Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Bārtuļa klubs pārtrauc neveiksmju sēriju

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Bārtuļa klubs pārtrauc neveiksmju sēriju
Oskars Bārtulis
Foto: phantomshockey.com

Šodien uzvaru Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlē izcīnīja Latvijas hokejista Oskara Bārtuļa pārstāvētā Filadelfijas ''Phantoms'', kas ar rezultātu 3:0 izbraukumā pieveica ''River Rats'' vienību, tādējādi pārtraucot piecu zaudējumu sēriju.

Filadelfijas komanda katrā no trim periodiem guva pa vieniem vārtiem un, pateicoties vārtsarga Skota Munro 31 atvairītajam metienam, spēja atstāt pretiniekus uz nulles - 3:0.

Latviešu aizsargs Oskars Bārtulis, ne reizi neapdraudot pretinieku vārtus, spēli beidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Izmantotie resursi:
theahl.com

  -2 [+] [-]

, 2008-10-25 23:02, pirms 16 gadiem
Cerams, ka vinjsh ir Skrastinja stila speleetaajs!!!

     [+] [-]

, 2008-10-25 23:57, pirms 16 gadiem
Zudkaaa rakstīja: Cerams, ka vinjsh ir Skrastinja stila speleetaajs!!!
Nav gan! Bārtulis kādreiz bija centra uzbrucējs, ZAmerikā pārkvalificēts par aizsargu. Uzbrūkošā tipa aizsargs, kuram paredzēta liela loma vairākuma izspēlē un uzbrukumu iesākšanā... junioros. AHL vēl viņš nav parādījis tikpat kā neko.

     [+] [-]

, 2008-10-26 21:06, pirms 16 gadiem
Kaut ko jūs te putrojat!Bārtulis kā aizsargs spēlēja gan Prizmā,gan Krievijā ACSK,gan U-20(Narvā),gan to vienīgo reizi Latvijas izlasē.