Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Girgensonam -1 un uzvara bullīšos

Andrejs Siliņš

Girgensonam -1 un uzvara bullīšos
Zemgus Girgensons
Foto: Rochester Americans

Naktī uz sestdienu Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē latviešu uzbrucēja Zemga Girgensona pārstāvētā Ročesteras "Americans" ar rezultātu 6:5 pēcspēles metienu sērijā apspēlēja Binghemtonas "Senators".

Spēles scenārijs atgādināja amerikāņu kalniņus - vispirms "Amerks" izvirzījās vadībā ar 2:0, pēcāk "Senators" izlīdzināja, tad viesi no Ņujorkas apkaimes jau bija vadībā ar divu vārtu pārsvaru (5:3), bet nepilnas minūtes laikā pēdējā trešdaļā mājinieki guva divus vārtus, vēlreiz panākot izlīdzinājumu uz tablo - 5:5.

Papildlaikā vārti netika gūti, bet pēcspēles metienos spēles attīstības raksturs nemainījās - vispirms 2:0 par labu viesiem, bet izšķirošajos mirkļos veiksmīgāki bija "Americans", izlīdzinot un pēc tam izcīnot uzvaru - 6:5.

Girgensons ar rezultativitāti neizcēlās, metienus pa vārtiem neizdarīja un soda minūtes arī nenopelnīja. Toties uzbrucēja rēķinā negatīvs lietderības koeficients (-1), jo atradās laukumā brīdī, kad komanda zaudēja pirmos vārtus 20 sekundes pirms pirmās trešdaļas beigām.

"Americans" ar 29 punktiem 26 spēlēs ieņem 12. vietu Rietumu konferencē. Pozīcijas uzlabot komanda mēģinās jau naktī uz svētdienu, kad vēlreiz tiksies ar "Senators", šoreiz jau izbraukumā.

Zemgus Girgensons savā profesionāļa debijas sezonā aizvadījis 21 spēli, gūstot vienus vārtus un atdodot četras rezultatīvas piespēles. Tāpat nopelnītas 12 soda minūtes un sakrāts negatīvs lietderības koeficients (-1).

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | Home...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-12-22 09:29, pirms 12 gadiem
Vājš! Nekas traks ka nepalaida uz izlasi, Lēnam beidz karjeru,

     [+] [-]

, 2012-12-22 09:34, pirms 12 gadiem
vinam jaatrod savu speeli

     [+] [-]

, 2012-12-22 10:09, pirms 12 gadiem
R.C rakstīja: vinam jaatrod savu speeli
vai ari nav istaa komanda!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-22 12:25, pirms 12 gadiem
Katram savs laiks !
Cerams pēc gada visi "hokeja stāri" , aplauzīsies un vāks sēnes Īrijā , lai nebūtu laika te izgāzt savu žulti .