Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Nostradamus: Girgensons uz Bruins, Merzļikins pamet Jackets un Šilovs Conn Smyth pretendēts

Nostradamus: Girgensons uz Bruins, Merzļikins pamet Jackets un Šilovs Conn Smyth pretendēts
Rūdolfs Balcers. Foto: AFP/Scanpix

Straujiem soļiem tuvojās NHL sezonas noslēgums, Latviešiem tas praktiski ir noslēdzies, bet ar mazu cerību uz Uvi Balinski un velvienu Latvijas vārdu uz stenlija kausa, bet kas mūs gaida 2024/2025. gada sezonā?

Daļēji draugi mani sauc par "Nostradamus", dēļ lielās intuīcijas hokeja virtuvē, kas gaida latviešus nākamajā sezonā un vai būs pārsteigumi?
Uz to man ir atbildes par katru spēlētāju un arī par pārsteigumu kas notiks sezonas laikā, bet sāksim visu soli, pa solim!

Elvis Merzļikins.

Aizvadot nepārliecinošu sezonu, kā arī ne tik labu sezonu pasaules čempionātā, Elvim dzīve sagriezīsies kājām gaisā, jo jaunais Columbus "Blue Jackets" ģenerālmenedžeris nedos iespēju un nesagaidot piedāvājumu uz apmaiņu, izpirks līgumu.
Bet vai Elvis atgriezīsies eiropā? - Nē, viena no augšgala komandām Karolīnas "Hurricanes" parakstīs Elvi ar mazāku algu, bet ar 1 numura lomu!

Zemgus Girgensons.

Nākamajā sezonā Girgensona lāsts šķietami beidzas, jo kā brīvais aģents viņš pievienosies Bostonas "Bruins", klubs kurš viņu vēlējas jau šīs sezonas laikā, kas savukārt visticamāk nozīme ka Girgensons pirmo reizi karjera izbaudis play-off hokeju, līgums tiks noslēgts pēc 2+1 principa un sezonas laikā no 4 maiņas viņš pacelsies uz 3 un uzstādīs karjeras rezultativitātes NHL rekordu!

Artūrs Šilovs

Lieki piebilst ka šī brīža "trešais" numurs nākamajā sezonā kļūs par otro numuru duetā ar Demko, klubs neturpinās sadarbību ar Desmitu un sezonas laika Demko iedzīvosies nepatīkamā savainojā, kuru Šilovs izmantos, izkonkurējot Demko un kļūstot par pirmo numuru klubā, Vankuvēra grūtā sezonā iekļūs izslēgšanas spēlēs balansējot starp 6-8 vietu konferencē, bet pārsteigs visus izslēgšanas grupas fāzē, kad tiks līdz pat finālam, kur diemžēl zaudējums 3-4 sērijā pret Bruins, kas savukārt nozīme ka Girgensons kļūs par stenlija kausa čempionu!

Ar iespaidīgu 92.52% un 1.82 statistiku, Šilovs ir galvenais kandidāts uz Conn Smyth trofeju, bet zaudētāja komanda to saņem ļoti reti!

Uvis Balinskis

Pirmā pilnā sezona tiek sagaidīta Uvim, kurš ar vienvirziena līgumu sāks sezonu pamatsastāvā, droši izkarojot vietu un rādot pārliecinošu sniegumu, ne gluži rezultatīvs, bet ar lielu darba ētiku un melno darbu, Uvis pabeigs sezonu ar 2+15 un stabilu otrās maiņas aizsargu!

Teodors Bļugers

"Canucks" šajā starpsezona nepagarinās līgumu ar Teodoru, bet bez darba NHL viņš nepaliks, par viņa pakalpojumiem cīnīsies gandriz katrs otrais klubs, pēc lielām un ilgām diskusijām Teodors lems par labu atgriesties Pitsburgas "Penguins" kur spēlēs lielu lomu 3 maiņā, līgums tiks noslēgts pēc 1+1 principa un sagaidāms ka ar 22+19 statistiku viņš tik pagarināts arī pēc sezonas!

Rudolfs Balcers

Sezonu sākot Cīrihes lauvās, aizvaidot lielisku sezonas sākumu un kļūstot par vienu no rezultativākajiem Šveices nacionālajā līga, pēc 20 spēlēm viņam piedāvās atgriesties uz NHL skatuves un kā zināms, Balceram līgumu ir punkts, ja ir konkrēts piedāvājums no NHL, viņš var doties tur.
Jūs jautāsiet kurš/kuri klubi? - Piedāvājums sekos no Vašingtonas "Capitals" un Dalasas "Stars", lai saglabātu savu lomu viņš par labu nosliegsies Vašingtonai, jo Dalasā kā zināms sastāvs ir ļoti dziļš.

