Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Millers "ārā" uz nenoteiktu laiku

Millers "ārā" uz nenoteiktu laiku
Raiens Millers
Foto: AP

Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) komandas Bufalo "Sabres" un ASV izlases vārtsargs Raiens Millers ir guvis kreisās potītes savainojumu un nav zināms, kad viņš varētu būt atpakaļ ierindā.

Savainojums tika gūts šīs nakts spēlē pret Ņujorkas "Rangers", kurā uzvaru ar 4:2 svinēja Bufalo vienība, kad kādā spēles epizodē Millers saskrējās ar Skotu Gomezu. Pēc spēles Millers atklāja, ka uzreiz veiktā medicīniskā pārbaude parādīja, ka potīte nav lauzta, bet ir pamatīgi uzpampusi, taču sīkākus komentārus nesniedza un neko konkrētu par iespējām viņu atkal redzēt uz ledus nevarēja pateikt: "Kad būšu gatavs spēlēt? Nezinu, pašlaik nav runa par kādu konkrētu datumu, bet gan par sajūtām. Paskatīsimies, vispirms, kā būs rīt no rīta."

Tāpat spēlētājs noliedza, ka Skots Gomezs viņu savainoja speciāli: "Es Skotu pazīstu personīgi un nedomāju, ka tas tika darīts tīšām. Viņš nav tāds puisis."

Atgādināsim, ka šosezon Millers ir nospēlējis 51 spēli (29 uzvaras), vidēji ielaidis 2.5 vārtus, bet atvairījis 91.9% no visiem pretinieku raidījumiem uz viņa vārtiem.

Izmantotie resursi:
thehockeynews.com


, 2009-02-22 11:21, pirms 15 gadiem
Lūdzu NHL spēles pazinēji paskaidrojiet man lūdzu cik tālu no vārtiem vārtsargs drīkst piespiest ripu pie ledus, skatijos vakar Pitsburgas un Filadelfijas spēli un tur izveidojās neveikla situācija kad vārtsargs bija ripu piespiedis, nācās viņu mest prom un pretinieki arī sāka žestikulēt ka pārkāpums.
, 2009-02-22 13:24, pirms 15 gadiem
Tas "Sabres" noteikti ir liels zaudējums...
, 2009-02-22 13:29, pirms 15 gadiem
kā tas ir mest prom? ja pa gaisi, tad ir ar pārkāpums
, 2009-02-22 14:02, pirms 15 gadiem
linhosa rakstīja: kā tas ir mest prom? ja pa gaisi, tad ir ar pārkāpums
man liekas ka bija pretenzijas pret vārtsargu, viņš apmēram aizsardzības zonas vidū spieda ripu pie ledus, uzbrucēji sāka žestikulēt tiesnesim ka ir pārkāpums, tiesa pēc tam viņš ripu gribēja pamest prom tā nekur tālu neaizlidoja un dabuja "banku" vārtos.
, 2009-02-22 14:10, pirms 15 gadiem
Agris 77 rakstīja: Lūdzu NHL spēles pazinēji paskaidrojiet man lūdzu cik tālu no vārtiem vārtsargs drīkst piespiest ripu pie ledus, skatijos vakar Pitsburgas un Filadelfijas spēli un tur izveidojās neveikla situācija kad vārtsargs bija ripu piespiedis, nācās viņu mest prom un pretinieki arī sāka žestikulēt ka pārkāpums.
No usiņām līdz ūsiņām savā zonā un aiz zonas līnijas nedrikst (vartu linija wisa garā ka siet gar wārtiem) Bet piemēram drīkst tā ka paņēma ātri piespiež ne ilgāk kā 2wām sekundēm un uzreiz asi met prom, tā arī drīkst. Bet tālāk par zonas līnijas nedrīkst pat tā.
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Foto: IIHF
42

15 gadus vecais Mūrnieks labo rekordu, Latvijas U18 pārspēj slovākus

Šodien uzvaru pasaules čempionāta otrajā spēlē izcīnīja Latvijas U18 hokeja izlase, kas Somijas pilsētā Espo ar 5:3 pieveica Slovākiju un spēra soli pretī iekļūšanai ceturtdaļfinālā. Ar vārtiem izcēlās arī 15 gadus vecais Olivers Mūrnieks.
Fotogrāfija no iepriekšējā gada labdarības spēles
Foto: Rotas Meiorceltnieks/Tukuma Balss

Tukumā notiks labdarības hokeja spēle starp Latvijas sporta slavenībām un HK "Rotas/Meliorceltnieks"

Sestdien, 27. aprīlī, plkst. 17.00 Tukuma ledus hallē notiks labdarības hokeja spēle, kurā vietējā komanda "Rotas/Meliorceltnieks" krustos nūjas ar Latvijas hokeja draugu komandu ar sastāvā iekļautiem bijušajiem Latvijas hokeja izlases spēlētājiem, citu sporta veidu pārstāvjiem un sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem. Spēles mērķis ir vākt līdzekļus jaunā tukumnieka Rodrigo rehabilitācijai. Ieeja spēlē būs par ziedojumiem.