Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Dārziņš bārdu skūs pēc olimpiādes, jeb kā sākas ceļš pretī Latvijas karogam!

Dārziņš bārdu skūs pēc olimpiādes, jeb kā sākas ceļš pretī Latvijas karogam!
Latvijas prezidents Egils Levits un Latvijas karognesēji Lauris Dārziņš un Elīza Tīruma. Foto: LOK/ Mikus Kļaviņš

Lauris Dārziņš, hokejists kas manai paaudzei ir viens no mīļākajiem, šogad iespējams pēdējo reizi vilks mugurā Latvijas izlases kreklu gan Olimpiskajās spēles, gan pasaules čempionātā Somijā, vai būs vel gads priekšā?

Lauris Dārziņš bija viens no daudzajiem debitantiem kas 2006. gada kāpa uz arēnas rīgas ledus, lai spertu savus pirmos soļus izlasē un profesionālajā karjerā, zīmīgi ka čempionāts notika Rīga, kas diemžēl bija ļoti liela izgāšanās un to ko no izlases gaidija, tā arī nesagaidija, vienīgais ar ko tas čempionāts palika atmiņā bija Jāņa Sprukta uzruna faniem,

"Lūdzu, mēs visi neesam apmierināti ar tiesnešu tiesāšanu, bet lūdzu nemest priekšmetus uz ledus, tā spēle varbūt šodien nebeigsies, bet mes neviens to negribam, mēs saprotam ka tiesnesis ir pieļāvis kļūdas, bet lūdzu ļaujiet mums nospēlēt šo spēli līdz galam"

Turpinājuma Lauris kļuva par izlases vilcējspēku un līderi, bez viņa pavasaris nebija iedomājams izlases kontekstā, aptuveni kā šobrīd mēs pārdzīvojam ka neredzam Bļugeru, Balceru, Girgensonu, nākamajā pasaules čempionātā Dārziņš tiešām kāldināja, gan vārtus, gan piespeles, gan uzvaras, 6 spēles sasniedzot 3+2.

Kopsummā mēs varētu runāt par čempionātu līdz čempionātam, bet vīrs ar lielu vārdu Lauris, kurš atteica 2011. gada NHL klubam Nashville "Predators", īsti bijīgs no intervijām par to, nevēlējies atklāt iemeslu, bet skaidrs bija viens, divvirzienu līgumu viņš stiprākajā hokeja līga negribēja, vai nu visu, vai nu neko.

Bijis klejotājs starp Rīgas "Dinamo" un krievijas klubiem, šobrīd viņš jau vairākas sezonas pārstāv Rīgu, paspēlējis Kazaņā, Čeļabinskā, tomēr mājas sanāk labāk, vai nu nebija pareizi partneri, vai citas problemas? To mēs varam vaicāt viņam, bet Rīga viņš jūtas kā zivs ūdenī, komandas kapteinis kurš arī pelnīti nopelnījis nest karogu pekinas 2022. gada olimpiskajās spēlēs!

Vai mēs varam sagaidīt veiksmīgu sniegumu no Latvijas izlases, gluži kā toreiz kad Ozoliņš nesa karogu?
Tas ir spēlētāju rokās, bet visa Latvija cer un tic ka Dārziņš nesot karogu atnesīs arī veiksmi olimpiadē.

P.S Cilvēki teiks kā var nepieminēt soču golu pret Kanādu? - Es teikšu tā, nepieminu jo zinu ka būs kas labāks šogad!

     [+] [-]

, 2022-01-27 03:46, pirms 2 gadiem
nez,kaapeec,tas joske bez lupatinas,arii paarrunaas Siguldaa bij bez hutes un bez lupatinas..vinam taads uzstaadijums -aplipinaat peec iespeejas vairaak olimpiesus..