Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Neman" uzvar, Štāls tukšā

Juris Miņins
Juris Miņins

Šīvakara Baltkrievijas hokeja Ekstralīgas spēlē Jura Štāla pārstāvētā Grodņas "Neman" pēcsspēles metienu sērijā ar 1:0 pārspēja Mogiļevas "Himvolokno" hokejistus.

Šī spēle bija zīmīga ar to, ka savā starpā tikās divas komandas no tā saucamās nosacītās "atpalicēju" grupas. Pirmajā periodā abas komandas vārtus neguva, taču nopelnīja vairākas soda minūtes. Arī otrajā periodā neviena no komandām nespēja atrast "atslēgu" pretinieku vienības vārtiem, tāpēc uzvarētāja noteikšana tika atstāta uz pēdējo, trešo, periodu.

Trešajā trešdaļā abas komandas turpināja iesākto - tika pelnīti noraidījumi, bet vārti netika gūti, un arī spēles pagarinājumā neviena komanda nespēja izraut uzvaru, tāpēc nācās izpildīt pēcsspēles soda metienu sēriju, jeb "bullīšus". Šajā sērijā uzvaru izcīnīja "Neman" hokejisti, izšķirošais panākums Andreja Orļuka kontā.

Juris Štāls spēlē piedalījās, soda minūtes nenopelnīja un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Nākamā spēle Grodņas "Neman" hokejistiem paredzēta jau 28. novembrī, kad viņi tiksies ar Minskas "Keramin" hokejistiem.

Izmantotie resursi:
www.hockey.by
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze"

     [+] [-]

, 2007-11-25 23:37, pirms 17 gadiem
Chalim ipashi neiet pedeja laikaa !