Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

V. Golubovičs: "Fināls bija grūts"

V. Golubovičs: "Fināls bija grūts"
Vladimirs Golubovičs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Pēc otrdien aizvadītās "Samsung" premjerlīgas hokejā ceturtās finālspēles, kurā "Liepājas metalurgs" ar 1:0 pieveica "ASK/Ogre" un kļuva par Latvijas čempionu, komentārus par maču sniedza abu komandu galvenie treneri.

"Šī bija tipiska play-off spēle, kurā abas komandas cīnījās līdz spēku izsīkumam. Uzvarēt bija pelnījuši abi pretinieki, tomēr vairāk paveicās liepājniekiem. Mača likteni izšķīra vieni gūtie vārti. Pateicos saviem spēlētājiem par parādīto sniegumu, jo viņi cīnījās līdz galam un atdeva visus spēkus, " pēc spēles atzina "ASK/Ogre" galvenais treneris Zdeneks Voijta.

""Liepājas metalurgs" visu šo sezonu demonstrēja stabilu sniegumu un pelnīti kļuva par Latvijas čempionu. Komandas menedžeri savu darbu paveikuši godam, jo Liepājā šogad bija savākta ļoti laba komanda," pretinieka pārākumu raksturoja Voijta.

"Izmantojot šo iespēju, vēlos pateikt milzīgu "paldies" puišiem, par to, ko viņi izdarīja. Novēlu veiksmi arī Ogres komandai, jo viņiem šis fināls deva lielu pieredzi un sagādāja daudz pozitīvas emocijas. Neskatoties uz sērijas rezultātu 4:0, fināls bija labs," pēc spēles stāstīja "Liepājas metalurgs" galvenais treneris Vladimirs Golubovičs.

"Visas spēles ritēja pēc vienāda scenārija, tomēr es neteiktu, ka tās mums bija vieglas. Arī mums bija kļūdas, daudzās epizodēs ripa neklausīja un neizdevās viss iecerētais. Vēlreiz pateicos saviem spēlētājiem par paveikt darbu. "ASK/Ogre" bija cienīgs pretinieks," finālsēriju raksturoja Golubovičs.

"Salīdzinājumā ar iepriekšējo sezonu, šogad čempionāts bija jau daudz organizētāks un daudz pieklājīgākā līmenī. Skatītāji varēja vērot ļoti daudz interesantas un spraigas spēles. Lai šo līmeni uzlabotu, tad, manuprāt, visām Latvijas komandām jābūt vienādam finansējumam. Nedrīkst izslēgt arī dalību Baltkrievijas čempionātā un jaundibinātajā Kontinentālajā hokeja līgā (KHL)," par "Samsung" premjerlīgas līmeni izteicās Golubovičs.

"Mums bija trīs stabili un spēcīgi spēlētāju virknējumi, tāpēc nevēlos kādu īpaši izcelt. Piemēram, Ozola un Pliskauska maiņa ne pirmo sezonu spēlē kopā, tāpēc laukumā ideāli saprotas. Domāju, ka nākamajā sezonā komandai pievienosies 3-4 spēlētāji no SK "Liepājas metalurgs" jaunās paaudzes. Tas ir tikai laika jautājums, kad komandā ienāks jaunas un perspektīvas vēsmas," piebilda Golubovičs.

  +5 [+] [-]

, 2008-03-26 01:00, pirms 17 gadiem
Visu cienu ASK Ogre! centas..bet kkas nesanaca ari pedeja macaa..bet LM bija klasi augstaka par parejam SP komandam!

  +2 [+] [-]

, 2008-03-26 01:18, pirms 17 gadiem
Žēl, ka ASK nespēja spēkoties ar LM, jāpiekrīt vien ir, ka LM ir klasi augstāka komanda, cerams, ka nākamgad ASK uzvarēs!!!

  -3 [+] [-]

, 2008-03-26 01:38, pirms 17 gadiem
Nu ko varat dēt par klasi augstāk.., jā bija, jo visu nosaka piķis, Ogrei, Varakljaniem vai kādam citam budžets būtu kaut 2 citroni, Liepāja būtu vienkārši noasfaltēta, tā ka viss ir relatīvs un paldies gan Liepājai, gan Ogrei par cīņassparu, skaistu spēli un bezkompromisa cīņu..!!

  +2 [+] [-]

, 2008-03-26 01:39, pirms 17 gadiem
cerams ka nākamgad būs DAUDZ interesantāks hokejs.. šoreiz jau arī bija, bet tomēr derētu vel neliela intriga..

  +3 [+] [-]

, 2008-03-26 01:49, pirms 17 gadiem
Tagad var atpūsties, bet nākamsezon es ļoti ceru vēl labākā formā nekā šosezon redzēt "LSPA/Rīga". Šie jaunieši vienkārši piesaista. Viņi mīl hokeju. Kad viņi spēlē viņiem acīs ir uguntiņas. Viņi grib mesties uz priekšu - gūt vārtus un uzvaras. Šie jaunieši ir vienkārši super ja ne pat vairāk.

