Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Bārtuļa klubam uzvara

Uzvaru Amerikas Hokeja līgas (AHL) Kaldera kausa izcīņas pirmās kārtas ceturtajā spēlē aizvadītajā naktī izcīnīja Oskara Bārtuļa klubs Filadelfijas "Phantoms", kas ar rezultātu 2:1 izbraukumā pārspēja Olbanī "River Rats". Sērijā rezultāts kļuvis neizšķirts 2:2.

Abu komandu cīņā pirmais periods noslēdzās neizšķirti 1:1, bet otrajā trešdaļā izšķirošos uzvaras vārtus viesiem guva Kails Grentrē. Sērijas piektais mačs risināsies naktī uz piektdienu.

Jau ziņojām, ka Oskaram Bārtulim šī sezona savainojuma dēļ, visticamāk, beigusies.

Bārtulis jau ilgāku laiku nav spēlējis "Phantoms" sastāvā, bet tas nav tāpēc, ka hokejists būtu zaudējis kādam konkurentam par vietu sastāvā. Iemesls ir pavisam vienkāršs - smadzeņu satricinājums.

"Man atkal ir smadzeņu satricinājums, un tā dēļ nespēlēju jau kuro nedēļu," iemeslu nespēlēšanai paskaidro hokejists. "Pagaidām izskatās, ka šī sezona man ir beigusies, vismaz speciālisti tā saka. Satricinājumu ieguvu kādā spēles epizodē, kad pretinieks izdarīja sitienu no aizmugures."

Izmantotie resursi:
theahl.com