Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Lundmarks: Mums bija problēmas ar ticību sev

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Džeimijs Lundmarks komandas neveiksmes sezonas ievadā skaidro ar psiholoģiska rakstura problēmām. Viņš izdevumā ''Sportbox.ru'' atklāj, ka tagad tam ir tikts pāri.

'Mums bija problēmas ar ticību par saviem spēkiem,'' skaidro 30 gadus vecais uzbrucējs. ''Ar katru nākamo zaudējumu situācija labāka nekļuva. Taču tagad mēs tam esam tikuši pāri. Ir pienācis laiks vākt trūkstošos punktus.''

Lundmarks 2007. gadā pārstāvēja Maskavas "Dinamo", un iepriekšējā KHL spēlē viņš pret savu bijušo klubu guva vārtus. Kopumā viņš Krievijas komandā aizvadīja tikai 17 spēles.
''KHL ir kļuvis par atpazīstamu zīmolu. Bet vai tā kļūs labāka vai sliktāka par NHL, to parādīs tikai laiks,'' viņš sacīja.
''Mēs nevēlamies būt par sensāciju autoriem izslēgšanas spēlēs, bet spēlēt visaugstākajā līmenī visu sezonu. Mums ir jārod konsekvence.''

Kanādas hokejists pastāstīja, ka ir iemācījies dažus vārdus latviešu valodā. ''Savulaik iemācījos tīri labi runāt krieviski, un ceru, ka veiksies arī ar latviešu valodu. Kad tu runā tās valsts valodā, kurā dzīvo, ļaudis tevi sāk vairāk cienīt.''

Aizvadītajās 15 spēlēs Lundmarks izcēlies ar četriem vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli, bet viņa lietderības koeficients ir negatīvs, -4.

  +6 [+] [-]

, 2011-10-24 17:09, pirms 13 gadiem
Gols vnk konfekte
Slēpts komentārs: Trieciens
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +14 [+] [-]

, 2011-10-24 17:52, pirms 13 gadiem
Kad tu runā tās valsts valodā, kurā dzīvo, ļaudis tevi sāk vairāk cienīt.''

Nez kamdēl krievs to nevar saprast..

     [+] [-]

, 2011-10-24 17:55, pirms 13 gadiem
LUCENIUSlove rakstīja: vēl bērnišķīgāk nevarēji pateikt? To varētu teikt SKA,kurai ir visai zvaigžņots sastāvs..bet mums ir tikai 1 zvaigzne ..cerēt tikai uz uzvarām ir naivi.
Ai johaidī! Tu laikam nekad nejoko, tā vien rādās!!! Nu kaut kādai homora izjūtai takš cilvēkam ir jābūt !!

     [+] [-]

, 2011-10-24 19:10, pirms 13 gadiem
Trieciens rakstīja: Ai johaidī! Tu laikam nekad nejoko, tā vien rādās!!! Nu kaut kādai homora izjūtai takš cilvēkam ir jābūt !!
Labi izgāji no situācijas,iejaucot iekšā humoru...

  +1 [+] [-]

, 2011-10-24 21:57, pirms 13 gadiem
puika_labs_ rakstīja: Kad tu runā tās valsts valodā, kurā dzīvo, ļaudis tevi sāk vairāk cienīt.''

Nez kamdēl krievs to nevar saprast..
Tāpēc arī nav nekāda respekta pret lielu daļu vietējo krievu,kuri klaji neciena valsti,kurā paši dzīvo.Pat kanādietis(!) saprot,ka jāmēģina runāt vietējā valodā valstī,kurā dzīvo un strādā.