Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Melouns nonāk Tampabejā

Juris Miņins
Juris Miņins

Melouns nonāk Tampabejā
Raiens Melouns
Foto: AP

Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) komandas Pitsburgas "Penguins" un Tampabejas "Lightning" ir veikušas visai vērienīgu darījumu, kura rezultātā viens no pitsburgiešu vienības līderiem Raiens Melouns nonāca Floridas komandā.

Šodien notikušājā maiņas darījumā Tampabejas "Lightning" ir ieguvuši divus uzbrucējus - Raienu Melounu un veterānu Gariju Robertsu, bet Pitsburgas "Penguins" tika pie 2009. gada jauno spēlētāju izvēles, jeb drafta, tiesībām.
Maiņas nosacījumi paredz, ka, ja Tampas vienība noslēgs līgumu ar Melounu, kurš, tāpat kā Robertss, 1. jūlijā var kļūt par neierobežoto brīvo aģentu, tad pitsburgieši saņems trešās kārtas izvēles tiesības, bet ja vienošanās par līgumu netiks panākta, tad "Penguins" iegūs ceturtās kārtas izvēles tiesības, kuras "Lightning" iepriekš bija ieguvuši no Dalasas "Stars" komandas.

"Jau nedēļas sākumā mēs nolēmām, ka šajā starpsezonā mums jābūt aktīviem, lai varētu izveidot konkurētspējīgu komandu", sacīja "Lightning" komandas īpašnieks, "šī maiņa, protams, mums neko negarantē, taču es domāju un ceru, ka mēs spēsim vienoties ar abiem spēlētājiem."

Raiens Melouns aizvadītajā sezona bija viens no "Penguins" komandas līderiem, jo 77 regulārās sezonas spēlēs guva 51 (27+24) punktu, bet izslēgšanas spēlēs viņa kontā bija 20 aizvadītas cīņas un 16 (6+10) punkti.

Savukārt Garijs Robertss, kuram aiz muguras jau ir 20 NHL sezonas, pagājušajā sezonā izlaida vairākas spēles, jo ārstēja lauzto kāju. Taču 38 aizvadītajās cīņās veterāna kontā bija 15 (3+12) punkti, bet 11 "play-off" spēlēs viņš tika pie 2 vārtu guvumiem un izdarīja tikpat rezultatīvu piespēļu.

Izmantotie resursi:
thehockeynews.com

  +4 [+] [-]

, 2008-06-28 23:01, pirms 16 gadiem
Es nez vai tas ir labi Pingviniem

  +3 [+] [-]

, 2008-06-28 23:03, pirms 16 gadiem
spilers rakstīja: Es nez vai tas ir labi Pingviniem


Ja jāslēdz līgumas ar Malkinu, tad ies par labu gan...

     [+] [-]

, 2008-06-28 23:03, pirms 16 gadiem
AlterB rakstīja: ...kura rezultātā viens no pitsburgiešu vienības līderiem Raiens Melouns nonāca Floridas komandā.

Juri, pielabo ievadu


Kas gan būtu jālabo?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-06-28 23:08, pirms 16 gadiem
Lielas pārmaiņas gaida Tampu tuvākos gadus un tas ir labi. Sen jau vajadzēja veikt ''ģenerāltīrīšanu''.
Un jā, Tampabeja ir Floridā. Gluži kā Anaheima vai Goldensteita Losandželosā.

  +7 [+] [-]

, 2008-06-28 23:09, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Kas gan būtu jālabo?

Ģeogrāfiski viss ir pareizi, bet nu labāk jau būtu nerakstīt štata nosaukumu, ja tas ir ietverts citas NHL komandas nosaukumā.

     [+] [-]

, 2008-06-28 23:10, pirms 16 gadiem
Ļoti ceru, ka Roberts tiks pie laba līguma. Neapšaubāmi viens no līgas pēdējiem īstajiem karotājiem

  -6 [+] [-]

, 2008-06-28 23:12, pirms 16 gadiem
Deportivo rakstīja: Ģeogrāfiski viss ir pareizi, bet nu labāk jau būtu nerakstīt štata nosaukumu, ja tas ir ietverts citas NHL komandas nosaukumā.


