izlasē nespēlē!

  +2 [+] [-]

, 2009-06-30 09:38, pirms 15 gadiem
A,es joprojaam par BEBRIEM

  -1 [+] [-]

, 2009-06-30 10:12, pirms 15 gadiem
dryy rakstīja: ovechkins, maklins, sjomins, fjodorovs, abi markovi, nabokovs, varlamovs, kozlovs utt.. + KHL

zviedri arii neatpaliks
Nu bet krievu zvaigznes gandrīz katru gadu ir Krievijas izlasē bet padomā cik daudz kanādiešiem būs stāru no tām komandām kas parasti spēlē play-off.

  -2 [+] [-]

, 2009-06-30 10:19, pirms 15 gadiem
siipolinjsh rakstīja: zviedri, krievi 100% turēs līdz + somi, čehi, hmm laba kompānija
Zviedri varbūt, Čehi un slovāki nav vairs tik spēcīgi kā kādreiz, Krieviem katru gadu ir +/- vienāda izlase un Kanādas uz play-off netikušās atbiras viņi tikai knapi uzveic. Padomā kāds spēks ir Kanādas apsalūtā izlase kurā ir visas kamādiešu zvaigznes.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-30 17:08, pirms 15 gadiem
dekstors rakstīja: Zviedri varbūt, Čehi un slovāki nav vairs tik spēcīgi kā kādreiz, Krieviem katru gadu ir +/- vienāda izlase un Kanādas uz play-off netikušās atbiras viņi tikai knapi uzveic. Padomā kāds spēks ir Kanādas apsalūtā izlase kurā ir visas kamādiešu zvaigznes.
To jau mēs redzējām Turīnā un Nagano.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja