Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Lightning" pagarina līgumu ar Boilu

"Lightning" pagarina līgumu ar Boilu
Dans Boils (pa labi) cīņā ar pretinieku
komandas spēlētāju
Foto: AFP

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Tampabejas "Lightning" uz sešiem gadiem pagarinājusi līgumu ar 31 gadus veco komandas aizsargu Danu Boilu, kurš šo sešu gada laikā tagad saņems 40 miljonus ASV dolāru.

''Mēs esam ļoti priecīgi, ka mums ar Danu izdevās panākt jaunu vienošanos,'' iesāk komandas ģenerālmenedžeris Džejs Fīsters. ''Kamēr Dans ārstēja savu savainojumu, mēs ar komandas faniem sapratām, cik tomēr mums bez viņa ir grūti uzvarēt. Viņš ir tas, kas mūsu uzbrukumu padara dzīvīgāku. Esmu lepns par to, ko viņš ir darījis mūsu komandas labā (2003.-2004.gadā palīdzēja izcīnīt Stenlija kausu – aut.). Lai arī šis gads viņam nav iesācies tā, kā viņš to gribētu, ceru, ka turpinājumā viss noritēs daudz labāk.''

Pagājušajā sezonā Boils kā aizsargs nopelnīja 63 rezultativitātes punktus (20+43), kas bija ceturtais labākais rādītājs "Lightning" komandā. Kopumā Boils NHL nospēlējis 503 spēles, kuru laikā guvis 75 vārtus un atdevis 203 rezultatīvas piespēles. No šiem 75 gūtajiem vārtiem viņš 33 ir guvis vairākumā. Tāpat 13 no viņa precīzajiem raidījumiem ir uzvaru nesošie vārti. Boilam ir atlicis gūt vēl vienus vārtus, un tad viņš kļūs pat "Lightning" komandas visu laiku rezultatīvāko aizsargu.

Šogad aizsargs ir piedalījies tikai 17 spēlēs, kuru laikā atzīmējies ar 11 rezultativitātes punktiem (3+8). Viņš ir šogad ir izlaidis 45 spēles, jo sezonas sākumā viņam bija nepieciešams veikt plaukstas locītavas operāciju.

Izmantotie resursi:
www.nhl.com

     [+] [-]

, 2008-02-26 13:33, pirms 17 gadiem
Viņš gadījumā nav tas, kurš komandu "atdzīvina" ar dūru palīdzību.

  +1 [+] [-]

, 2008-02-26 13:36, pirms 17 gadiem
Domāju, ka nē, jo pagājušajā sezonā viņam tikai 62 minūtes, bet visas karjeras laikā 301

     [+] [-]

, 2008-02-26 13:38, pirms 17 gadiem
Dens Boils, - manuprāt viens no pēdējo gadu redzamākajiem līgas " otrā plāna " aizsargiem.Izcils " pucking move defenceman ", kā mēdz dēvēt t.s uzbrūkošā stila aizsargus.Šo sezonu noracis muļķīgas gandrīz vai sadzīviska rakstura traumas dēļ, kad komandas ģērbtuvēs smagi savainoja roku.

  +2 [+] [-]

, 2008-02-26 13:38, pirms 17 gadiem
Šis galīgi nav vīrs, kurš kaut ko atdzīvina ar dūru palīdzību. Un nezvai ar '''dūru atdzīvinātājiem'' komanda gribētu slēgt 6 gadu līgumu.

  +2 [+] [-]

, 2008-02-26 13:41, pirms 17 gadiem
Thrasher

Iespējams, ka iepriekšējais runātājs jauc Dan Boyle ar Jared Boll.

     [+] [-]

, 2008-02-26 14:01, pirms 17 gadiem
Ja Boilam nebūtu šoseznas savainojuma, tad domāju, ka šis būtu viens no TOP aizsargiem visā līgā.
Kopumā neslikts līgums priekš nedraftēta, 31 gadus veca spēlētāja. Diezgan droši var teikt, ka karjeru viņš arī pabeigs Floridā.

     [+] [-]

, 2008-02-26 14:05, pirms 17 gadiem
Man Boils ir paticis jau kopš pirmās dienas, , vārti , kurus viņš guva pērn no saviem vārtiem pārslidojot pāri visam laukumam un apspēlējot vairākus pretspēlētājus, bija vnk excellenti!

     [+] [-]

, 2008-02-26 14:13, pirms 17 gadiem
Leflērs,
Tev pilnīga taisnība.

     [+] [-]

, 2008-02-26 14:18, pirms 17 gadiem
Jā, skilli boilam ir, galvenais, lai "neslimo" un tad "Lightning" šis būs lielisks darījums.

Tagad, starp citu, atliek gaidīt citas ziņas no Tampas - vai tiks gatavoti citas komandas krekli ar uzrakstiem "Lecavalier" vai "Richards" ("St.Louis"?)...
Katrā gadījumā šovakar/šonakt būs daudz interesantu ziņu (Skrastiņa jautājumā arī)!

     [+] [-]

, 2008-02-26 14:21, pirms 17 gadiem
Galvenais, lai slidas nekrīt ārā no rokām !

...pst... ziņas būs interesantas, un kā vēl ! Kādam vajadzēs arī nitroglicerīnu nervu un sirdsdarbības uzlabošanai !

     [+] [-]

, 2008-02-26 14:31, pirms 17 gadiem
>JM, Leflērs
Nezinu kā jums, bet kopš Peķka ir atpakaļ AVS man kaut kā vairs negribētos, ka Skrasts mainītu komandu... Tik viens ir ko gribās man (un pārējiem vāvuļotājiem) bet otrs ko gribās (un domā) AVS GM....

     [+] [-]

, 2008-02-26 14:37, pirms 17 gadiem
als

Es redzu, ka Tu esi ieslīdzis zināmā eiforijā sakarā ar Forsberga iespējamo spēlēšanu Kolorādo.Tieši tāda pati eiforija bija pērn, kad viņš pārgāja no Filadelfijas uz Nešvilu. Kas no tā sanāca , zinām paši.

     [+] [-]

, 2008-02-26 14:48, pirms 17 gadiem
>Leflērs
Eiforija ... maybe, bet es joprojām uzskatu ka Forsberga "atdošana" AVS bija viena no lielākajām kļūdām.... ko nu ko bet Peķka ir viens no tiem večiem ap ko komanda "turās" un "griežās".... piem pirms tās pašas sezonas šie varēja pa taisno parakstīt Forsbergu... a nē... paņēma Smytu... Smyts (manā skatijumā) nu galīgi nav labāks par Peķķu.... arī īpaši jaunāks nav...

  +1 [+] [-]

, 2008-02-26 15:05, pirms 17 gadiem
Yahoo ziņo, ka Ričards dosies uz Stars, bet Hossa uz Canadiens.

     [+] [-]

, 2008-02-26 15:19, pirms 17 gadiem
Pie tam! Pavisam "azimirsts" ir viens cits spēlētājs! Jāgrs, kurš arī visai bieži tiek pieminēts kā "maināmais" spēlētājs. Ja "Rangers" izdosies atrast maiņas partneri, tad Jāgrs varēs pavasari pavadīt kkur citur (Rietumos), bet vasarā braukt uz Sibīriju, tb Omsku.

     [+] [-]

, 2008-02-26 15:26, pirms 17 gadiem
>JM
Par Jagoru(ka šo taisās mainīt prom) man ir pirmā dzirdēšana!!!! Šis tak NYR bija gandrīz kā tādas "svētas govs" statusā....tā teikt "pusdievs"!

     [+] [-]

, 2008-02-26 15:38, pirms 17 gadiem
als

Lai arī kāds dievs vai pusdievs vai svētais viņš būtu, goli jāmet un punkti jāgūst visiem! Jāgrs šosezon ne tuvu nespēlē tā kā pēclokauta 2 iepriekšējā sezonās. Pie tam arī alga viņam ne no tām mazākajām.

