Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"MoDo" uzvar mājās

"MoDo" uzvar mājās
A. Tribuncovs,
MoDo Hockey
Foto: ScanPix

Šodien Zviedrijas "Elitserien" hokeja līgā uzvaru izcīnīja Atvara Tribuncova pārstāvētā Ērnšeldsvīkas "MoDo Hockey" vienība, kas ar rezultātu 4:2 bija pārāka pār "Skelleftea AIK" hokejistiem.

Spēles 1. minūtes 51. sekundē neatļauti "Skelleftea" hokejistu Mikaelu Renbergu apturēja Atvars Tribuncovs un Renbergs varēja izpildīt "bullīti" – 0:1. Vēlāk vienus vārtus mājinieki atguva un pēc pirmajām divdesmit minūtēm uz tablo Ērnšeldsvīkā rādīja neizšķirtu - 1:1. Spēles otro trešdaļu veiksmīgāk noslēdza "MoDo" hokejisti, vadībā komandu izvirzīja Patriks Jetmans. Mača izšķirošajās divdesmit minūtēs Mikaels Renbergs guva vēl vienus vārtus, panākdams neizšķirtu atkal. Pašā spēles noslēgumā "MoDo" hokejisti guva divus bezatbildes vārtus, tādējādi nodrošinot uzvaru – 4:2.

Atvars Tribuncovs ar rezultativitātes punktiem neatzīmējās, divreiz meta pa vārtiem, kā arī nopelnīja vienu divu minūšu sodu, spēli beidza ar negatīvu lietderības koeficentu -1.

Savukārt cita latviešu aizsarga Rodrigo Laviņa pārstāvētā "Sodertalje" vienība izbraukumā ar rezultātu 4:3 papildlaikā uzveica "Frolunda" hokejistus. Tiesa, Laviņš spēlē tā arī neiesaistījās, kaut arī bija pieteikts.

Izmantotie resursi:
www.hockeyligan.se