Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Panthers" piedāvā līgumus septiņiem spēlētājiem

Juris Miņins
Juris Miņins

"Panthers" piedāvā līgumus septiņiem spēlētājiem
Džejs Būvmīsters
Foto: AP

Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) komanda Floridas "Panthers" ir piedāvājusi līgumus septiņiem komandas ierobežotajiem aģentiem, to skaitā arī Džejam Būvmīsteram.

Vakardien "Panthers" ģenerālmenedžeris Žaks Martēns paziņoja, ka vienība ir piedāvājusi līgumus septiņiem komandas ierobežotajiem brīvajiem aģentiem - Džejam Būvmīsteram, Gregorijam Kempbelam, Drū Larmanam, Martinam Lojekam, Stefanam Mejeram, Rostislavam Oležam un Entonijam Stjuartam.

Lielākā zvaigzne šajā kompānijā ir komandas vadošais aizsargs Džejs Būvmīsters, kurš aizvadītajā sezonā uz ledus izgāja visās 82 regulārās sezonas spēlēs, guva 15 vārtus, atdeva 22 rezultatīvas piespēles, nopelnīja 72 soda minūtes un sezonu pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu - mīnus pieci.

Tāpat "Panthers" vadība paziņoja, ka netaisās pagarināt līgumus ar trim citiem spēlētājiem - Gārtu Marreju, Adamu Teiloru un Martinu Tumu.

Izmantotie resursi:
thehockeynews.com

     [+] [-]

, 2008-06-26 14:31, pirms 16 gadiem
Ja pantēras neaizpildīs robu, kas radās pēc Jokinena aizmainīšanas, tad neticu, ka tiks izslēgšanas spēlēs.

     [+] [-]

, 2008-06-26 15:39, pirms 16 gadiem
"Pannthers"
izlabojiet!

     [+] [-]

, 2008-06-28 20:22, pirms 16 gadiem
labi ka buvmisters paliks ja paliks..