Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Mareņa iesildīšanās skaņas: ''Tā nav NHL piespēle - tā ir Mareņa piespēle"

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Mareņa iesildīšanās skaņas: ''Tā nav NHL piespēle - tā ir Mareņa piespēle"
Rihards Marenis. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Pirms vienas no spēlēm pie piesprausta mikrofona ticis Latvijas izlases uzbrucējs Rihards Marenis, kurš gan pārmijis vārdus ar komandas biedriem, gan dziedājis, gan nodevis ripu kādam hokejam fanam, gan arī komentējis savus metienus un citu izpildītās piespēles.

Sešās spēlēs Marenis izlases sastāvā vēl pie punktiem nav ticis, to laikā nopelnot vienu noraidījumu un tās noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu. Hokejists piedalās savā trešajā pasaules čempionātā karjerā, līdz šim vārtus gūstot savā debijas reizē 2019. gadā, kad izcēlās divas reizes.

Šoreiz pirms vienas no spēlēm Marenim pie krekla tika piesprausts mikrofons. Hokejists iesildīšanās laikā gan pārmija vārdus ar komandas biedriem, gan dziedāja un komentēja citu izdarītos metienus un piespēles.