     [+] [-]

, 2008-02-26 15:41, pirms 17 gadiem
als

Viņš gan pats taisās un prasās prom, gan arī NYR grib tikt no viņa vaļā. Šī dziesmiņa tiek skandēta visos plašsaziņas līdzekļos vismaz mēnešus divus. No omskiešu priekā un svētlaimē saberzētajām rokām jau sērkociņu var uzšķilt. Pilsētas centrā vietējie naftas un akmeņogļu magnāti jau taisās buldozerēt vietu, lai celtu pieminekli.Nu, ja ne piemineklis, tad vismaz " biste" tur Jāgram garantēta !

     [+] [-]

, 2008-02-26 15:53, pirms 17 gadiem
>Leflērs
Wow! Nu tad jau moš šo nākamgad Rīgā redzēsim....?! Pie nosacijuma, ka Kira kaut kādā "f..king miracle" veidā tomēr dabūs piķi dalībai tai krievu jaunveidojamajā līgā.... kas gan (tāda iespēja) ir tuvu absolūtai nullei... Nu un zinot, ka krieviem kubiem tādu algu griestu kā sugas nav... tad domāju neviens vien "lielā rubļa"(lasi: zaļā dolāra) tīkotājs kā Jašins šogad un Jagrs (iespējams) nākamsezon var nākotnē pārvākties uz RSL (vai jau KHL), jo naudas krieviem ir kā spaļu (+ vēl Gazproms tagad būs jaunās līgas Gen. sponsors) un nebrīnīšos, ja kādā jaukā dienā šie algu ziņā pārsitīs arī NHL....

     [+] [-]

, 2008-02-26 15:57, pirms 17 gadiem
Notikumi buus, turklaat interesanti. als, no vienas puses - varbuut Skrastinju aizmaina uz kaadu labu komandu, kurai nav ne vainas, no otras puses nebuutu arii slikti, ja vinjsh paliktu, varbuut Kolorado, ar liideru atgrieshanos peec traumaam, kas gan notiek pamazaam, Forsberga piesaistiishanu, pamazaam atdziivojas un ir speejiiga meerkjeet uz kaut ko augstaaku. Eiforijaa nekriitu, tachu varbuut, ja iztiks bez traumaam, un visi speelees liimenii, kaut kas var sanaakt.

  +1 [+] [-]

, 2008-02-26 16:18, pirms 17 gadiem
als

Zini, es uz šīm lietām skatos ļoti ļoti rezervēti....algu ziņā pārsitīs, naudas kā spaļu... utt.Mans uzskats ir tāds, ka krievi ar saviem banānu republikas miljardiem var saorganizēt vienu, divas , vai trīs labas hokeja līgas, bet tās NEKAD nebūs tādas , kāda ir NHL ar visiem plusiem un mīnusiem.
NHL spēlē VISAS PASAULES labākie hokejisti, un hīts ir tāds: - sen beigušies tie laiki, kad ar naudu var nopirkt visu.Ar naudu vien nepietiek, jābūt arī servisam, normālām biznesa attiecībām, sakārtotai apkārtnei utt.Visi labākie profesionālie sportisti grib dzīvot normālu dzīvi, sadzīvi utt.Nav noslēpums, ka Krievijā sadzīviskie aspekti salīdzinot ar Ziemeļameriku ir bērna šļupstu čuhņas līmenī . Drīzāk vērojama pretēja tendence, kad labākie krievu sportisti pārceļas uz Rietumiem, - kaut vai tie paši tenisisti, -Lai cik arī triljonus krievu un ebreju biznesmeņi arī nesavāktu, tas nekad nebūs ne tuvu tas , kas ir NHL . Jā, tāds Jāgrs, Jašins un vēl kādi var paspēlēt kādu gadu vai divus,bet nedomāju, ka kāds kanādietis, zviedrs vai tamlīdzīgi savu profesionālo karjeru gribēs upurēt čuhņā.Vēl jo vairāk masveidā nekāda pārcelšanās te nenotiks tuvāko endesmit gadu laikā.

     [+] [-]

, 2008-02-26 16:27, pirms 17 gadiem
--> Lefleers
Shajaa zinjaa tev pilniibaa piekriitu! Par naudu nevar nopirkt visu, dazhs varbuut domaa, ka ja jau krieviem taada nauda, tad jau arii varees liimenii paarspeet NHL, bet taa nemaz nav. jaa, samaksaat attieciigiem speeleetaajiem vinji var, tachu peec lielaakaas daljas no vinjiem NHL taapat pakalj neskries.

