Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Uzvaras Daugavpils un Ozolnieku klubiem

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Uzvaras Daugavpils un Ozolnieku klubiem
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Latvijas Atklātajā hokeja čempionātā šodien tika aizvadītas divas spēles – Daugavpilī vietējā DHK "Latgale" ar 4:2 pieveica SK "Liepājas Metalurgs 2", bet Ogrē laukuma saimnieki bija spiesti atzīt "Ozolnieki/Monarch" pārākumu, piekāpjoties ar 1:3,

Daugavpils un Liepājas komandām tā bija jau otrā tikšanās pēdējās diennakts laikā. Tā kā DHK "Latgale" iepriekšējā vakarā piedzīvoja zaudējumu, saprotama bija laukuma saimnieku vēlme revanšēties. Pamatus savai uzvarai daugavpilieši ielika jau pirmajā periodā – 7.minūtē Alberts Bolušs no Egidijus Baubas piespēles, bet 10.minūtē pats Bauba, kuram asistēja Eduards Bullītis un Valentīns Kukjans, ar 2:0 izvirzīja vadībā "Latgali".

26.minūtē liepājnieks Dāvis Paipa pēc Gata Gricinska un Viktora Jasioņa piespēlēm gan samazināja mājinieku pārsvaru – 2:1, tomēr pēdējās trešdaļas sākumā (43.minūtē) Valentīns Feoktistovs atjaunoja divu vārtu handikapu „Latgalei” – 3:1, rezultatīvas piespēles Vadimam Vabiščevičam un Vladislavam Balakunam. Kad 48.minūtē "Liepājas Metalurgs 2" spēlētājs Māris Dilevka pēc Artūra Kuzmenkova piespēles vienus vārtus atguva (3:2), bija skaidrs, ka atkal gaidāma aizraujoša spēles galotne. Tā arī bija šoreiz vārtsargu pret laukuma spēlētāju mainīt nācās viesiem, bet to izmantoja daugavpilieši – 24 sekundes pirms spēles beigām Vadims Vabiščevičs raidīja ripu tukšos vārtos, nofiksējot mača galarezultātu – 4:2, pa rezultatīvai piespēlei Valentīnam Feoktistovam un Vladislavam Balakunam.

Vidzemes ledus hallē HK "Ogre" jaunajiem hokejistiem kārtējo reizi labāk padevās spēles sākums – 10.minūtē Kirils Maršalovs izvirzīja vadībā mājiniekus – 1:0, pa rezultatīvai piespēlei Edgaram Čušam un Artūram Oņiščenko. 17.minūtē viesi izlīdzināja rezultātu (1:1), vārtus no Mihaila Bogdanova piespēles iemeta Nikolajs Jerofejevs. Samērā līdzīga abu komandu spēkošanās turpinājās līdz 35.minūtei, kad "Ozolnieki/Monarch" ar precīzu metienu vadībā izvirzīja Vitālijs Gurevičs (1:2), kuram asistēja Edgars Rozentāls un Ēriks Bisenieks. Izšķirošo pārsvaru viesi ieguva tikai 57.minūtē savus otros vārtus šajā spēlē guva Nikolajs Jerofejevs (pa rezultatīvai piespēlei Sergejam Ņikitinam un Sergejam Povečerovskim). "Ozolnieki/Monarch" svinēja smagi nākušu uzvaru ar 3:1.

Latvijas Atklātais hokeja čempionāts:

DHK "Latgale" - SK "Liepājas Metalurgs 2" – 4:2 (2:0, 0:1, 2:1)

HK "Ogre" - "Ozolnieki/Monarch" – 1:3 (1:1, 0:1, 0:1)

Izmantotie resursi: lhf.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-25 15:51, pirms 15 gadiem
Ogres puisi malaci, bija stiprs pretinieks bet nu cinijas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-10-25 18:36, pirms 15 gadiem
Mums laikam ir vieniigaa hokeja valsts, kur virsliigaa var speeleet praktiski jebkura komanda, ja nav slinkums pieteikties.

  -1 [+] [-]

, 2009-10-25 21:27, pirms 15 gadiem
zeibis rakstīja: Ogres puisi malaci, bija stiprs pretinieks bet nu cinijas
Kruti skan stiprs pretinieks šajā līgā