Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Tipets paliks Dalasā

Tipets paliks Dalasā
Dalasas "Stars" galvenais treneris Deivs Tipets.
Foto: AP

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Dalasas "Stars" vēl uz vienu sezonu pagarinājis līgumu ar galveno treneri Deivu Tipetu. Pēc jaunā līguma nosacījumiem, 46 gadus vecais treneris Dalasā paliks līdz 2008./2009. gada sezonas beigām.

Līgumi pagarināti arī ar Tipeta asistentiem – Riku Vilsonu un Marku Lambu. Arī viņi "Stars" sistēmā strādās vismaz līdz 2008./2009. gada sezonas beigām.

Tipets par "Stars" galveno treneri strādā jau piekto sezonu. Šajā amatā viņu apstiprināja 2002. gada 21. maijā. Kopā ar Dalasas klubu Tipets izcīnījis 212 uzvaras, piedzīvojis 109 zaudējumus, kā arī 45 reizes zaudējis pagarinājumā. Šāds rekords šobrīd ir labākais starp visiem NHL aktīvajiem treneriem.

"Esam ļoti priecīgi, ka pagarinājām Deiva līgumu vēl uz vienu sezonu. Kopš dienas, kad viņš ieradās Dalasā, treneris paveicis nenovērtējamu darbu kluba attīstībā. Ļoti ceram, ka darbs tiks turpināts vēl labāk. Mūsu mērķis joprojām ir izcīnīt Stenlija kausu, un ticam, ka ar Tipetu pie kluba stūres tas nav neiespējami," pastāstīja "Stars" ģenerālmenedžeris Less Džeksons.

Izmantotie resursi:
www.nhl.com