     [+] [-]

, 2008-02-26 16:36, pirms 17 gadiem
>Leflērs
Nu es jau arī nekur nesaku, ka tā krievu līga būs labāka par NHL SPĒLES KVALITĀTES ZIŅĀ!!!! Bet piķi ar laiku šie var maksāt arī lielāku (atsevišķiem kadriem)! Fakts, ka labākie tāpat tieksies uz "hokeja meku" - NHL! Bet pa 100 punktiem būs tā, ka diezgan daudzas (jau pavecas) zvaigznes kā Jašins un tas pats Jagrs uz karjeras beigām izdomās vēl "noraut pēdējo kāpostu" un tādu nesliktu.... a tādu es šaubos vai kāds šiem vairs NHL maksās ... kas atliks?! Braukt un plašo "matušku"... kur viņus (lielāko daļu) savāks ar atplestām rokām! + vēl kas pa faktu.... diezgan daudz viduvēju krievu jau vairs neraujas uz NHL kaut vai tā paša fakta dēl, ka Krievijā šie saņem vairāk nekā reāli šie saņemtu tādā NHL... kur labākajā gadijumā kapātu kādā 3. vai 4. maiņā, bet Krievijā šie ir komandu līderi! Paņem kaut tos pašus Morozovu un Jačmeņovu... un vēl čupa RSLā ir ar tādiem un līdzīgiem kadriem arī no nekrieviem... pietiekami daudz ir arī viduvēju kanādiešu, čehu, slovāku u.c.!

     [+] [-]

, 2008-02-26 17:22, pirms 17 gadiem
als

ir gan zviedri (nils ekmands) gan kanaadieshi (neatceros vaardu, bet tas bija aizsargs no Kalgarii "Flames"). nav veel gluzhi Sakiki un Forsbergi, bet ir

     [+] [-]

, 2008-02-26 17:32, pirms 17 gadiem
quick

Marko Džiordano.
+
Pēdējā laikā azvien vairāk Krievijas komandas iegādājas Kanādas "policistus". Ta ka nav vis tā ka uz Krieviju spēlēt brauc vai nu paši krievi vai "nespējnieki" čehi/slovāki.

  +1 [+] [-]

, 2008-02-26 17:45, pirms 17 gadiem
quick
als
Juris

Brauc, protams, ka brauc, bet tā nav un vēl ilgi nebūs masveida parādība, kā tas ir eiropiešu gadījumā uz NHL.
Krievijā dzīve ir pavisam savādāka, spējat iedomāties , - viesnīcā uz brokastīm pienāk oficiants un nedēļām ilgi piedāvā vienu un to pašu, - što vam, naresku iļi jaišņicu ?? Cik ilgi, tu izturēsi?Piedevām vēl zinot, ka rīt vai parīt tev atkal astoņu vai nez cik tur stundu garš pārlidojums uz Habarovsku, vai uz kkādu otru galu.
Kas attiecas uz Kanādas policistiem, tad te jāsaka, ka krievi sākuši spert pirmos ļodzīgos soļus hokeja mārketinga attīstības ziņā, - beidzot izskatās sapratuši, kas jādara , lai piesaistītu skatītājus.
Es nebūt negribu teikt, ka krievi ir slikti un nemitīgi to visu kritizēt, bet jāsaprot, ka NHL hokejs jau entos gadu desmitus ir industrijas līmenī un nezinu kam jānotiek, lai krievi varētu kko noorganizēt līmeņa ziņā atbilstošu.Līmenis manā skatījumā ir ne tikai līmenis uz ledus - nereti vecās pussapuvušās bezkomforta hallēs ar nepietiekami lielu skatītāju daudzumu, bet arī līmenis ārā uz ielas, infrastruktūra un viss pārējais, par ko jau izteicos.

