Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Komets" uzvar, Širokovu noraida

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Starptautiskās hokeja līgas (IHL) spēlē pie uzvaras ticis Sergeja Durdina un Maksima Širokova pārstāvētais Fortveinas klubs "Komets", savā laukumā ar rezultātu 6:2 pārspējot Flintas "Generals".

Pēc pirmajām divām trešdaļām rezultāta tablo vēstīja 3:2 par labu "Komets". 3. periodā mājinieki sameta vēl trīs ripas viesu vārtos, bet savus vārtus nosargāja neskartus un galarezultātā triumfēja ar 6:2. Rezultatīvākais uzvarētāju sastāvā ar trim punktiem bija Kevins Bertrams, kurš guva vienus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles saviem partneriem.

Maksims Širokovs šajā mačā atzīmējās ar diviem metieniem pa pretinieku vārtiem, kā arī 12 soda minūtēm. Spēles 1. periodā mūsu hokejists nopelnīja noraidījumu uz divām minūtēm, bet nākamajā trešdaļā saņēma 10 minūšu sodu un noraidījumu līdz spēles beigām. Sergejs Durdins šim mačam nebija pieteikts.

Izmantotie resursi:
www.ihl-hockey.com