Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Metallurg" vēlreiz zaudē "Sibirj"

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Rodrigo Laviņa pārstāvētais Krievijas hokeja Superlīgas klubs Novokuzņeckas "Metallurg" savā laukumā piedzīvojis zaudējumu mačā ar Novosibirskas "Sibirj" – 2:3.

Pāris dienas iepriekš metalurgi aizvadīja maču Novosibirskā un toreiz bija spiesti piekāpties ar 2:4. Diemžēl savu tribīņu priekšā pretiniekiem atmaksāt ar to pašu neizdevās.

Lielāko spēles daļu ar 3:0 vadībā bija "Sibirj", bet Novokuzņeckas kluba hokejistiem abus savus vārtus izdevās gūt tikai 3. perioda beigu daļā pēc precīziem Sergeja Krivokrasova un Rinata Hasana raidījumiem.

Pēc ilgāka pārtraukuma mājinieku rindās laukumā atkal izgāja Rodrigo Laviņš. Viņa rēķinā četras soda minūtes un neitrāls lietderības koeficients.

Nākamo maču "Metallurg" aizvadīs 26. oktobrī savā laukumā pret Kazaņas klubu "AK Bars".

Izmantotie resursi:
www.fhr.ru

     [+] [-]

, 2007-10-23 17:42, pirms 17 gadiem
kautkā vienveidīgi tie abi Rodžera noraidījumi - par turēšanu ar nūju. Vai nu, trūkst ātruma un netiek vairs līdzi RSL ātrumiem vai nu arī centās labot citu kļūdas... ņemot vērā, ka abi divi noraidījumi bija īsā laikā un par identisku pārkāpumu, man jau liekas, ka vainā būs pašā Rodžerā...

     [+] [-]

, 2007-10-23 20:16, pirms 17 gadiem
kuraa mainjaa vinjs bija? varbuut ielika pret labaako mainju, vai arii iespejams ka tiesi citu kljuudas...jaaredz spele - nevar mineet - bet domaaju ka noskaidrosim driiz vien vai vinjs prieks RSL ir ok vai nee - ja buus speelees tad jau bus kartiba!

     [+] [-]

, 2007-10-23 20:25, pirms 17 gadiem
"Torpedo" zaudēja CSKA - 0:8