Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Filatovs: "Mums jāuzvar šis čempionāts"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Filatovs: "Mums jāuzvar šis čempionāts"
Krievijas U-20 izlases līderis Ņikita Filatovs
Blue Jackets sastāvā. Foto: AFP

Krievijas U-20 hokeja izlases kapteinis Ņikita Filatovs vienā no intervijām pastāstījis, ka uzskata, ka Krievijas jaunie hokejisti var uzvarēt pasaules čempionātā.

Atgādināsim, ka šovakar ar Latvijas un Krievijas izlašu spēli startēs pasaules U-20 čempionāts hokejā. Šī spēle sāksies 21.30 pēc Latvijas laika. Krievijas izlases kapteinis Ņikita Filatovs kādā no intervijām pastāstījis, ka komanda var uzvarēt šajā čempionātā, par galveno trumpi minot komandas meistarību:

"Kādas dienas četras atpakaļ mani pie sevis izsauca galvenais treneris Sergejs Nemčinovs. Galvenais treneris pastāstīja, ka ir pieņemts lēmums, ka es kļūšu par komandas kapteini. Tas man ir liels gods. Atbildība milzīga."

"Mēs vēl neesam sasnieguši sportiskās formas virsotni, pretinieks mūs vienkārši noskrēja," zaudējuma iemeslus pārbaudes spēlē pret ASV (1:5) skaidroja Filatovs.

"Uzskatu, ka mums jāuzvar šis čempionāts. Mūsu trumpis ir meistarība. Laiks parādīt krievu raksturu. Sen neesam ieguvuši zeltu jaunatnes līmenī. Mūsu komandā ir vairāki spēlētāji, kuri labi pazina Ļošu Čerepanovu. Visi atcerās šo traģēdiju, tādēļ darīsim visu, lai uzvarētu šo čempionātu Ļošam par godu," komandas vēlmes izklāstīja jaunais uzbrucējs.

Izmantotie resursi:
championat.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-26 17:39, pirms 16 gadiem
Laiks parādīt krievu raksturu--Tad jau jāiedzer..

  +4 [+] [-]

, 2008-12-26 17:44, pirms 16 gadiem
Es domāju, ka uzvarēs krievi vai kanādieši!

  +4 [+] [-]

, 2008-12-26 17:44, pirms 16 gadiem
Čempionātu varbūt jūs varat uzvarēt, bet ne jau šodien letiņus

 +12 [+] [-]

, 2008-12-26 17:47, pirms 16 gadiem
Mūsu komandā ir vairāki spēlētāji, kuri labi pazina Lošu Čerepanovu. Visi atcerās šo traģēdiju, tādēļ darīsim visu, lai uzvarētu šo čempionātu Lošam par godu," komandas vēlmes izklāstīja jaunais uzbrucējs.
Respect...

  -4 [+] [-]

, 2008-12-26 17:48, pirms 16 gadiem
xplosy rakstīja: Laiks parādīt krievu raksturu--Tad jau jāiedzer..
Kads tolks ja mes sodien vinnesim Krieviju vini (Krievija) tapat izies no grupas, bet ja mes sodien vinnesim un parejas speles zaudesim tad bus Sveiki B grupa

Lai koncetrejas uz savam spelem kas ir reali pa spekam
Slēpts komentārs: zulik

  -4 [+] [-]

, 2008-12-26 17:52, pirms 16 gadiem
kad sapņo aizver acis labākajā gadījumā 3

  +6 [+] [-]

, 2008-12-26 17:54, pirms 16 gadiem
Manchester-Scuba rakstīja: Kads tolks ja mes sodien vinnesim Krieviju vini (Krievija) tapat izies no grupas, bet ja mes sodien vinnesim un parejas speles zaudesim tad bus Sveiki B grupa

Lai koncetrejas uz savam spelem kas ir reali pa spekam
nezinu kadam brinumam ir janotiek lai musejie sodien nezaudetu kaut vai ar 2 vartu starpibu,jo vardu uzvara es pat negribu pieminet!!!
jabut realistiem,un jauniesu hokeja mes varam spelet ka lidzigs ar lidzigo tikai B cempionatos,un zaudejums 2-13 pret ASV ir tam apstiprinajums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-12-26 18:39, pirms 16 gadiem
vieni no galvenajiem favoriitiem vinji buus.Un tie ,kas domaa ,ka latvija shodien uzvarees,meegjiniet saprast ar saviem tukshajiem praatiem ,ka nevaram mees uzvareet krieviju ,domaajiet reaali ,nevis sapnjoiet..

     [+] [-]

, 2008-12-26 18:43, pirms 16 gadiem
Colspot rakstīja: Sapņos!
hokeja eksperti kas vairak zin par mums visiem saja portala,prognoze ka uzvares vai nu kanada,vai nu krievija vai nu beidzot asv!!!!protams ka vairakums liek uz kanadas izlase,ta tomer spele majas un uzvareja pedejos 4 vai 5 cempjos,bet pagajusaja gada pieauguso cempionats kas ari notika kanada paradija mums ka krievi var uzvaret,ja ir liela velme,un domajams ka krievu jauniesiem ir liela motivacija uzvaret saja turnira

     [+] [-]

, 2008-12-26 19:02, pirms 16 gadiem
neitrals23 rakstīja: hokeja eksperti kas vairak zin par mums visiem saja portala,prognoze ka uzvares vai nu kanada,vai nu krievija vai nu beidzot asv!!!!protams ka vairakums liek uz kanadas izlase,ta tomer spele majas un uzvareja pedejos 4 vai 5 cempjos,bet pagajusaja gada pieauguso cempionats kas ari notika kanada paradija mums ka krievi var uzvaret,ja ir liela velme,un domajams ka krievu jauniesiem ir liela motivacija uzvaret saja turnira
Lai noprognozēt, ka šīs komandas būs pie favorītiem, nevajag būt nekādam ekspertam, tas tāpat skaidrs, jo šie U- čempionāti ir valstu hokeju sistēmu atspoguļojums un atsevišķu talantu skate un te nejaušības (kad uzvar vājāka komanda) notiek ārkārtīgi reti.
Zviedrus arī nevajadzētu aizmirst, tas tā, starp citu (gan jau Abrags pastāstīs kāpēc).

  +1 [+] [-]

, 2008-12-26 22:26, pirms 16 gadiem
coldasice rakstīja: kad sapņo aizver acis labākajā gadījumā 3
Principā taisnība. Domāju, ka finālā krieviem netikt, tiešī tāpēc, ka kapteiņa pieminētā meistarība ir pa švaku. Kanāda, ASV, Zviedrija - spēcīgākas komandas, vismaz uz papīra.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja