Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Fāzels saglabās IIHF prezidenta amatu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Fāzels saglabās IIHF prezidenta amatu
Renē Fāzels
Foto: SCANPIX

Renē Fāzels saglabās savu Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) amatu. Tas kļuva skaidrs pēc tā, kā otrs kandidāts Kalervo Kummola (Somija) atsauca savu kandidatūru uz prezidenta amatu.

Šī gada 21. maijā Monreālā, Kanādā notiks IIHF ģenerālkongress, kurā tiks ievēlēts IIHF prezidents. Prezidents tiks ievēlēts uz četriem gadiem un savus pienākumus pildīs līdz pat 2012. gadam.

Pēc Kummolas atkāpšanās Renē Fāzels ir palicis vienīgais kandidāts uz prezidenta amatu. Līdz ar to ir diezgan droši noskaidrojies, ka Renē Fāzels saglabās savu prezidenta amatu.

„Pēc ilgām pārrunām ar Renē, nolēmām, ka federācijai būs labāk ja mēs turpināsim divatā sadarboties, nevis uzsāksim savstarpējo konfrontāciju, kas varētu sašķelt hokeja ģimeni,” izteicās Kummola, kurš atzina, ka turpinās kandidēt uz viceprezidenta amatu.

„Tas ir lieliski, ka Kummola turpinās darboties kā federācijas Eiropas daļas viceprezidents. Mēs nopietni izskatīsim visas bažas un sūdzības, kas radušās vairāku valstu federācijām,” izteicās Renē Fāzels.

Jāpiezīmē, ka Fāzels, kuram šobrīd ir jau 58 gadi, vada federāciju sākot ar 1994. gadu. Fāzels arī ir viena no atbildīgākajām personām, kas ir saistīta ar 2010. gada olimpisko spēļu rīkošanu Vankūverā.

Izmantotie resursi:
iihf.com

  +8 [+] [-]

, 2008-04-29 17:59, pirms 16 gadiem
taads globaalaaks ljipmana variants

  +4 [+] [-]

, 2008-04-29 18:00, pirms 16 gadiem
Ko tad krievi, tak Medvedevs ar esot gribējis...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-04-29 19:33, pirms 16 gadiem
Tas automātiski pagarina mūsu Kirova prezidēšanas laiku.

     [+] [-]

, 2008-04-30 00:25, pirms 16 gadiem
Brīžiem nevaru saprast kapēc dažādu sporta organizāciju vadībā tik ilgi nemaina vadītājus. Fāzels jau laiž kā Brežņevs, vēl pēc 20 gadiem sakarinās sev medaļas un gatavā kopija.