Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Cibuļskis un "Red Bull" pusfinālā

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Cibuļskis un "Red Bull" pusfinālā
"Red Bull" hokejisti
Foto: redbulls.com

Austrijas "Erste Bank EHL" play-off pusfinālā vietu nodrošinājis Oskara Cibuļska pārstāvētais Zalcburgas hokeja klubs "Red Bull", ceturtdaļfināla piektajā spēlē savā laukumā ar 4:1 apspēlējot Jeseņices "HK Acroni".

Mača rezultātu pirmās trešdaļas beigās atklāja viesi, kad precīzs bija Marsels Rodmans, un šo minimālo pārsvaru (1:0) Jeseņices kluba hokejistiem izdevās saglabāt arī līdz nākamās trešdaļas beigām. Taču 3. periodā savu vārdu teica mājinieki, trīs reizes pēc kārtas realizējot skaitlisko vairākumu. Vispirms tas izdevās Džeremijam Rebekam, tad Manuelam Latusam, bet vēlāk arī Džonam Hjūzam. Bet ceturto ripu mājinieki nogādāja jau tukšos pretinieku vārtos.

Oskara Cibuļska rēķinā divas soda minūtes un neitrāls lietderības koeficients.

Sērijā "Red Bull" hokejisti bija pārāki par sāncenšiem ar 4:1 un iekļuva pusfinālā, kur tiksies ar Vīnes "Capitals" un Grācas "99ers" ceturtdaļfināla pāra uzvarētājiem.

Izmantotie resursi:
www.eishockey.at

  +2 [+] [-]

, 2009-02-26 23:46, pirms 16 gadiem
ir cerības, ka "Red Bull" varētu uzvinnēt EBEL līgu un nākamajā sezonā jau pacīnīties vismaz ČL kvalifikācijā (ar gana labām izredzēm kvalificēties grupu turnīram). Cerams, ar Oskaru sastāvā...

     [+] [-]

, 2009-02-27 10:52, pirms 16 gadiem
Kaut kur dzirdēju, ka Austrijas čempioniem ČL būs noteikti jāspēlē ar Latvijas čempioniem vai RD!