Ja jau iepriekš ir uzrakstīts, ka runa ir par Pitsburgas "Penguins" un Tampabejas "Lightning" komandām, tad es nezinu ar kādu fantāziju ir jābūt apveltītam cilvēkam, lai viņš klāt vēl piedomātu Floridas "Panthers"...

  +3 [+] [-]

, 2008-06-28 23:12, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Ja jau iepriekš ir uzrakstīts, ka runa ir par Pitsburgas "Penguins" un Tampabejas "Lightning" komandām, tad es nezinu ar kādu fantāziju ir jābūt apveltītam cilvēkam, lai viņš klāt vēl piedomātu Floridas "Panthers"...

Tici man, te tādu cilvēku netrūkst....

  +1 [+] [-]

, 2008-06-28 23:14, pirms 16 gadiem
Thrasher rakstīja: Ļoti ceru, ka Roberts tiks pie laba līguma. Neapšaubāmi viens no līgas pēdējiem īstajiem karotājiem


Laba, taču neilga...
Tampai vajag labu līgumu piešķirt Melounam, jo viņš ir pierādījis, ka var spēlēt. Varbūt ne pašas pirmās vijoles ("Bolts" jau tāpat tādu spēlētāju pietiek - Lekavaljē, Senluī, Prospals, iespējams, arī Stamkoss), bet labs un stabils otrās maiņas spēlētājs viņš var būt gan.

     [+] [-]

, 2008-06-28 23:15, pirms 16 gadiem
Deportivo rakstīja: Tici man, te tādu cilvēku netrūkst....


Es par to esmu pārliecinājies arī pats, taču tā ir pašu fantazētāju problēma...

     [+] [-]

, 2008-06-28 23:17, pirms 16 gadiem
Nav slikti. Nākamajā sezonā Tampai būs vismaz trīs sakarīgas uzbrucēju maiņas, nevis tikai viena, kā tas bija šosezon. Vēl gan ir nedaudz jāpastiprina aizsargu un vārtsargu līnija ar pieredzējušiem spēlētājiem. Ar šādu sastāvu komanda nākamgad jau atkal var reāli cīnīties par Stenlija kausu.

     [+] [-]

, 2008-06-28 23:19, pirms 16 gadiem
LitteL rakstīja: Nav slikti. Nākamajā sezonā Tampai būs vismaz trīs sakarīgas uzbrucēju maiņas, nevis tikai viena, kā tas bija šosezon. Vēl gan ir nedaudz jāpastiprina aizsargu un vārtsargu līnija ar pieredzējušiem spēlētājiem. Ar šādu sastāvu komanda nākamgad jau atkal var reāli cīnīties par Stenlija kausu.


Kamēr nebūs vismaz vidējā (pirmo numuru) līmeņa vārtsarga, tad par SC "Lightnings" var nesapņot...

     [+] [-]

, 2008-06-28 23:37, pirms 16 gadiem
Aizmainiit 1 no liideriem un cereet draftaa uz jaunajiem????
Nu nezinu, lai gan shie jau labaak visu saprot

     [+] [-]

, 2008-06-28 23:42, pirms 16 gadiem
Nu es personīgi arī piekrītu, ka iemaisīt Floridas vārdu šajā rakstā bija nekorekti! Bez uzbraucieniem protams Juri, bet Tu gribēji paspīdēt rakstā vienlaicīgi arī ar savām ģeogrāfijas zināšanām? Protams izlasot visu rakstu loģiski domājošam cilvēkam viss top skaidrs, bet... ierakstīt TampaBay vārdu Floridas vietā neko vairāk laika neaizņemtu!

     [+] [-]

, 2008-06-28 23:46, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Kamēr nebūs vismaz vidējā (pirmo numuru) līmeņa vārtsarga, tad par SC "Lightnings" var nesapņot...


