Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Mudbugs" aizvien neapturami savā laukumā

Jānis Pārums

Jau 17. uzvaru pēc kārtas savā laukumā Centrālās Hokeja līgas (CHL) čempionātā izcīnījusi Kārļa Zirņa pārstēvētā Bosjē – Šrevportas "Mudbugs" komanda, kas aizvadītajā naktī ar 2:0 pārspēja Riograndes "Killer Bees".

"Mudbugs" abus vārtus guva otrajā trešdaļā, ar septiņu minūšu intervālu. Vispirms precīzs bija Džo Ori, bet nedaudz vēlāk ar vārtus guva Džeisons Bazile. Abos vārtu guvumos asistēja Kriss Brasārs.

Kārlis Zirnis joprojām dziedē kājas savainojumu. Viņa atgriešanās laukumā varētu notikt februāra sākumā (aptuveni pēc 10 dienām – aut.)

Izmantotie resursi:
www.centralhockeyleague.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-28 16:47, pirms 17 gadiem
Reaktors

Nu par Pantiku bij infa ka atlaists, piekrītu ka BČ tiek par maz atspoguļots, bet nepiekrītu - "Kāpēc mums regulāri raksta par kaut kādu Zirni, kas visām izlasēm vairāk vai mazāk ir zudis" - ir cilvēki (piem. es, un es neesmu vienīgais), kam interesē viss par LV hokejistiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja