Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Lukašenko pēc zaudējuma Polijai: "Tur ar hokeju nodarbojas 20 cilvēki. Kā tā var?"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Lukašenko pēc zaudējuma Polijai: "Tur ar hokeju nodarbojas 20 cilvēki. Kā tā var?"
Aleksandrs Lukašenko un Renē Fāzels. Foto: Nikolai Petrov/BelTA/Reuters/Scanpix

Pekinas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs smagi sākās Baltkrievijas hokejistiem, kuri atklāšanas spēlē nespēja pieveikt pastarīti Poliju (0:1). Sašutis pēc neveiksmes bija Baltkrievijas diktators un hokeja entuziasts Aleksandrs Lukašenko.

Aleksandrs Lukašenko apelēja pie Aleksandra Golovatija, kurš ir "Belaruskali" vadītājs un ieņem amatu Baltkrievijas Hokeja federācijas padomē. Uzņēmums sponsorē ne tikai hokeja federāciju, bet arī Kontinentālās hokeja līgas klubu Minskas "Dinamo".

"Ja ieguldi naudu, dzīvei apkārt vajadzētu plaukt un zelt. Citādi būsim kā mūsu lieliskie hokejisti… Aizbrauca un zaudēja Polijai. Tur hokejs vispār nav populārs, ar to nodarbojas 20 cilvēki. Kā tā var? Bet tu viņiem tikai naudu, naudu, naudu," sašutis bija Lukašenko, kurš vēlāk pieskārās arī Baltkrievijas neveiksmīgajam sniegumam Tokijas olimpiskajās spēlēs. "Mums ir fizkultūra, bet nav lielā sporta, tāpēc ka nekas nav pārdomāts."

Vēlāk Lukašenko turpināja: "Teicu Golovatijam, lai viņš beidz tērēties hokejistu un futbolistu atbalstīšanai. Tāpēc ka mēs aizbraucām un zaudējām Polijai. Kauns… Protams, nekas pret poļiem – viņi ir malači. Bet mūsu sportistiem – lūk, vidējā alga, saņemiet, un par rezultātiem dabūsiet vēl kaut ko."

Diktators arī vērsās pret sportistu ģimenēm: "Aizejam uz futbola stadionu vai hokeja halli, tur sēž spēlētāju skaistās sievas. Visas sēž savos iPhone un internetā cīnās pret valsti. Visiem ir jāstrādā! Lai iet uz "Belaruskali" un ņem rokās slotu!"

Jāpiezīmē, ka arī otrajā spēlē Baltkrievijai bija izbīlis – tā nonāca 0:2 iedzinējos pret Austriju. Tomēr izdevās izglābties, izcīnot uzvaru ar 5:2. Noslēdzošajā spēlē pretī stāsies laukuma saimniece Slovākija. Uzvarot mačā, Baltkrievijai ir izredzes aizbraukt uz Pekinas olimpiskajām spēlēm.

Izmantotie resursi:
https://by.tribuna.com/hockey/11005...
https://by.tribuna.com/football/110...

  +6 [+] [-]

, 2021-08-28 12:00, pirms 3 gadiem
hehe, vecajam kraķim krīze

lielais lolojums vērtas par sūdubedri
Slēpts komentārs: Raimonds Ļitviņenko

  +5 [+] [-]

, 2021-08-28 13:19, pirms 3 gadiem
Un to viņš saka par valsti, kas rangā augstajā 22.vietā. Pastāsti vēl, anetho, cik hokejistiem grūti un kāda briesmīga konkurence.
Slēpts komentārs: Andree

  +4 [+] [-]

, 2021-08-28 13:52, pirms 3 gadiem
Biedri, Vse na Belaruskalij/ Salihorsk

 +10 [+] [-]

, 2021-08-28 14:21, pirms 3 gadiem
Var redzēt, ka Batjka ir tālu no mūsdienu tehnoloģijām un realitātes. Uz ātro iesitot google par reģistrētiem spēlētājiem katrā valstī:
Polija ap 3,7k
Baltkrievijā ap 5,5k
Latvijā pāri pa 7k

Tātad Batjka tālāk par savu kolhozu neko neredz 😅

  +4 [+] [-]

, 2021-08-28 14:37, pirms 3 gadiem
eddybear rakstīja: Var redzēt, ka Batjka ir tālu no mūsdienu tehnoloģijām un realitātes. Uz ātro iesitot google par reģistrētiem spēlētājiem katrā valstī:
Polija ap 3,7k
Baltkrievijā ap 5,5k
Latvijā pāri pa 7k

Tātad Batjka tālāk par savu kolhozu neko neredz 😅
gan jau teksts no konteksta izrauts, kā parasti. bet nu tāpat, by hokejs jau sen ir miris. bez naturalizētajiem jau sen ar Abu Dabi sistos.

  -1 [+] [-]

, 2021-08-28 15:11, pirms 3 gadiem
Interesanti, kuru Latvijā interesē kolhoza dzīvnieka viedoklis?kam tādi raksti?

  +8 [+] [-]

, 2021-08-28 15:18, pirms 3 gadiem
Andree rakstīja: Malacis Baķka. Pie mums ar te pašvaldības un valsts uzņēmumi par nodokļu naudu finansē ārvalstnieku basketbolistu māžošanos LBL, bet izlase netiek ne uz vienu lielo turnīru.
Par ko malacis? Par to, ka baigi ar muti te baigi saimnieku patēloja? Šādas runas viņam tur regulāras, bet ko viņš reāli ir izdarījis, lai kkas mainītos? Tāda jau viņam tā taktika - nobārstīt masu medijos šādas runas, lai parastām belaram liktos, ka vot tur viss ir/būs ok, tur baķka visus aiz p*utie* tur...bet reāli kā bija bardaks tā ir.

     [+] [-]

, 2021-08-28 16:05, pirms 3 gadiem
AlCohol rakstīja: gan jau teksts no konteksta izrauts, kā parasti. bet nu tāpat, by hokejs jau sen ir miris. bez naturalizētajiem jau sen ar Abu Dabi sistos.
Tieši otrādi. Vairāk uzticētos vietējiem nebūtu ne zemāk izlidojis, ne mocītos ar Poliju un Austriju.

  +3 [+] [-]

, 2021-08-28 16:47, pirms 3 gadiem
Mums Šlesers ir ar līdzīgu pamuļķa domāšanu ...

  +1 [+] [-]

, 2021-08-28 18:01, pirms 3 gadiem
Baltkrievija ar kaudzi naturalizētajiem spēlētājiem tālu tikusi 👍

     [+] [-]

, 2021-08-28 18:19, pirms 3 gadiem
Labi ,ka mums prezidents nelido ar dzērvēm un nemurgo par jebkuru tēmu.Tas lukašs tak konkrēts tintenieks.

     [+] [-]

, 2021-08-28 18:59, pirms 3 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Tieši otrādi. Vairāk uzticētos vietējiem nebūtu ne zemāk izlidojis, ne mocītos ar Poliju un Austriju.
Zem balti-sarkan-baltā un nodziedot Pagoņu būtu cita spēle !

     [+] [-]

, 2021-08-28 23:46, pirms 3 gadiem
Lukaš tāpat kā visi dikratori šaurās pieres domā, ka valsti viens spēj vadīt un visis sīkumos noteikt ko kurām darīt. Arī domā, ka ja vairāk piķi iegrūdīs tad tur automātiski viss uzreiz labāk strādās. Jāsaka tāds naivums, tādā vecumā. Un slota viņam labāk pasam piestāvētu- cilvēks no 1980ajiem tā arī nav spējis pārslēgties uz mūsdienām.