Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Hītlijs: "Mēs nespēlējām kā kolektīvs"

Juris Miņins
Juris Miņins

Hītlijs: "Mēs nespēlējām kā kolektīvs"
Denijs Hītlijs
Foto: AP

Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) komandas Otavas "Senators" līderi Denijs Hītlijs un Daniels Alfredsons ir dalījušies iespados par pagājušo sezonu un skaidro neveiksmju iemeslus.

Denijs Hītlijs aizvadīto sezonu komandas oficiālajā mājaslapā komentēja šādi: "Mēs nespēlējām kā vienots kolektīvs. Ja paskatās uz mūsu komandu, tad kļūst skaidrs, kāpēc mēs neizcīnījām panākumus - mēs spēlējām katrs pats par sevi. Kad uz laukuma atrodas pieci hokejisti, tad viņiem savā starpā ir jāsadarbojas, bet mēs to nedarījām. Kad mēs sāksim spēlēt ne tikai uz sevi, bet arī uz komandu, tad arī būs rezultāti!"

Savukārt komandas kapteinis Daniels Alfredsons par aizvadīto sezonu izteicās šādi: "Sezonas sākumā vēl likās, ka mums viss izdosies, bet tad vienā momentā panākumi vairs tik viegli pie mums negāja. Varēja vēlēties labāku komandas spēli aizsardzībā. Mēs nevarējām apturēt ripas, kuras gandrīz vai pašas līda mūsu vārtos. Ielaižot četrus vārtus spēlē ir grūti cīnīties par uzvaru. Tāpat arī "specbrigādes" bija salīdzinoši vājas un nevarēja neko padarīt pretiniekiem."

Atgādināsim, ka 2006./2007. gada sezonas Stenlija kausa izcīņas finālisti aizvadītajā regulārajā sezonā palika vien septītajā vietā, bet izslēgšanas spēles viņiem bija beigušās jau pirmajā kārtā, kad bez ierunām ar 0:4 "senatori" piekāpās nākamajiem Stenlija kausa finālistiem - Pitsburgas "Penguins".

Izmantotie resursi:
senators.nhl.com

     [+] [-]

, 2008-06-29 12:36, pirms 16 gadiem
Hahaha.

Hītlijs jau nu toč būs pirmais, kurš sāks spēlēt uz komandu

     [+] [-]

, 2008-06-29 14:49, pirms 16 gadiem
paliekot vecaakam , kapec gan ne - uzbruceejam, jo seviski labam tas ir retums, tiesi taa iemesla deelj ka vinjam jau defaultaa narcisisms ir lielaaks, uzbruxceeji tacu taisa rezultaatu, tatad visa uzmaniiba vinjiem, bet ja iemaacaas vel labi aizsardziibaa spelet, tad tas ir universaals speletaajs, kas jau ir reaals retums - tipa krosbijs, kurs pluuc laurus tiesi deelj ciiniisanos par komandas intereseem...nu kautkaa taa...tiesa nez kaa izmainiitos hitlija speles raqksturs ja vinjs peeksnji saaktu spelet ne caur sevi vai specu... katraa zinjaa senatoru mainja hitlijs-alfredsons-speca daudzupraat ir labaakaa kjiimija visaa NHL, tas ko vinjiem vajag ir varbut nelielas izmainjas otrajaa mainjaa - lai ja gadijumaa kas var labi izsaut vai papildus motiveet pirmos... varbut ir verts ielikt daugavinju...?

     [+] [-]

, 2008-06-29 18:35, pirms 16 gadiem
henrijz rakstīja: paliekot vecaakam , kapec gan ne - uzbruceejam, jo seviski labam tas ir retums, tiesi taa iemesla deelj ka vinjam jau defaultaa narcisisms ir lielaaks, uzbruxceeji tacu taisa rezultaatu, tatad visa uzmaniiba vinjiem, bet ja iemaacaas vel labi aizsardziibaa spelet, tad tas ir universaals speletaajs, kas jau ir reaals retums - tipa krosbijs, kurs pluuc laurus tiesi deelj ciiniisanos par komandas intereseem...nu kautkaa taa...tiesa nez kaa izmainiitos hitlija speles raqksturs ja vinjs peeksnji saaktu spelet ne caur sevi vai specu... katraa zinjaa senatoru mainja hitlijs-alfredsons-speca daudzupraat ir labaakaa kjiimija visaa NHL, tas ko vinjiem vajag ir varbut nelielas izmainjas otrajaa mainjaa - lai ja gadijumaa kas var labi izsaut vai papildus motiveet pirmos... varbut ir verts ielikt daugavinju...?

Nu gan... Daugavinš nebūt nav tuvākais pretendents uz vietu sastāvā. Par pirmās maiņas ķīmiju es piekrītu, bet vēl jau ir arī savainojumi, kas izjauc šo virknējumu.

     [+] [-]

, 2008-06-29 21:50, pirms 16 gadiem
quick rakstīja: Nu gan... Daugavinš nebūt nav tuvākais pretendents uz vietu sastāvā. Par pirmās maiņas ķīmiju es piekrītu, bet vēl jau ir arī savainojumi, kas izjauc šo virknējumu.

Tur jau vinjiem taa probleema, ja savainojums 1. mainjaa, tad uzreiz speele neiet un kemeer veel tas speleetajs tiek liidz tam liimenim , kas bija pirms traumas. Varbuut nevis speleetaaji vainiigi, bet treneris, jo paraak spiezh speeeli uz 1. mainju. Pareejie tik taadi. Lai gan nemaz tik shvaki nav, ja savaac 50 p pa sezonu!!!(2.mainja)

     [+] [-]

, 2008-06-30 03:14, pirms 16 gadiem
Beidzot Hītlijs pateica kko tā, kā raksturot Otavu- ''potenciāls milzīgs, bet kā komanda(komandas 'ķīmija') švaka''.

     [+] [-]

, 2008-06-30 13:02, pirms 16 gadiem
Varbūt mazliet ne pa tēmu, bet man liekas, ka vārdu "ķīmija" šajā gadījumā ir mazliet tizli lietot. "ķīmija" - tā saka amerikāņi savos hokeja apskatos. Atbilstošāki vārdi būtu - "saskaņotība", "saskaņa", "savstarpēja sapratne". Šīs lietas patiešām ir iespējamas švakas.

PS: man vnk. nepatīk skriet tizlībām pakaļ.