Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

CHL šonakt bez punktiem

Juris Miņins
Juris Miņins

CHL šonakt bez punktiem
Edgars Uļeščenko

Šonakt pēc Latvijas laika tika aizvadītas kārtējās Kanādas Hokeja Līgas (CHL) spēles un tajās piedalījās arī mūsu hokejisti - Andris Džeriņš un viņa pārstāvētā Kingstonas "Frontenacs" ar 4:6 piekāpās Misisogas "St. Michael's Majors", bet Edgara Uļeščenko Kalgarī "Hitmen" ar 1:3 bija spiesti atzīt Kūtenajas "Ice" pārākumu.

Ontario Hokeja Līgā, kuru pārstāv Kingstonas "Frontenacs" vienība, šonakt notika desmit spēles un vienā no tām jau pieminētie kingstonieši piekāpās Misisogas "St. Michael's Majors" ar 4:6. Pārsvaru misisogieši ieguva spēles pirmajos divos periodos, kurus uzvarēja ar 2:1, savukārt trešajā trešdaļā abas komandas spēlēja neizšķirti - 2:2.

Andris Džeriņš šajā spēlē rezultativitātes punktus neguva, soda minūtes nenopelnīja, taču iedzīvojās negatīvā lietderības koeficientā - mīnus viens (bija laukumā, kad "St. Michael's Majors" guva savus trešos vārtus).

Savukārt citā CHL līgā - Rietumu Hokeja Līgā (WHL) šonakt arī tika aizvadītas desmit spēles un vienā no tām Edgara Uļeščenko pārstāvētā Kalgarī "Hitmen" ar 1:3 piekāpās Kūtenajas "Ice". "Ice" hokejisti vienus vārtus guva katrā no trim periodiem, kamēr "Hitmen" vienība pretinieku vārtsargu spēja pārspēt vien otrajā trešdaļā.

Edgars Uļeščenko šo spēli pabeidza neitrāli, jo neatzīmējās nedz rezultativitātes ailītēs, nedz soda minūšu ailītē un arī lietderības koeficients Edgaram bija neitrāls.

Izmantotie resursi:
whl.ca
ontariohockeyleague.com