Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Ignatjevam vārti, komandai neveiksme

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Ignatjevam vārti, komandai neveiksme
Viktors Ignatjevs

Austrijas hokeja čempionātā vārtus guvis Viktors Ignatjevs, taču viņa pārstāvētā komanda Lincas "Liwest" rezultatīvā spēlē piekāpās viesiem no Zalcburgas – 4:6.

Austrijas hokeja čempionātā joprojām norit pamatturnīra otrās kārtas izspēle, kurā sešas labākās komandas noskaidro vietu secību, kādā komandas startēs „play-off” turnīrā. Viktora Ignatjeva klubs šodien aizvadīja septīto no desmit spēlēm šī „miniturnīra” ietvaros, savā laukumā uzņemot Zalcburgas „Red Bull”.

Diemžēl mājiniekiem savus skatītājus iepriecināt neizdevās, jo vadībā izvirzīties ne reizi tā arī neizdevās. Pēdējā trešdaļā mājinieki kārtējo reizi pietuvojās līdz minimumam, taču vārtsarga maiņa pret sesto laukuma spēlētāju neatmaksājās – ripa lidoja arī tukšajos vārtos, un spēle noslēdzās ar 4:6.

Viktors Ignatjevs savas komandas labā guva trešos vārtus, realizējot skaitlisko vairākumu un samazinot rezultāta starpību līdz 3:4. Vēl Viktora kontā arī četras soda minūtes un negatīvs lietderības koeficients -2. Pēc aizvadītajām septiņām spēlēm Lincas klubs ieņem otro vietu, atpaliekot vien no Vīnes kluba „Capitals”.

Izmantotie resursi:
www.eishockey.at

     [+] [-]

, 2008-01-24 22:53, pirms 17 gadiem
psc ku pa ilgi par winju naw dzirdeec..bet malacis ..

     [+] [-]

, 2008-01-24 23:05, pirms 17 gadiem
Malacis Viktors! Šī bija ļoti rezultatīva spēle, bet Kac vs Acroni šodien rādija vēl lielākus brīnumus...rezultāts 9:7!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-25 00:35, pirms 17 gadiem
Nu Galviņam sezona manuprāt varētu būt jau beigusies jo cik saprotu Albai vismaz Austrijas čempī spēļu vairāk nav.

     [+] [-]

, 2008-01-25 00:36, pirms 17 gadiem
Papetīju to austriešu lapu šiem smuki jau zināms kāds būs sastāvs Eiročelendžā mums gan vel viss kapa klusumā nekāda informācija u.t.t.

  +1 [+] [-]

, 2008-01-25 01:00, pirms 17 gadiem
>Edgars
Albai vēl ir spēles, tāpat kā pārējām Austrijas līgas blicēm. Viņiem ir ļoti laba kārtība - pirmās sešas reg. sezonas komandas izspēlē 2 apļu turnīru par labāko vietu pirms playofiem un pēdejās četras arī izspēlē divu apļu turnīru par tikšanu astotniekā. Bet tā, prtams, Alba ir pēdējā arī atpalicēju četriniekā.

     [+] [-]

, 2008-01-25 22:31, pirms 17 gadiem
Vispār Galviņš iebalsot zvaigžņu spēlei Austrijā ...