Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Panthers" nodrošinās

"Panthers" nodrošinās
Gregorijs Kempbels
Foto: AFP

Aizvadītajā naktī NHL klubs Floridas 'Panthers" noslēdzis līgumu ar uzbrucēju Gregoriju Kempbelu, savukārt Dalasas "Stars" piedāvājuši paaugstināt algu sešiem ierobežoti brīvajiem aģentiem, bet Martins Straka paziņojis, ka pamet NHL.

Kreisās malas uzbrucējs Kempbels parakstījis līgumu uz diviem gadiem. 24 gadus vecais spēlētājs pagājušajā sezonā "Panthers" sastāvā aizvadījis 81 spēli, atzīmējoties ar 18 (5+13) punktiem un nopelnot 72 soda minūtes. Interesanti, ka 2002./2003. Gada sezonā viņš spēlējis Kičeneras "Rangers", kura treneris bija jaunieceltais "Panthers" galvenais treneris Peters Debūrs.

Dalasas "Stars" klubs piedāvājis paaugstināt algas sešiem saviem ierobežoti brīvajiem aģentiem, ja viņi noslēgs līgumu ar klubu līdz 15.jūlijam. Piedāvājumā arī ietilpst punkts, ka klubs saņems atlīdzību gadījumā, ja spēlētājs parakstīs līgumu ar citu klubu. Sešu spēlētāju skaitā ietilpst arī Luī Eriksons, kurš pagājušajā sezonā atzīmējies ar 31(14+17) punktu, un B.J. Krombīns.

Čehu uzbrucējs Martins Straka paziņojis, ka pametīs NHL un atgriezīsies savā iepriekšējā klubā čehu Ekstralīgā "Lasselsberger Plzen", kur būs arī sporta direktors. 35 gadus vecais uzbrucējs karjerā nospēlējis 954 regulārā sezonas spēles, kurās guvis 717 (257+460) punktus. Viņa nu jau iepriekšējais klubs Ņujorkas "Rangers" tikmēr pagarinājuši līgumu ar P.A. Parento.

Izmantotie resursi:
The Canadian Press