Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Mūsējo klubiem - uzvaras

Juris Miņins
Juris Miņins

Mūsējo klubiem - uzvaras
Aleksejs Širokovs
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze"

Veiksmīgi savas šīvakara Baltkrievijas Ekstralīgas spēles aizvadīja Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi - Žlobinas "Metallurg" ar 3:2 pieveica Minskas "Keramin", bet Gomeļas "Gomeļ" ar 3:1 izrādījās pārāki par Moģiļevas "Himvolokno".

"Metallurg", kuriem šoreiz vārtus sargāja Broņislavs Konrads, tikās ar Baltkrievijas Ekstralīgas spēcīgāko komandu Minskas "Keramin".
Spēles rezultātu pirmie atklāja "Keramin" hokejisti, kad, realizējot vairākumu, veiksmīgs izrādījās Andrejs Gļebovs, taču jau pēc pusotras minūtes žlobinieši prata rezultātu izlīdzināt - vairākumā precīzs izrādījās Sergejs Homko. Diemžēl, līdz perioda beigām Minskas "Keramin" vienība prata izvirzīties vadībā vēlreiz, kad vārtus guva Aleksandrs Židkihs.

Otrajā periodā neviena no komandām pie panākuma nespēja tikt, bet trešā perioda piektajā minūtē, realizējot "lielo" skaitlisko pārsvaru, rezultātu izlīdzināja "dzelzs vilku" kapteinis Aleksejs Širokovs.

Kā jau "Metallurg" spēlēs ierasts, cīņas pamatlaiks beidzās neizšķirti un tas nozīmēja, ka ir jāspēlē papildlaiks, kurā, kā vēlāk noskaidrojās, pārāki izrādījās "Metallurg" hokejisti - vārtus, pēc Alekseja Širokova piespēles, guva Sergejs Kukuškins.

Edgars Masaļskis šai spēlei nebija pieteikts, bet no pārējiem Latvijas hokejsitiem spēles protokolā "atzīmējās" vien Aleksejs Širokovs, kurš tika pie diviem (1+1) rezultativitātes punktiem.

Citā Baltkrievijas Ekstralīgas spēlē tikās komandas, kas atrodas turnīra tabulas otrā pusē - Moģiļevas "Khimvolokno" (6. vieta) un Gomeļas "Gomeļ" (9.vieta). Pirmie, jau spēles pirmajā minūtē, vārtus guva "Khimvolokno" hokejisti - Sergeju Naumovu pārspēja Vjačeslavs Šipilo, taču spēles turpinājumā, līdz pat trešā perioda vidum, vārti netika gūti.

Trešās trešdaļas vidū "pamodās" arī "Gomeļ" spēlētāji un uzsāka pamatīgu ofensīvu, kas vainagojās ar trim Vitālija Valuja vārtu guvumiem (visi vienādos sastāvos). Moģiļeviešiem vairs nebija pretargumentu šādai spēlei un cīņa tā arī beidzās - 3:1 "Gomeļ" labā.

"Gomeļ" vārtus sargāja Sergejs Naumovs, bet no laukuma spēlētājiem šajā spēlē protokolā "atzīmējās" vien Lauris Dārziņš, kurš nopelnīja divas soda minūtes.

Izmantotie resursi:
www.hockey.by

  -1 [+] [-]

, 2008-02-24 19:38, pirms 17 gadiem
Broņislavs šodien labi nospēlēja,
rupeklis Dārziņš, ķeksē kur nevajag
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-02-24 20:13, pirms 17 gadiem
p.s. ieprieksheejaa speelee, kad metalurg uzvareeja himvolokno 4:1, Rēdlihs guva 1+1 un tika atziits par vienu no trim labaakajiem speeleetaajiem
un pirms tam zudeejumaa Vitebskai 5:2 vaartus guva Cipulis(kursh atziits arii9 par labaako metalurg sastaaava) peec Shirokova piespeeles

metalurg rezultatiivaako uzbruceeju piecinieks
uzbruceejs, spēles, punkti
М.Ципулис 50 41
А.Широков 50 40
М.Редлихс 46 40
А.Крутиков 27 24
С.Кукушкин 30 23
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-24 20:45, pirms 17 gadiem
Dārziņš jau otro spēli klusē. Moš čalim škrobe ka uz Zviedriju nepalaida

  -2 [+] [-]

, 2008-02-24 21:01, pirms 17 gadiem
daarzinjam ir trauma...jeb kaa saka, poha!

  +1 [+] [-]

, 2008-02-24 21:05, pirms 17 gadiem
Krievu spiegi savā laikā informāciju pārbaudīja vairāk kārt, 2. vārtus iemeta Cipulis. Pirms šīs spēles Cipulim bija 40 punktu tagad 41 .