Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Sparta" bullīšos uzvar Kladno klubu

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Čehijas hokeja Ekstralīgas mačā uzvaru izcīnījis Aleksandra Jerofejeva pārstāvētais Prāgas klubs "Sparta", savā laukumā pēcspēles metienu sērijā ar 4:3 apspēlējot Kladno "HC GEUS Okna" vienību.

Rezultātu mača 2. periodā atklāja "Sparta" hokejisti, taču tā turpinājumā mazliet sekmīgāki bija viesi, un viņi pēdējā pārtraukumā devās, esot vadībā ar 3:2. Tomēr 3. perioda otrajā pusē vārtus Prāgas kluba labā guva Františeks Ptačeks un panāca izlīdzinājumu 3:3. Tā kā pamatlaikā spēles uzvarētājs netika noskaidrots, sekoja pagarinājums, taču arī tas tika aizvadīts nerezultatīvi. Savukārt pēcspēles metienu sērijā labāk veicās mājiniekiem, un Ondreja Kratenas realizētais bullītis nodrošināja uzvaru "Sparta".

Aleksandrs Jerofejevs spēles protokolā atzīmējās ar neitrālu lietderības koeficientu.

Citā mačā pamatīgu neveiksmi izbraukumā pret "HC Litvinov" klubu piedzīvoja Jēkabs Rēdlihs un Plzeņas "HC Lasselsberger" – 1:6. Rēdliha lietderības koeficients spēles noslēgumā bija neitrāls.

Izmantotie resursi:
www.hokej.cz