Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Širokovam un Durdinam zaudējums

Andrejs Siliņš

Širokovam un Durdinam zaudējums
Sergejs Durdins

Starptautiskajā hokeja līgā (IHL) Ziemeļamerikā aizvadītajā naktī Maksim Širokova un Sergeja Durdina pārstāvētais Fortveinas "Komets" ar rezultātu 1:5 izbraukumā atzina Flintas "Generals" pārākumu.

Flintas hokejisti jau pirmajās 20 minūtēs bija krietni aktīvāki, un aktivitāte ataisnojās - pirmajā trešdaļā gūti trīs bezatbildes vārti. Pirms pēdējās trešdaļas rezultāta tablo au vēstīja 4:0 mājinieku labā, bet pēdējās 20 minūtēs goda vārtus gūt izdevās arī viesiem - mača beigu rezultāts 5:1 "Generals" labā.

Maksims Širokovs izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes, kā arī negatīvu lietderības koeficientu (-2). Sergejs Durdins pretinieku vārtsargu patraucēja trīs reizes, kā arī nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu (-1).

Neskaoties uz zaudējumu, "Komets" jorpojām atrodas turnīra tabulas līderpozīcijās. Tiesa, otrajā vietā esošie Flintas kluba hokejisti aizvadījuši par trim spēlēm mazāk. Nākamo spēli Fortveina aizvadīs jau šonakt, kad izbraukumā tiksies ar Maskegonas klubu.

Izmantotie resursi:
www.ihl-hockey.com

     [+] [-]

, 2008-01-26 12:48, pirms 17 gadiem
džeki braucat mājās, izaugsme tur nekāda dižā nebūs un nedomāju ka arī naudas baigi lielās apgrozās

     [+] [-]

, 2008-01-26 12:57, pirms 17 gadiem
A šeit viņiem, domā, būs baigā izaugsme un nauda? Nekādās īpaši labākās (pēc spēles līmeņa un samaksas) viņi netiks, bet spēlējot ASV viņi, iespējams, pēc karjeras beigām varēs palikt tur uz dzīvošanu, kas, piekritīsi, nav tas sliktākais variants.

     [+] [-]

, 2008-01-26 13:01, pirms 17 gadiem
JM

Piekrītu, ar nosacījumu, ja šie sapņo palikt dzīvot štatos. Zinu ka te nav izaugsmes un naudas, vnk te viņi ir mājās

  -1 [+] [-]

, 2008-01-26 13:08, pirms 17 gadiem
ko tu gribi teikt ka samsung liga lielaka izaugsme,nu tu huy esi cirvis.lai veci kapa tur.runaju ar sirokovu vins teica ka tur atrums divreiz lielaks un kas par speka speli.ta ka huy ja nezini tad nedzen.

     [+] [-]

, 2008-01-26 13:24, pirms 17 gadiem
kurva

Vai tad es teicu ka SPL ir lielāka izaugsme? Klau - ja esi par stulbu lai saprastu manis rakstīto tad nekomentē.