     [+] [-]

, 2008-02-26 18:08, pirms 17 gadiem
Leflērs

Nezinu, protams, kad tu pēdējoreiz esi bijis Krievijā, bet es biju vēl samērā nesen - 2005. gadā (Pēterburga&Ļeņingradas rajons). Un nevarētu teikt, ka tur būtu tā kā tu stāsti. Protams, nav kā piem. Zviedrijā, bet nu (vismaz viesnīcās) nebūt nav sliktāk kā Latvijā.

Par mārketingu runājot.
Krievi pagaidām vēl iet uz tiešām plānveida līgas "raskrutku". Pēc kādiem gadiem 3-5 būs i Eiropas līmeņa "brends" i viss pārējais.

     [+] [-]

, 2008-02-26 18:15, pirms 17 gadiem
Juris

Tici man, - viesnīcu un apkalpojošā sfērā atpalicība ir nožēlojama. Arī no Latvijas.Pat vīnu kā nākas glāzē neprot saliet...
Iespējams, ka Tev ir laimējies ar Pēterburgas rajonu, - man gan informācija ir " nedaudz " atšķirīga, ne par kkādiem Eiropas vai pasaules līmeņiem un zvaigznēm nav pat vērts sākt runāt. Jā ,protams, ir augstākās klases viesnīcas un restorāni, bet visādā ziņā līmenis ir bēdīgs...

     [+] [-]

, 2008-02-26 18:36, pirms 17 gadiem
Leflērs

Nu tad tai jābūt ANORMĀLAI veiksmei, jo neba es vienā restorānā/viesnīcā biju. Visur viss bija tīri labi. Vienīgā nelaime bija ēdienu specifika (pārāk maz man pierastā ēdiena ).
Pie tam arī visi mani paziņas un ģimenes locekļi, kas pēdējo 5 gadu laikā bija Krievijā (un tādu ir bijis daudz, pie tam viņi ne tikai pa Pēterburgu/Maskavu (kas, tomēr, neataino VISU krieviju) "mīcījās") nesūdzējās par apkalpošanu.

Ja runā par glāzēs liešanu, tad nevajag iet "zabegalovkās" Pie mums šādos iestādījumos ar apkalpošanas kultūru ar ir kā ir.

Lielākā problēma šajā sakarā ir cilvēku mentalitāte/dzīves uztvere. Ne velti ir teiciens "Что русскому хорошо, то немцу - смерть". Tie kas var pielāgoties, tad ir o.k., kas nē... nu tad nē... .

P.S.
Starp citu: Pilsēta Sankt-Pēterburga, bet rajons ir Ļeņingradas.

     [+] [-]

, 2008-02-26 18:45, pirms 17 gadiem
Nu es kaut kā vairāk sliecos pievienoties JM viedoklim (nav jau nemaz tik slikti), iespējams kaut kādās provincēs arī ir gan blaktis uz griestiem gan taraknāni pa sienām vēl viesnīcās rāpo, bet ja tur džeku paraksta uz sezonu (ja ne pat vairākām) tad domāju ar dzīvokli (kā minimums) jau nodrošina! Ne jau visu sezonu viesnīcā dzīvosi! + domāju tādā Maskavā, Pīterā un pat tādā Kazaņā sadzīves un "esktru" līmenīs ir gana pietiekošs! Ok varbūt tāda "Kuzņa" ir pēdējais ūķis un sādža, bet ne jau visur tā ir! Piekrītu, ka krieviem vajag "razkrutku" tai līgai (kā arī nenolaist beigu beigās visu kaķim zem astes) un tad būs i brends i viss pārējais! Protams tur nekad (visdrīzākais) nebūs kā Z/A kur tev smaidošs "pisboy" arī galu nokratīs pie vajadzības... brauc uz kurieni gribi visur apmēram viens (labs) līmenis un komforts! Krieviem tāda ziņā viss ir biš savādāk! Ir vietās kā Maskava un Pēterburga, kur tas serviss lāga arī no Eiropas neatpaliek tāpat ir vietas, kur vairs nekad mūžā braukt negribēsi.... Tapat krieviem ir biš cita mentalitāte nekā tadiem amurikāņiem un kanādiešiem! Nebūs labāk būs savādāk!