Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Islanders" vēlas atbrīvoties no Beitsa

Juris Miņins
Juris Miņins

Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) komanda Ņujorkas "Islanders" vadība neaizsagāto spēlētāju sarakstā ir izlikusi uzbrucēju Šonu Beitsu un plāno izpirkt viņa līgumu.

"Islanders" vadība ir izlikusi Šonu Beitsu neaizsargāto spēlētāju sarakstā un, ja neviena cita NHL vienība neizrādīs interesi par uzbrucēju, viņa līgums tiks izpirkts.

Aizvadītajā sezonā Beitss nospēlēja vien divas spēles, bet pārējā laikā atkopās no gurna un cirkšņa savainojumiem. Nākamsezon Beitsam ir paredzēta $1.2 miljonu liela alga.

"Mēs domājam, ka šāds lēmums būs labākais gan mums, gan Šonam", izplatītajā preses relīzē sacīja "Islanders" ģenerālmenedžeris Gārts Snovs, "Mēs vēlam Šonam veiksmi arī turpmākajā karjerā!"

Šons Beitss, kuru 1993. gadā draftēja Bostonas "Bruins", NHL debitēja 1997./1998. gada sezonā, savas karjeras laikā viņš ir aizvadījis 465 spēles, guvis 72 vārtus, izdarījis 126 rezultatīvas piespēles, nopelnījis 266 soda minūtes un viņa karjeras lietderības koeficiens ir negatīvs - mīnus 28.

Izmantotie resursi:
thehockeynews.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja