Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Karsumam piespēle un uzvara "bullīšos"

Andrejs Siliņš

Karsumam piespēle un uzvara "bullīšos"
Mārtiņš Karsums
Foto: AP

Amerikas Hokeja līgā (AHL) pie uzvaras tikusi Providensas "Bruins" vienība, kas ar Mārtiņu Karsumu ierindā pēcspēles metienu sērijā ar rezultātu 3:2 pārspēja Portlendas "Pirates". Latviešu hokejistam rezultatīva piespēle.

Mājinieki "Bruins" spēli uzsāka apņēmīgi, krietni biežāk apdraudot pretinieku vārtus, taču bez rezultāta. Arī otrajā trešdaļā rezultāts palika nemainīgs, taču pēdējās trešdaļas trešajā minūtē viesi no Portlendas izvirzījās vadībā. Tas "lāčiem" lika sapurināties un jau pēc nepilnām divām minūtēm Karsums asistēja mājinieku pirmajā vārtu guvumā.

Uz to viesi atbildēja ar vēl vieniem vārtiem, taču nedaudz vairāk nekā piecas minūtes pirms spēles pamatlaika beigām "Bruins" atkal izlīdzināja rezultātu - 2:2. Papildlaikā abas komandas spēlēja piesardzīgi, pa abām kopā izdarot tikai vienu (!) metienu pa vārtiem, un rezultāts palika nemainīgs. Pēcspēles metienu sērijā savu iespēju neizmantoja Karsums, taču latvieša komandas biedrs Pīters Šafers atnesa uzvaru mājiniekiem - 3:2.

Komandas kapteiņa asistents Karsums spēles protokolā atzīmējās ar vienu rezultatīvu piespēli, trim metieniem pa vārtiem, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu (+1).

Citā mačā aizsargs Oskars Bārtulis izdarīja vienu metienu un saņēma negatīvu lietderības koeficientu (-1), un latvieša Filadelfijas "Phantoms" mājās atzina Hēršijas "Bears" pārākumu ar rezultātu 2:5.

Uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Binghemas "Senators" vienība mājās ar rezultātu 0:3 atzina Toronto "Marlies" pārākumu, latvietis spēles protokolā neatzīmējās.

Jāņa Sprukta Ročesteras "Americans" savā laukumā piekāpās Mančesteras "Monarchs" ar rezultātu 2:4. Interesanti, ka kopējo metienu attiecība - 38:7 "Monarchs" labā... Latviešu uzbrucējam, kurš arī komandas kapteiņa asistenta lomā, divi metieni pa vārtiem, kā arī negatīvs lietderības koeficients (-1).

Izmantotie resursi:
theahl.com

  -2 [+] [-]

, 2008-11-22 07:47, pirms 16 gadiem
Vairāk vārtus jāgust tad arī tiks uz NHL...

  +2 [+] [-]

, 2008-11-22 08:14, pirms 16 gadiem
Normāli nomētāja 38-7

  -2 [+] [-]

, 2008-11-22 08:33, pirms 16 gadiem
Ročesteras "Americans" laikam gulēja ka tāda metienu atiecība.

  +1 [+] [-]

, 2008-11-22 08:59, pirms 16 gadiem
Kaut kā nevaru iedomāties, ka pa visu spēli var tikai septiņas reizes pa vārtiem uzmest...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-22 09:19, pirms 16 gadiem
karsiks pats ir viens ritīgs bullis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja