Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Žučkovs izvelk "Metalurgam 2" uzvaru pār "Prizmu"

Andrejs Siliņš

Žučkovs izvelk "Metalurgam 2" uzvaru pār "Prizmu"
Liepājnieki priecājās par 16. panākumu sezonā.
Foto: Mārtiņš Aiše

Iļjam Žučkovam gūstot uzvaras vārtus pēcspēles metienu sērijā, "Liepājas Metalurgs 2" izbraukumā otrdien ar rezultātu 5:4 apspēlēja "Rīga/Prizma" vienību, izcīnot 16. uzvaru 27 spēlēs.

Vadībā būt paspēja kā viena, tā otra komanda, bet tuvāk panākumam pamatlaikā bija viesi no Liepājas - tikai 11 sekundes pirms mača beigām Daniels Riekstiņš, "Prizmai" spēlējot sešu laukuma spēlētāju sastāvā, atjaunoja līdzsvaru uz tablo (4:4). Pēcspēles metienu sērija sākās ar precīziem raidījumiem katras komandas izpildījumā, bet pēc Iļjas Žučkova vārtu guvuma otrajā sērijā mājinieki nespēja atbildēt ar to pašu, un Liepāja svinēja panākumu ar 5:4.

Daniels Riekstiņš mačā izcēlās ar "hat-trick", bet pa divām rezultatīvām piespēlēm zaudētāju rindās atdeva Kristiāns Drelings un Sandis Virkstenis. Uzvarētājiem vārtus guva Jevgeņijs Fjodorovs, Iļ'ja Žučkovs, Dans Beržanskis, Māris Miezis un Artūrs Paulausks.

"Metalurgs 2" regulārajā turnīrā palikusi viena spēle, 6. martā viesojoties pie pastarītes "Rīga 96". Ar 50 punktiem liepājnieki šobrīd ieņem ceturto vietu tabulā. "Rīga/Prizma" ar 18 punktiem atrodas sestajā pozīcijā, vēl gan priekšā piecas spēles.

Nākamā virslīgas spēle ir paredzēta 27. februārī, kad HK "Zemgale/JLSS" uzņems kaimiņus "Ozolnieki/MONARCH" hokejistus.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-27 07:39, pirms 11 gadiem
kāpēc LHF logo melnā krāsā? Ir kādas sēras?