Dzīvosim - redzēsim. Ne jau Fleury Pitsburgai šogad bija tas stabīlais pirmais numurs, bet komanda tika līdz SC finālam. Piekrītu, ka komandai vajag arī kādu pieredzejušu vārtsargu, tomēr nedomāju, ka ir akūta nepieciešamība pēc pirmā numura, drīzāk - pēc stabila rezerves vārtsarga. Uzskatu, ka par 1. numuru Tampā tuvākajā laikā nostabilizēsies Maiks Smits, jo viņam ir milzīgs talants un potenciāls, ko varēja redzēt pēc šī gada sezonas spēlēm. Lai kā arī būtu, sliktāk kā šosezon ar vārtsargiem jau nu noteikti nebūs - Holmkvists un Denī pēdējās divās sezonās bija stabīli vājākais vārtsargu pāris visā NHL...
';

     [+] [-]

, 2008-06-28 23:53, pirms 16 gadiem
LitteL rakstīja: Dzīvosim - redzēsim. Ne jau Fleury Pitsburgai šogad bija tas stabīlais pirmais numurs, bet komanda tika līdz SC finālam. Piekrītu, ka komandai vajag arī kādu pieredzejušu vārtsargu, tomēr nedomāju, ka ir akūta nepieciešamība pēc pirmā numura, drīzāk - pēc stabila rezerves vārtsarga. Uzskatu, ka par 1. numuru Tampā tuvākajā laikā nostabilizēsies Maiks Smits, jo viņam ir milzīgs talants un potenciāls, ko varēja redzēt pēc šī gada sezonas spēlēm. Lai kā arī būtu, sliktāk kā šosezon ar vārtsargiem jau nu noteikti nebūs - Holmkvists un Denī pēdējās divās sezonās bija stabīli vājākais vārtsargu pāris visā NHL...



Toties bija Konklins, kurš, Flerī "izkrišanas" brīdī, vilka komandu. Un, kad atgriezās Flerī, tad šis arī neslikti spēlēja un PO tikai sērija pret "Red Wings" bija viņa "vājais punkts".

  +2 [+] [-]

, 2008-06-28 23:54, pirms 16 gadiem
Kerchs rakstīja: Lielas pārmaiņas gaida Tampu tuvākos gadus un tas ir labi. Sen jau vajadzēja veikt ''ģenerāltīrīšanu''.
Un jā, Tampabeja ir Floridā. Gluži kā Anaheima vai Goldensteita Losandželosā.

labojums - Goldensteita nav Los Andželosā, Golden state apzīmē Kaliforniju, un komandas mājvieta ir Oklendā, kas kopā ar San Francisko, San Hosē un apkārtējām priekšpilsētām veido reģionu sauktu par Bay Area(tur nelielā attālumā ir 3 lielas pilsētas, tāpēc cilvēki bieži vien brauc, piemērām, no San Francisko uz Oklendu skatīties Warriors vai no Oklendas uz San Hosē skatīties Sharks

     [+] [-]

, 2008-06-29 00:10, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Toties bija Konklins, kurš, Flerī "izkrišanas" brīdī, vilka komandu. Un, kad atgriezās Flerī, tad šis arī neslikti spēlēja un PO tikai sērija pret "Red Wings" bija viņa "vājais punkts".


Vai tu pirms šī gada sezonas varēji prognozēt šādu Konklina atgriešanos? Domāju, ka nē. Un vēl, kas tā par māniju saukt komandu par "Lightnings" - to jau pamanu ne tikai tev vien. Komandas nosaukums ir "Tampa Bay Lightning" - Tampabejas zibens, nevis zibeņi.
';

     [+] [-]

, 2008-06-29 00:14, pirms 16 gadiem
LitteL rakstīja: Vai tu pirms šī gada sezonas varēji prognozēt šādu Konklina atgriešanos? Domāju, ka nē. Un vēl, kas tā par māniju saukt komandu par "Lightnings" - to jau pamanu ne tikai tev vien. Komandas nosaukums ir "Tampa Bay Lightning" - Tampabejas zibens, nevis zibeņi.


Prognozēt nevarēja neviens un tas arī nebija jādara. Manis pēc Smits vai/un Ramo arī var kastē stāvēt, tikai viņiem ir jārāda atbilstošs sniegums.

Zinu, zinu, pats bieži sevi pieķeru pie tā, ka ieliekas "s" nu vnk ja visas komandas ir ar "s" (Hurricanes, Flames utt), tad šitas kkā automātiski... Apsolos, ka labošos.

     [+] [-]

, 2008-06-29 00:22, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Prognozēt nevarēja neviens un tas arī nebija jādara. Manis pēc Smits vai/un Ramo arī var kastē stāvēt, tikai viņiem ir jārāda atbilstošs sniegums.

