Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Panteļejevam 1+1 uzvarā pār Tambijeva klubu

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Šovakar Austrijas "Nationalliga" savstarpējā mačā tikās Leonīda Tambijeva pārstāvētais klubs Celtvēgas "EV aicall" un Grigorija Panteļejeva Cellamzē "Eisbaren". Pārāki šajā mačā ar 4:1 izrādījās leduslāči.

Panteļejevs rezultatīvi asistēja savas komandas pirmo vārtu guvumā, bet 3. periodā guva otros vārtus "Eisbaren" labā, un šis viņa precīzais raidījums bija uzvaras vērtē. Citos nozīmīgos statistikas rādītājos Panteļejevs neatzīmējās.

Savukārt zaudētāju sastāvā Leonīds Tambijevs bija spiests palikt bez rezultativitātes punktiem.

Nākamās spēles "Eisbaren" un "EV aicall" aizvadīs 1. novembrī.

Izmantotie resursi:
www.eishockey.at

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-10-28 22:52, pirms 17 gadiem
shodien Latvieshiem lielaa diena, visi baigi rezultatiivi savaas komandaas!

     [+] [-]

, 2007-10-29 01:23, pirms 17 gadiem
laba bilde

     [+] [-]

, 2007-10-29 13:38, pirms 17 gadiem
Ceru ka shitaa morda vairs izlasee nebuus jaaredz. paldies vecajai gvardei par to kas ir padariits izlases labaa, bet jaamaak arii aiziet no izlases, nevar tachu speeleet izlasee kameer jau smiltis birst pa pakalju laukaa, probleema buus taada ka citi komandas dzheki var uz muti paraut ja smiltis izbirushas uz laukuma

Nezinu kaa jums, bet man pret pantjiku simpaatijas zuda briidii, kad es redzeeju kaa vinsh lepni kaa paavs vazaajaas pa areenas gjeerbtuveem u koridoriem riigas Pč laikaa. visi normaali dzheki, a vinsh taads piepuuties.

     [+] [-]

, 2007-10-31 16:51, pirms 17 gadiem
Pantiks rullē! forši!