Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Capitals" uzvar Klāgenfurtē

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Austrijas "Erste Bank EHL" čempionāta spēlē pie panākuma tikusi Viktora Ignatjeva pārstāvētā vienība Vīnes "Capitals", izbraukumā ar rezultātu 5:3 apspēlējot Klāgenfurtes "KAC" hokejistus.

Spēle starp Klāgenfurtes un Vīnes klubiem aizritēja līdzīgā cīņā, un nevienai no komandām nopietnu pārsvaru neizdevās iegūt. Pēc divām nospēlētām trešdaļām ar rezultātu 3:2 vadībā bija "Capitals", taču nākamās trešdaļas sākumā mājiniekiem izdevās panākt izlīdzinājumu. Perioda turpinājumā veiksmīgāki bija Vīnes kluba hokejisti, un divi Pola Hīlija vārtu guvumi nodrošināja uzvaru "Capitals" ar 5:3.

Citā mačā Oskara Cibuļska pārstāvētais Zalcburgas klubs "Red Bull" savā laukumā pēcspēles metienu sērijā ar 3:4 piekāpās Ļubļanas "HDD Tilia Olimpija".

Ne Ignatjevs, ne Cibuļskis šajos mačos ar rezultativitāti neizcēlās, bet abi cīņas noslēdza ar neitrāliem lietderības koeficientiem.

Izmantotie resursi:
www.eishockey.at