Zinu, zinu, pats bieži sevi pieķeru pie tā, ka ieliekas "s" nu vnk ja visas komandas ir ar "s" (Hurricanes, Flames utt), tad šitas kkā automātiski... Apsolos, ka labošos.


Kādu pieredzējušu vārtu vīru gan jau Tampa vēl līdz sezonas sākumam parakstīs. Ramo lai vēl paspēlē AHL, iegūst pieredzi. Šosezon viņu uz Tampu izsauca vairāk no bezizejas, nevis pamatojoties uz viņa sniegumu Norfolkā (komandas faniem apriebās, ka Holmkvists un Denī norok spēli pēc spēles).

     [+] [-]

, 2008-06-29 00:28, pirms 16 gadiem
LitteL rakstīja: Kādu pieredzējušu vārtu vīru gan jau Tampa vēl līdz sezonas sākumam parakstīs. Ramo lai vēl paspēlē AHL, iegūst pieredzi. Šosezon viņu uz Tampu izsauca vairāk no bezizejas, nevis pamatojoties uz viņa sniegumu Norfolkā (komandas faniem apriebās, ka Holmkvists un Denī norok spēli pēc spēles).


Ne tikai faniem, bet arī es bieži vien tīri tā, interese pēc, paskatījos "Bolts" spēles un kā vārtsargu "fans" mierīgi nevarēju noskatīties uz Denī spēli...

     [+] [-]

, 2008-06-29 01:43, pirms 16 gadiem
naiss sito reeedzejo riigaa kad bija PC , atklasanaa..

     [+] [-]

, 2008-06-29 07:24, pirms 16 gadiem
Tikai loģisks darījums ņemot vērā, ka nākamvasar Pitsburgai būs vajadzīgi vieni 8-9 ja ne vairāk miljoni sezonā lai noturētu Malkinu un Melauns ar drusku par daudz grib pēc vienas 50 punktu sezonas labā komandā pacelt latiņu uz 5 miljoniem sālīti...

  -2 [+] [-]

, 2008-06-29 08:42, pirms 16 gadiem
baigā jēga ir no kautkāda malouna viņu vajag sūtīt uz Dinamo Rīga !

  +1 [+] [-]

, 2008-06-29 11:28, pirms 16 gadiem
Pitsburga divus pieredzējušus vīrus atdeva par cerību iegūt kādu jaunu talantu... drosmīgs solis, bet nav garantēts, ka atmaksāsies, ja būs jāspēlē plejofos..

  +1 [+] [-]

, 2008-06-29 12:38, pirms 16 gadiem
Iļja Poļakovs rakstīja: Pitsburga divus pieredzējušus vīrus atdeva par cerību iegūt kādu jaunu talantu... drosmīgs solis, bet nav garantēts, ka atmaksāsies, ja būs jāspēlē plejofos..

Jaunie talanti Pitsburgai pietiek. Viņiem vairāk vaijag līdzekļus atbrīvot, tādēļ arī gribēdami nevarētu abus paturēt komandā.

     [+] [-]

, 2008-06-29 12:47, pirms 16 gadiem
Thrasher rakstīja: Jaunie talanti Pitsburgai pietiek. Viņiem vairāk vaijag līdzekļus atbrīvot, tādēļ arī gribēdami nevarētu abus paturēt komandā.


Pie tam kādi jau nu jaunie (pēc NHL pieredzes)... Krosbijam jau 4. sezona būs, Maliknam 3., Flerī vispār 5.
Pie tam visi viņi ir ij PO uzspēlējuši, ij līdz finālam tikuši...

     [+] [-]

, 2008-06-29 13:05, pirms 16 gadiem
Sāksies sezona tad jau redzēs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-29 19:22, pirms 16 gadiem
Izskatās, ka šobrīd visaktīvāk darbojas Tampa un Torronto. Vēl pāris dienas un redzēsim ko šie ņems vietā. Kādi vispār ir skaļākie uzvārdi? Kembels, Hosa, Jāgrs (nosacīti), Fjodorovs, Ričards? Ir vēl kādi?

     [+] [-]

, 2008-06-29 20:24, pirms 16 gadiem
Zinot, ka jaaatbriivo liidzeklji, diezgan normaals solis.