Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"HC Ocelari" soli no "play-off"

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Vienas uzvaras attālumā no iekļūšanas Čehijas hokeja Ekstralīgas play-off ceturtdaļfinālā nonācis Jāņa Andersona pārstāvētais klubs Tršinecas "HC Ocelari", play-off kvalifikācijas sērijas otrajā spēlē ar 5:2 pārspējot Znojmo "HC Orli".

Līdz ar uzvaru Tršinecas klubs spēļu sērijā līdz trim uzvarām izvirzījies vadībā ar 2:0. Jānis Andersons uzvarētāju sastāvā atzīmējās ar divām soda minūtēm un neitrālu lietderības koeficientu.

Ne tik labi veicās Jēkabam Rēdliham un Plzeņas "HC Lasselsberger", kas play-off kvalifikācijas sērijas otrajā mačā viesos ar 2:5 zaudēja Kladno klubam "HC GEUS Okna", sērijā nonākot zaudētājos ar 0:2. Rēdlihs šajā spēlē nopelnīja divas soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -1.

Play-off kvalifikācijas sēriju trešās spēles Tršinecas un Plzeņas vienības aizvadīs 27. februārī.

Izmantotie resursi:
www.hokej.cz

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-26 13:20, pirms 17 gadiem
Lai nu veiksme stāv Andersonam klāt un ļauj uzspēlēt vēl Play - offos!

     [+] [-]

, 2008-02-26 15:04, pirms 17 gadiem
Turies,Janka!Lai Tev veiksme palīdz!Tu esi viens no šīs sezonas jaunajiem pārsteigumiem,kurš tik augstā līmenī sevi pierādījis.man prieks par tevi.