Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Durdinam, Širokovam uzvaras

Andrejs Siliņš

Durdinam, Širokovam uzvaras
Durdins bija viens no
aktīvākajiem komandas spēlētājiem

Starptautiskajā Hokeja līgā (IHL) šorīt Latvijas hokejistu Sergeja Durdina un Maksima Širokova pārstāvētais klubs Fortveinas "Komets" izcīnīja uzvaru ar rezultātu 4:2 pār Maskegonas "Fury" vienību.

Mājinieki "Fury" hokejisti maču iesāka gana apņēmīgi, vairāk un bīstamāk uzbrūkot pretinieku vārtiem. Tas attaisnojās un sešas ar pusi minūtes līdz pirmās trešdaļas izskaņai Maskegonas hokejisti guva pirmo vārtus spēlē. Mača turpinājumā dominēja viesi – otrajā trešdaļā metienu attiecība 14:0 "Komets" labā. Pēdējās trešdaļas sākumā Fortveinas komanda guva savus ceturtos vārtus, tiesa mājinieki vienus atguva, taču tas vairs neko nemainīja, un "Komets" svi8nēja uzvaru ar rezultātu 4:2.

Ne Širokovs, ne Durdins ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, taču Durdina rēķinā seši metieni pa pretinieku vārtiem (lielākais rādītājs komandā), kā arī sešas soda minūtes un pozitīvs lietderības koeficients (+2).

Nākamo maču Fortveinas klubs aizvadīs jau šonakt, kad kārtējā izbraukumā tiksies ar Porthuronas "Icehawks" hokejistiem, kas kopvērtējuma turnīra tabulā atrodas vietu zemāk nekā "Komets".

Izmantotie resursi:
www.ihl-hockey.com