Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Avalanche" jāturpina

"Avalanche" jāturpina
"Avalanche" hokejisti atzīmē
gūtos vārtus. Foto: AP

Šonakt Nacionālā hokeja līgā (NHL) spēli aizvadīs Kārļa Skrastiņa pārstāvētā Kolorādo "Avalanche" vienība, kas lūkos turpināt labi aizvadīto spēļu sēriju, tiksies ar Nešvilas "Predators" hokejistiem.

Kolorādo vienības fani var priecāties, jo komandas lielākā sāpe, kas pēdējā laikā bija radusies, liekas, ka nu ir puslīdz apārstēta. Proti, komandas traumētajām uzbrukuma zvaigznēm – Džo Sakikam, Raeinam Smitam un Polam Stasnijam iepriekšējās spēlēs atradušies aizvietotāji, kas spēj ripu nogādāt pretinieku vārtos. Vēl ne tik senā pagātnē tieši vārtu gūšana bija elements, kurā "Avalanche" pamatīgi buksēja.

Līdz ar uzvaru (20.janvārī) pār Kolumbusas "Blue Jackets" vienību tieši Kārļa Skrastiņa pārstāvētā komanda izcīnīja līderpozīcijas Ziemeļrietumu divīzija, sasniedzot 56 punktu atzīmi, tiesa tik daudz arī Kalgarī "Flames" hokejistiem, bet viņiem par spēli vairāk. Jāatzīmē, ka no 12. janvāra lavīnu hokejisti cīnās bez zaudējumiem (18. janvārī zaudējums pēcspēles soda metienos Čikāgas "Blackhawks") spēles pamatlaikos un lielā mērā pateicoties kluba gados jaunajiem spēlētājiem. Pēdējās spēlēs labu sniegumu kluba rindās rāda aizsargs Džefs Fingers un labās malas uzbrucējs Bens Gijts. Vārtos teicami atgriezies arī Hosē Teodors.

Šosezon "Avalanche" ar "Predators" tikušies jau trīs reizes un divās no tām plēsoņas savaldīt izdevies sekmīgi, bet pēdējā tikšanās reizē tas neizdevās nemaz – zaudējums 0:4. Nešvilas klubā rezultatīvākie ir Džeisons Ārnots un D.P Dumonts, kuriem attiecīgi 42 (17+25) un 40 (18+22) rezultativitātes punkti.

Ekspertu prognozes
betway.com
Avalanche uzvara - 2,00
Neizšķirts pamatlaikā – 4,10
Predators uzvara – 2,95

Izmantotie resursi:
www.nhl.com

     [+] [-]

, 2008-01-22 15:58, pirms 17 gadiem
Z-Rietumu Divīzijā komandas tik cieši viena pie otras punkta attālumā, tā ka katra uzvara ir zelta vērtībā.
Ne mazāk spraiga spēle mūs sagaida Kalgari, kur Flames spēlēs ar Minesotu. Jācer, ka Iggy būs atmodies un situācija Divīzijas tabulā kļūs vēl neparedzamāka.Interesanti, ka iepriekšējā Flames spēlē bija pieteikts CuJo.

Runājot par Austrumiem, tad te saldais ēdiens, - Ņūdžersija -Filadelfija, - komandas, kas šogad rāda samērā stabilu sniegumu un vienmēr interesantas saviem līdzjūtējiem. (tai skaitā arī man )
No pārējām spēlēm jāatzīmē Original Six Bostona -Monreāla, - gribētos, lai Bruins beidzot taču parāda zobus ;
Atlanta- NYR, - Jāgrs un Co varēs izgāst dusmas uz pēdējā laikā straglējošo Atlantu;
Isles- Karolīna, - prasās Islēm pēc revanša, taču gribētos noprognozēt, ka tieši Hurricanes nelaidīs garām izdevību uzvarēt atkārtoti;
Oilers turneja pa D-Austrumiem turpinās, - (nez vai Tortorella būs beidzot sagatavojis kādu pārsteigumu );
Otava- Florida, - priekšroku dodu Floridai, kurai vajadzētu izmantot pretinieka traumēto līderu prombūtni...
garlaicīgi nebūs...

     [+] [-]

, 2008-01-22 17:32, pirms 17 gadiem
Tiesa, kas tiesa - par garlaicību šonakt neviens nesūdzēsies

     [+] [-]

, 2008-01-22 22:04, pirms 17 gadiem
It iipashi, ja veel Lefleers tik saistoshi par vairaakaam speeleem atsevishkji ir izteicies...