P.S. Un protams vēl ceru uz Rīga2000.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-03-26 08:40, pirms 17 gadiem
Robduks rakstīja: Tagad var atpūsties, bet nākamsezon es ļoti ceru vēl labākā formā nekā šosezon redzēt "LSPA/Rīga". Šie jaunieši vienkārši piesaista. Viņi mīl hokeju. Kad viņi spēlē viņiem acīs ir uguntiņas. Viņi grib mesties uz priekšu - gūt vārtus un uzvaras. Šie jaunieši ir vienkārši super ja ne pat vairāk.

P.S. Un protams vēl ceru uz Rīga2000.

atliek vien ceret ka ta ugntina nepazudis kad tiks kada stipraka komand vai tiks pie lielakas naudas...ta biezi notiekas..kamer tu spele ar entuzjasmu un milestibu tikmer ir uguntina bet pienak diena kad tev maksa vairak un tad ir tada sajuta ka ugutinas pazud...

  +1 [+] [-]

, 2008-03-26 09:06, pirms 17 gadiem
jā, un lūdzu atpakaļ Vilkus un Pasti, viņa komandas vadības stils un komunikācija ar tiesnešiem atdzīvinās un piešķirs kolorītu spēlēm ar šo piedalīšanos...

     [+] [-]

, 2008-03-26 10:25, pirms 17 gadiem
man gan liekas, ka "LSPA/Rīga" uguntiņas galvenais iemesls ir - O.Znaroks!

     [+] [-]

, 2008-03-26 12:26, pirms 17 gadiem
žora rakstīja: man gan liekas, ka "LSPA/Rīga" uguntiņas galvenais iemesls ir - O.Znaroks!

Nu treneris vienigais audze komandas raksturu un maca pareizi spelet, bet saliedejas komanda pati. Protams, ka saliedetaku komandu par so reti nakas redzet. Nu ir jau tadas daudz, bet Latvija manuprat tagad tikai si komanda.

  -2 [+] [-]

, 2008-03-26 12:36, pirms 17 gadiem
FCB4E rakstīja: Nu treneris vienigais audze komandas raksturu un maca pareizi spelet, bet saliedejas komanda pati. Protams, ka saliedetaku komandu par so reti nakas redzet. Nu ir jau tadas daudz, bet Latvija manuprat tagad tikai si komanda.

tu esi idiots vai izliecies?! Trenerim tur, ka komanda ir tik saliedēta, ir vistiešākais nopelns. kaut vai atceries, ka spēlē LV basī, tu gribi teikt, ka viņi viens otru slikti pazīst, tāpēc tik sūdīgi spēlēja eiropas čempi, man gan tā neliekas, vienkārši treneris nemācēja viņus padarīt par vienu vesalu. Tas pats futbolā.

attopies realitātē!

  -1 [+] [-]

, 2008-03-26 15:20, pirms 17 gadiem
žora rakstīja: tu esi idiots vai izliecies?! Trenerim tur, ka komanda ir tik saliedēta, ir vistiešākais nopelns. kaut vai atceries, ka spēlē LV basī, tu gribi teikt, ka viņi viens otru slikti pazīst, tāpēc tik sūdīgi spēlēja eiropas čempi, man gan tā neliekas, vienkārši treneris nemācēja viņus padarīt par vienu vesalu. Tas pats futbolā.

attopies realitātē!


Ko uzreiz brauc virsu - tas ir manas domas un ja tu esi idiots ta vairs nav mana problema.
Ej arsteties, jo tev par "katru cenu" kadam ir jauzbrauc kaut kas!!!!!!

     [+] [-]

, 2008-03-26 16:28, pirms 17 gadiem
FCB4E rakstīja: Ko uzreiz brauc virsu - tas ir manas domas un ja tu esi idiots ta vairs nav mana problema.
Ej arsteties, jo tev par "katru cenu" kadam ir jauzbrauc kaut kas!!!!!!

tāda ir dzīve, puišel! pierodi

  +1 [+] [-]

, 2008-03-27 12:01, pirms 17 gadiem
ziko777777 rakstīja: Piekrītu tev par jauniešiem,bet Rīga2000 jau izveidojies kā lamu vārds,tā viš ir

Gribētos tik saprast, kur tad radies tas iemesls, lai ienīstu Rīgu 2000? Tik gribētos argumentētus iemeslus, nevis "provinciālas atraugas" par četriem gadiem 1.vietā un to, ka ir no Rīgas! Komanda? Spēle? Rupjība?
Te bieži min "iedomīgi"- kā tas izpaužas? "Raud un žēlojas..."- kad to dara Jūsu komandu spēlētāji tas saucas- "skaidro nejēgam tiesnesim par pārkāpumu, ko nav redzējis". Puse Jūsu komandu spēlētāji ir spēlējuši Rīgā 2000, un 2/3 ir no Rīgas- ko Jūs tā slavējat "savējos rīdziniekus", ja dažus un pat pagājušo gadu tos izsvilpāt un lamājāt pēdējiem vārdiem.
Rīga 2000- vislatviskākā un faniem visdraudzīgākā komanda!
P.S. Ar vislatviskāko uzskatu ne nacionālo, bet valstisko.