Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: normiic

Izlases kandidāts(?) Kulda AHL cīnās par Kaldera Kausu

Izlases kandidāts(?) Kulda AHL cīnās par Kaldera Kausu
Chicago "Wolves" #32 - Artūrs Kulda

No rīta lasīju paviršu rakstu par Kuldas "Wolves" sniegumu AHL play-off'os, tāpēc parakņājos net'ā un atradu video.

Tiem, kas nav informēti, pateikšu, ka Kuldas Chicago "Wolves" piekāpas Milwaukee "Admirals"(4:5), kaut spēles laikā bija vadībā pat ar trīs vārtu pārsvaru. Kuldam -2 un divi metieni pa pretinieku vārtiem. Rietumu divīzijas pusfināls rit līdz best-of-seven(līdz četrām uzvarām) un, pašlaik, ar trīs pret divi vadībā "vilki".

Nekas īpašs par Kuldu nebūtu sakāms, ja vien ne šis video...(izšķirošais vārtu guvums 3. perioda pirmspēdējā minūtē, mazākumā, laukumā esot aizsargiem Kuldam ar Čeliosu - video redzams sākot ar 2.40)

Skatāmies un vērtējam paši!

Vai Kulda ir vainojams vārtu zaudējumā?

  • 16

  • 31



, 2010-04-22 17:38, pirms 14 gadiem
Vins piespeli padeva nevis zaudeja vartus tapec vainojums vartu guvuma nevis zaudejuma
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-04-22 18:20, pirms 14 gadiem
Da labi vainojams vai nee... Visi mes cilveki un visi pielaujam kludas Veiksmi Arturam nakamaja spele domaju ka vinsh ir dusmigs un nakamaja dabuus liet.koif. +2 kaa minimums
, 2010-04-22 22:25, pirms 14 gadiem
lai Artūram un ''wolves'' izdodas uzvarēt nākamo spēli...
Go, wolves!
Kems Atkinsons. Foto: NHL

Girgensona jaunā komanda papildina uzbrukumu – līgums ar Filadelfijas izpirkto Atkinsonu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Tampabejas "Lightning", kam kā brīvais aģents pievienojās Zemgus Girgensons, parakstījis līgumu uz vienu sezonu par 900 tūkstošiem dolāru ar Kemu Atkinsonu.
Neits Šmits. Foto: Winnipeg Jets
3

Balinska pārstāvētā "Panthers" paraksta lētu līgumu ar pieredzējušu aizsargu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempione Floridas "Panthers", kuru pārstāv Latvijas izlases aizsargs Uvis Balinskis, parakstījusi līgumu uz vienu sezonu par 800 tūkstošiem dolāru ar Neitu Šmitu, kuram aiz muguras NHL 12 sezonas un 661 spēle.
Kaspars Daugaviņš. Foto: Guntis Lazdāns / Latvijas Hokeja federācija
2

Finansējumu dalībai OS kvalifikācijā varētu saņemt tikai Latvijas basketbola izlase

LETA. Finansējumu izdevumu, kas saistīti ar sagatavošanos un dalību olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā, segšanai varētu saņemt tikai Latvijas basketbola izlase, liecina izmaiņas rīkojuma projektā, ko Izglītības un zinātnes ministrija nodevusi atkārtotai saskaņošanai.