Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Sodīti divi "Liepājas metalurga" hokejisti

Par strādāšanu Latvijā bez atļaujas sodīti Latvijas hokeja kluba "Liepājas metalurgs" divi hokejisti no Krievijas - Konstantīns Mihailovs un Dmitrijs Kiriļenko. Abiem hokejistiem piespriests 100 latu naudas sods.

"Liepājas metalurgam" noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par ārzemju spēlētāju nolīgšanu bez nepieciešamajām atļaujām. Kā skaidroja "Liepājas metalurga" hokeja kluba preses sekretārs Harvejs Rudzītis, abi hokejisti drīkstēja Latvijā spēlēt pārbaudes spēlēs bez vajadzīgajām atļaujām, taču viņi piedalījās jau arī oficiālā spēlē, tāpēc arī sodīti.

Abi hokejisti gan ir iesnieguši nepieciešamos dokumentus atļaujas saņemšanai, taču atļaujas vēl nav uztaisītas. Paredzams, ka oktobra sākumā abi spēlētāji saņems nepieciešamās atļaujas un pēc tam turpinās spēlēt "Liepājas metalurga" hokeja komandā.
Atgādināsim, ka pašreiz "Liepājas metalurgs" ar piecās spēlēs izcīnīties 11 punktiem atrodas trešajā vietā.

Izmantotie resursi:
www.liepajniekiem.lv

     [+] [-]

, 2007-09-26 12:38, pirms 17 gadiem
pagājušogad par Bragsu sodīja ASK. Viens likums viena taisnība visiem...he he