Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Mūsējie šonakt pa nullēm

Mūsējie šonakt pa nullēm
Mārtiņš Karsums
Foto: AP

Šonakt tika aizvadītas kārtējās AHL spēles. Trijās no tām savu komandu sastāvos laukumā devās mūsu hokejisti. Diemžēl neviens no četriem latviešiem ar rezultatvitātes punktiem neizcēlās.

Mārtiņa Karsuma Providensas "Bruins" piekāpās Louvelas "Devils" ar 0:3. Karsuma komandai piederēja pārsvars par ko liecina metienu attiecība - 40:17, bet par nožēlu "Bruins" nespēja nevienu no saviem metieniem pārvērst vārtu guvumā. Mārtiņš maču uzsāka pirmajā maiņā, izdarīja četrus metienus pa pretinieku vārtiem, soda minūtes nesaņēma un spēli pameta ar neitrālu lietderības koeficientu.

Arī Kaspara Daugaviņa Binghemptonas "Senators" šonakt piedzīvoja zaudējumu ar trīs vārtu starpību, atzīstot Heršijas "Bears" pārspēku ar 1:4. Kaspars neizdarīja nevienu sitienu pa pretinieku vārtiem, nepārkāpa noteikumus un spēli pameta arī ar neitrālu lietderības koeficientu.

Oskara Bārtuļa Filadelfijas "Phantoms" bija vienīgā latvieša komanda AHL, kura šodien izcīnīja uzvaru, ar 5:1 pārspējot "Penguins". Oskars izcēlās ar divām soda minūtēm un neitrālu lietderības koeficientu.

Jānis Sprukts un Ročesteras "Americans" ar 1:3 piekāpās Toronto "Marlies". Sprukta laukumā devās pirmajā maiņā, izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem un laukumu pameta ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Izmantotie resursi:
theahl.com

     [+] [-]

, 2008-11-27 08:18, pirms 16 gadiem
Daugaviņš vispār spēlēja, ja vispār nav neko paveicis laukumā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-27 09:23, pirms 16 gadiem
Sprukta komanda arī zaudēja

     [+] [-]

, 2008-11-27 13:58, pirms 16 gadiem
Prieks ka Sprukts pirmajaa mainjaa!