     [+] [-]

, 2024-05-28 01:27, pirms 4 nedēļām
Saglabāšu grāmatzīmēs un uzlikšu atgādinātāju pēc gada, lai varētu ierēkt par to, cik ļoti garām "Nostradamus" būs aizšāvis.

     [+] [-]

, 2024-05-29 08:23, pirms 4 nedēļām
Nostradamus, Jūs aizmirsāt norādīt Merzļikina statistiku jaunajā klubā. Vai tiks zem vidēji četriem ielaistiem vārtiem un virs 90% atvairītajos metienos?

     [+] [-]

, 2024-05-30 22:40, pirms 3 nedēļām
Punkts par Elvi jau nepiepildījās, jo nesen tieši bija raksts par to, ka jaunais Kolumbusas ĢM grasās strādāt pie tā, lai Elvis atgrieztos reiz rādītajā līmenī.

Balceram novēlu atgriezties NHL, bet, pirmkārt, viņš pats teica, ka viņa prioritāte esot karjera Eiropā, līdz ar to domāju, ka Rūdis varētu arī palikt NLA pat tad, ja viņam piedāvā NHL līgumu, jo vietu NHL kluba sastāvā visdrīzāk vēl būs jāizcīna. Otrkārt, kas nav nemaz tik mazsvarīgi, Šveice diez vai ir tā valsts, no kuras NHL klubi ņems sev spēlētājus brieduma gados. Kaut gan viss var būt, jo bija jau gadījums, kad viens Šveices spēlētājs atgriezās dzimtenē no NHL, bet pēc tam atkal aizbrauca uz NHL, beigās gan atgriezdamies NLA... Ja tā būtu Čehija, tad Rūdolfam, manā skatījumā, būtu lielākas izredzes: lai arī Čehijā ir mazākas algas, tur vietējā hokeja skola un treneri ir nesalīdzināmi augstākā līmenī par Šveici, kas to līgu padara labāku tieši tiem spēlētājiem, kuri grib pārkāpt jaunā kvalitātē. Balinska gadījums parādīja, ka NHL skauti nopietni seko čehu līgai un augstu vērtē tās spēlētājus.

Uvis Balinskis un Arturs Šilovs, protams, būs visdrīzāk NHL, jo vienam ir vienvirziena līgums, bet otrs sevi lieliski parādīja šī gada play-off.

Girgensons diez vai tiks tādā spēcīgajā organizācijā kā Bostona. Atkal, viss, protams, var būt, bet domāju, ka drīzāk kāda Dalasa, ja nu Sabres nepagarinās līgumu.

     [+] [-]

, 2024-06-02 22:32, pirms 3 nedēļām
Vienīgi daudz maz skaidrības ir pa Balinski, ja kaut kādas baigās ziepes nesavārīs pirmssezonā, tad visticamāk būs pamatsastāvā.
Bļuders NHL spēlēs un visticamāk ar paliks Vankuerā, savu pienesumu komandai dod un naudiņu atstrādā.
Elvis - ja nebūtu no maisa izlīdusi tā āža kāja par nesaskaņām ar komandas biedriem, tad diezgan droši, ka paliktu, šobrīd kaut ko prognozēt nav jēgas, jo visticamāk arī jaunais GM pats nezina, ko darīs ar viņu.
Šilovs, Vankuera ar lielāko prieku viņam piedāvās līgumu un stabilu otrā vārtsarga vietu, bet par saprātīgu atalgojumu, bet klubam neveiksme, veiksmē, sagadījās tā, ka Artūrs nonāca pastiprinātā uzmanības lokā un pierādīja sevi kā čaļi, kas pavasaros, spriedzes apstākļos spēlē daudz pārliecinošāk nekā regulārajā sezonā un ļoti iespējams, ka viņam tiks piedāvāts cipars, ko Vankuera savam otrajam nr. nebūs gatava maksāt.
Balceram pašreizējā situācijā neredzu iespēju atgriezties NHL nākamajā sezonā.
Zemgus, kaut ko pa ausu galam dzirdēju baumas, ka uz Kanādu varētu pārcelties...